Evenimente de Weekend cu Copilul în Bucureşti | 17-18 Decembrie

Am intrat deja în atmosfera de iarnă, prima zăpadă a căzut în Bucureşti şi copiii s-au bucurat de primii bulgări. Mai vrem! ツ Nu va ninge chiar în weekendul acesta, însă va fi cu siguranţă rece însă plănuim ca asta să nu ne ţină în casă. Ne îmbrăcăm bine şi ieşim! Facem şi în acest weekend turul online al celor mai importante evenimente pentru copii si părinţi. Vezi ce facem cu copilul în Bucureşti în weekendul 17-18 Decembrie.

Planifică şi ieşirile din următoarele săptămâni, am pregătit pentru tine un articol cu ce se întâmplă în luna decembrie în Bucureşti, evenimente de sărbători pentru mici şi mari.

Evenimente de Sărbători pentru Mici şi Mari în BucureştiDacă îţi doreşti o ieşire fără copil te invităm să vezi şi ce festivaluri parent-friendly sunt programate în perioada următoare în Bucureşti. 

 SÂMBĂTĂ 

17 DECEMBRIE 2016

Weekend cu Copilul în Bucureşti 17-18 Decembrie

 

 SPECTACOL

  • Tăpuşele ne aşteaptă la un spectacolul senzorial pentru copii de 4-6 ani Fenomene, fenomene hai, să ne jucăm cu ele! Gărgărița curajoasă te invită să faci cunoștință cu: roua dimineții, norișorul Alb, Pufos şi cel Cenușiu, fulgul de nea, aurora boreală, vântul şi curcubeul.

 ATELIER

  • Copii, haideți să întâmpinăm împreună Sarbatorile Craciunului la atelierul de creație și îndemânare “CORONITA MEA DE CRACIUN”! Fie că vorbim de crenguţe sau conuri de brad, clopotei, panglica colorata, scortisoara si felii de lamaie ori portocala, fiecare copil își va găsi aici inspirația și suportul pentru a-și pune în practică imaginația și creativitatea.
  • Vine Mosu’! Si ca sa stie ca ne-am gandit la el si il asteptam cu nerabdare, va invitam sa il modelam si noi din lut! Sambata de la 11:30, timp de o ora si jumatate, ii dam viaţă lui Moş Crăciun! Atelier de modelaj în lut pentru oameni mici si oameni mari de orice varsta!

 LANSARE DE CARTE

  • Abilităţile de învăţare şi capacităţile fizice, sufleteşti şi spirituale de cunoaştere derivă, sunt nuanţate şi potenţate de simţuri educate şi aduse la maximul personal de dezvoltare. Editura Creanga Fermecată ne invită la Casa Rudolf Steiner la lansarea carţii „Cele 12 simţuri şi educarea lor” de Ileana Vasilescu.

Vezi lista completă de evenimente de weekend cu copilul în Bucureşti sâmbătă 17 decembrie.

 RECOMANDĂRI – 21 DECEMBRIE  

 

  • Miercuri 21 decembrie suntem aşteptaţi la Târgul de Crăciun Montessano, pentru a petrece împreună o seară de neuitat. Vom avea parte de o într-o atmosferă feerică de sărbatori, în miros de vin fiert şi turtă dulce, sub luminiţele Crăciunului, în curtea Scolii Montessano.
  • STEP IT susține în 21 decembrie ediția 2016 a celui mai mare eveniment de educație din istorie, al cărui mesaj este că oricine poate învăța programare. Hour of Code (Ora de Programare) este o mişcare globală ce a atins zeci de milioane de elevi și studenţi din peste 180 de ţări.

 DUMINICĂ 

18 DECEMBRIE 2016

Weekend cu Copilul în Bucureşti 17-18 Decembrie

 

 SPECTACOLE

  • Căsuţa Aventurilor vă aşteaptă la un spectacol de teatru pentru copii de 2-8 ani dedicat sărbătorilor de iarnă. Piesa este o imbinare ideală de teatru real şi teatru de papuşi, plină de replici haioase şi situaţii captivante.
  • In Ajunul Craciunului, morocanoasa si zgarcita matusa Matilda este vizitata de cei doi nepotei, Billy si Lilly care vin sa o invite la petrecerea de Craciun, insa ea crede ca de Craciun pentru copii trebuie doar sa cheltui bani. Vezi ce se întâmplă în spectacolul de teatru pentru copii de toate varstele, Poveste de Craciun la Teatrul Coquette.

 EVENIMENT GRATUIT

Vezi lista completă de evenimente de weekend cu copilul în Bucureşti duminică 18 decembrie.


 

Daca ti-a placut articolul nostru de recomandări de evenimente de weekend cu copilul în Bucureşti, te invităm să te abonezi la Newsletterul GOKID. Fii la curent cu cele mai interesante evenimente, locaţii şi activităţi pentru copii!

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU