8 Evenimente de Neratat în Weekend. Unde Ieşim cu Copilul în 26-27 August

Ultimele zile din luna august vin cu vreme plăcută şi evenimente pentru mici şi mari. Cu siguranţă mulţi dintre noi sunt cu gândul la toamnă şi încearcă să profite de soare. Putem merge la bălăceală la ştranduri sau la parcurile acvatice din jurul Bucureştiului.

Îţi aducem 8 recomandări de evenimente pentru copii şi părinţi în weekendul 26-27 august.

 

vremea Bucureşti evenimente weekend

 SÂMBĂTĂ 

26 AUGUST 2017

◉ ATELIER

 • 1 MNAC invită copiii de 7-12 ani la Vacanţa la MNAC să descopere cianotipia, procesul fotografic monocrom al imaginilor albastre, alături de Clara Durán.

Citeşte şi: Săptămâna Fresh. Activitate Gustoasă pentru Copii şi Părinţi Sănătoşi

◉ RELAXARE

 • 2 Mai pe după amiază cei de la Ground Zero Beer ne aşteaptă la În Grădină la Băneasa From Farm to Table #2, un eveniment la care pun la copt chiar la ei în grădină cea mai mare zacuscă din București. La jar! Așezată pe masă lângă cele mai proaspete roșii și specialități de brânză de capră. Nasul Roșu, ferma de legume de lângă București, aduc cu ei vinete de captură, roșii roșii dar și galbene sau roz sau portocalii, cât și ardei gras-gras-gras, și ceapă un pic dulce dar și-un pic iute.

◉ FESTIVAL

 • 3 Asociaţia Green Revolution împreună cu Puro&Bio Romania vă invită să participați la prima ediţie a Festivalului Înghetatei Artizanale. Evenimentul va avea loc la Roaba de Cultura din Parcul Herastrau, în zona Restaurantului Pescăruş din Bucureşti.
 • Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

◉ DANS ÎN PARC

 • 4 Bucuresti Swing Dance Society în colaborare cu Primăria Sector 4 vă invită în Parcul Lumea Copiilor la Foişorul Japonez (lângă platoul central) la evenimentul Swingin’ the streets!. Distracţie, muzică, dans. Descoperă anii ’30-’50, prin dans!

◉ ECO

 • 5 De Noaptea Internaţională a Liliecilor veţi participa la o prezentare în aer liber, privind ecolocaţia liliecilor şi la un mic concurs de curiozităţi despre lilieci, în urma căruia puteţi câştiga un poster dedicat acestei teme. Evenimentul face parte din proiectul Liliecii din Mediul Urban, desfăşurat de Asociaţia Wilderness Research and Conservation în Parcul Natural Văcărești.

Citeşte şi: Noul tu trăieşte fresh în fiecare zi! Timp de o saptamana, incearca un aliment nou în fiecare zi!

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 26 AUGUST


 RECOMANDĂRI

◉ ATELIER

◉ CURSURI ENGLEZĂ

 • O limba straina se invata cel mai usor cand esti copil! Descopera cele mai atractive si interactive cursuri de limba engleza pentru copii si adolescenti, axate pe comunicarea exclusiv in limba engleza, in grupe de maximum 8 cursanti. Înscrie-ţi copilul la un curs de limbă engleză la Centrul Flying Colours!

 

Eşti cu gândul la vacanţă? Citeste şi: Fără griji în călătorii. Ce contine Trusa ta de Prim Ajutor de luat în Vacanță?

 DUMINICĂ 

27 AUGUST 2017

◉ ATELIER&TEATRU

 • 6 Caravana Poveștilor îi invită pe locuitorii din sectorul 3 într-o „Călătorie cu covorul fermecat” în Parcul IOR – Titan. Luăm loc pe covorul fermecat pentru a zbura în 1001 de povești spre palatele sultanilor și prinților arabi.

◉ YOGA

 • 7 75 de minute de Vinyasa Flow Yoga cu o mulțime de modificări, posturi intr-un stil fluid care combina forta si spiritul, integrarea respiratiei cu principiile de miscare si aliniere. La Energy Flow, eveniment gratuit @Parc Kiseleff.

◉ ENGLISH PICNIC

◉ FESTIVAL

 • Asociaţia Green Revolution împreună cu Puro&Bio Romania vă invită să participați la prima ediţie a Festivalului Înghetatei Artizanale. Evenimentul va avea loc la Roaba de Cultura din Parcul Herastrau, în zona Restaurantului Pescăruş din Bucureşti.
 • Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 27 AUGUST


 • Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 
DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU