Evenimente Bucuresti in weekend. Unde iesim cu copiii in 16-17 ianuarie.

Unde iesim cu copiii? Evenimente Bucuresti in weekend 16-17 ianuarie: spectacole pentru copii, activitati si cursuri.

Weekendul se apropie si de aceea iti aducem ca de fiecare data cele mai importante activitati pentru copii si evenimente Bucuresti in weekend.

Vremea ne va permite sa iesim un pic si in parc sau la plimbare cu cei mici, sambata este posibil sa ploua ceva mai mult iar duminica copiii se vor bucura din nou sa vada fulgii de nea. Dupa weekend insa vremea se va raci si de aceea ne grabim sa profitam de iesiri. Poate chiar sa mergem la patinoar. Gasesti la noi lista de patinoare deschise in sezonul 2015-2016 in Bucuresti.

vremea-in-bucuresti-in-weekend-16-17-ianuarie-2016

Vineri de la ora 17.00, Bunele maniere prin Teatru: Salutul, vizita, masa. Fundatia Calea Victoriei organizeaza Atelierul de Bune maniere prin Teatru pentru copii 7-12 ani: Salutul, vizita, masa, in care prin joc si joaca, copiii pot intelege si asimila mai usor si placut bunele maniere.

Seminar Demonstrativ gratuit ”ROBOTOLANDIA”. Marcheaza in calendar data de 21 ianuarie, cand copiii de la 9 la 14 ani și părinții lor sunt invitati să participe la o lecție demonstrativă gratuită. Împreună vom avea o călătorie fascinantă în Robotolandia – o lume locuită de roboți, vom învața să-i modelăm și vom afla ce trebue să stim ca să-i programăm. Vezi detalii aici.

EVENIMENTE BUCURESTI IN WEEKEND, SAMBATA 16 IANUARIE 2016

Micii creatori de păpuşi. Atelier copii 4-8 ani pentru micii actori care isi doresc sa fie creatori de păpuşi. Din fetru, panza, nasturi cream papusi.

Atelierul de Expresivitate a Vorbirii pentru copiii de gimnaziu ii ajuta sa aiba incredere in sine, dictie, sa isi controleze emotiile si sa exprime gândurile.

Sezatori traditionale despre traditii romanesti, basme si eroi. Copiii participa la ateliere creative cu tematica din folclorul romanesc.

Cursuri Public Speaking pentru adolescenti 12 – 16 ani, care ii ajuta sa deprinda usurinta de a vorbi in public, sa isi depaseasca emotiile la examene.

Flautul fermecat este un spectacol muzical la Opera Comica pentru Copii, care contribuie la educatia muzicala a copiilor.

VEZI AICI TOATE EVENIMENTELE PENTRU COPII DE SÂMBĂTĂ 16 IANUARIE 2016


Alte idei de locuri in care sa mergi cu copilul:

Casa Experimentelor. Centru stiintific pentru copii si tineri

Therme Bucuresti, destinatie de vis pentru familii cu copii


EVENIMENTE BUCURESTI IN WEEKEND, DUMINICA 17 IANUARIE 2016

Povesti de iarna cu Printesa Elsa este un spectacol-atelier senzorial si creativ pentru copii cu varsta intre 1 si 5 ani, despre joaca, iarna si zapada.

Spectacol atelier copii 1-5 ani realizat de Tapusele, dupa cartea „Vrei să fii prietenul meu?” de Eric Carle despre aventurile unui soricel in cautare de prieteni.

Spectacol de teatru pentru copii 2-12 ani, Charlie si Charlotte – Aventuri in lumea circului. O poveste despre farmecul magiei si puterea inteligentei.

Spectacol Fata babei si fata mosului la Lente & sotron.

VEZI AICI TOATE EVENIMENTELE PENTRU COPII DE DUMINICĂ 16 IANUARIE 2016

ALTE EVENIMENTE IN LUNA IANUARIE 

Gradinita Diamond Kids lanseaza programul AfterSchool. Vizualizeaza un spatiu special creat pentru nevoile reale ale copilului tau, in care acesta isi poate explora potentialul, creativitatea si libertatea. Nu trebuie sa inchizi ochii. Locul acesta exista deja J. Intra pentru detalii.

Sursa info vreme: wunderground.com

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU