Evenimente de weekend in Bucuresti, 9-10 ianuarie 2016

Evenimente de weekend in Bucuresti, 9-10 ianuarie 2016: activitati si evenimente pentru copii, spectacole de teatru si ateliere.

Vezi evenimentele din weekendul acesta!

Evenimente de weekend pentru copii Sambata 9 Ianuarie 2016

Teatrul Coquette ii invita pe cei mici la Califul Barza, spectacol copii cu umor adecvat copiilor, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din „1001 Nopti”.

Spectacol de umbre pentru copii este un eveniment plin de imaginatie, culoare si mister pentru copii 0- 5 ani.

Atelier de creatie din materiale reciclabile. Vom transforma o cutie de metal sau un borcan de sticla reciclabil in cel mai frumos suport de creioane.

 

Evenimente de weekend pentru copii Duminica 10 Ianuarie 2016

Spectacolul Printesa si bobul de mazare pentru copii intre 3 si 10 ani, pune in scena povestea printului mofturos cu un umor adecvat copiilor.

Spectacol senzorial copii: De-a alb si de-a negru special conceput pentru copii de 0-3 ani. Copiii vor invata prin joaca, bazandu-se pe senzatii.

Santa Claus Kingdom este deschis pentru distractia copiilor la Divertiland Playland.

Te poti bucura de atractiile tematice ale Divertiland Playland, precum partia de schi, derdelusul, caruselul, peretele de escalada, toate asezonate cu un strat generos de zapada artificiala, brazi impodobiti si multe decoratiuni specifice sezonului.


 

Este sezonul distractiei la patinoar! Iti oferim lista completa de patinoare Bucuresti, atat in aer liber cat si in interior.


 

Cursuri pentru copii in saptamana 11-16 Ianuarie 

Atelierul de Expresivitate a Vorbirii pentru copiii de gimnaziu ii ajuta sa aiba incredere in sine, dictie, sa isi controleze emotiile si sa exprime gândurile.

Scoala De Actorie Film TV MiniArtShow by Ioana Ginghina face inscrieri pentru un nou modul de actorie care include tehnici de dictie,respiratie,improvizatie.

Fundatia Calea Victoriei organizeaza Atelierul de Bune maniere prin Teatru pentru copii 7-12 ani: Salutul, vizita, masa, in care prin joc si joaca, copiii pot intelege si asimila mai usor si placut bunele maniere.

Cursuri de street dance pentru copii – Grupe noi la Scoala de dans Joie de Vivre Bucuresti, in zonele Piata Muncii si Stefan cel Mare.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU