Evenimente de weekend pentru copii in Bucuresti 5-7 februarie

E vreme de primavara si de aceea ne pregatim sa iesim. Evenimente de weekend in Bucuresti 5-7 februarie.

In weekend ne pregatim sa ne plimbam si sa ne jucam in parc, mergem la ateliere, spectacole si filme, dupa care iesim din nou, vremea va fi numai buna pentru asta.

Incercam insa sa nu ne lasam amagiti de faptul ca e soare afara, suntem totusi in sezonul rece si nu uitam sa ne ferim copilul de raceala si gripa.

vremea bucuresti 6-7 februarie 2016

Sursa: http://www.accuweather.com/ro/ro/bucharest/

Iti oferim cele mai importante evenimente de weekend in Bucuresti 5-7 februarie 2016.

Incepem cu cateva din noutatile lunii februarie:

♣ Miercurea viitoare, in 10 februarie 2016 la ora 17:00, STEP IT Academy te invita la Ziua Usilor Deschise. Vezi programul evenimentului si rezerva online un loc.

♣ In fiecare joi copiii de 3-4 ani sunt asteptati la Art Group la un atelier adaptat varstei, de familiarizare cu artele plastice: desen pictura, asamblaj, colaj, modelaj in lut si coca.

VINERI 5 FEBRUARIE EVENIMENTE DE WEEKEND IN BUCURESTI

Teatrul din Podul Meu vine la Kindi – Family Hub cu “SUS-JOS”, un atelier de învățare creativă și dezvoltare senzorială pentru copii pana in 3 ani regizat de Voicu Hetel, împreună cu psihoterapeutul Cătălina Hetel.

 


 

SAMBATA 6 FEBRUARIE EVENIMENTE DE WEEKEND IN BUCURESTI

♣ Fiecare copil are o poveste a propriei descoperiri de sine, o calatorie in aceasta lume. Si pentru ca el ințelege mai bine lumea prin povești, spectacolul – atelier pentru copii de 2-4 ani “Povestea puiului de arici” spune povestea iesirii in lumea cea mare si a intalnirii cu ceilalti.

♣ Clay Play Ceramica va asteapta cu mic cu mare sa creati cu mainile voastre martisoare din ceramica! Un atelier de modelaj in lut pentru toate varstele, pentru satisfactia voastra si bucuria celor dragi cand le vor primi!

♣ La Opera Comica pentru Copii sunteti asteptati la Flautul fermecat, un spectacol muzical deosebit, care contribuie la educatia muzicala a copiilor. Spectacolul poate fi vazut si duminica la orele 17:00.

♣ Dora si Flora sunt doua papusi cu parul colorat, care au plecat in lume, unde prin joc, cantec si veselie,  vor descoperi o multime de lucruri care le vor face viata mai frumoasa. In Dora si Flora descopera lumea, spectacol copii MiniArtShow.

♣ Tapusele si gărgărița curajoasă invită copiii de 2-5 ani să facă cunoștință cu: roua dimineții, norișorul Alb, Pufos şi cel Cenușiu, fulgul de nea, aurora boreală, vântul, curcubeul… iar la final ne vom juca împreună sub cerul plin de stele. La spectacolul senzorial Fenomene, fenomene, hai, să ne jucăm cu ele!

♣  Imortalizam un moment din imaginatia micilor creatori intr-o compozitie de arta ce va pleca acasa impreuna cu ei. Cursuri de ceramica pentru copii de 5-7 ani la Academia de creativitate.

Eveniment gratuit pentru copii 3-6 ani – Ora de povesti este un proiect educativ lansat de Biblioteca Metropolitană București la care copiii vor petrece câte o oră creativă într-o bibliotecă aproape de casă, ascultând poveşti din colecţia bibliotecii în lectura unor tineri scriitori, actori și bloggeri.

♣  Teatrul Ion Creangă în parteneriat cu Asociația Teatrul din Podul Meu va invita la o nouă producție, un spectacol de teatru pentru copii 0-3 ani: Hei, ce-i acolo, în iglu?. O poveste senzoriala, fara cuvinte, în care copiii experimenteaza si cunosc tainele ascunse sub straturile de zăpadă.

♣ Spectacolul de teatru pentru copii cu varsta peste 7 ani De-as fi Scufita Rosieo varianta moderna a povestii Scufita Rosie ce ne poartă în atmosfera unui orăşel de provincie a cărui viaţă tihnită este tulburată de apariţia unui străin ce seamănă uneori cu un lup si în care Aniel, o tânără pasionată de Internet, îşi doreşte şi reuşeşte să devină Scufiţa Roşie.

Vezi toate evenimentele de sambata pentru copii.


Daca preferi sa stai acasa, iata ce activitati iti propunem:

Coloreaza planse cu personaje din Bunul Dinozaur

Creeaza 20 de modele de avioane de hartie


DUMINICA 7 FEBRUARIE EVENIMENTE DE WEEKEND IN BUCURESTI

♣ Cât de greu sau uşor e să-ti găseşti un prieten? Micuţul şoricel e gata să vă povestească cum şi-a găsit el prietenul şi prin ce peripeţii a trecut, in spectacolul-atelier pentru copii de 1-5 ani Vrei sa fii prietenul meu? realizat de Tapusele, dupa cartea cu acelesi titlu scrisa de Eric Carle.

♣ La atelierul senzorial Povestea Curcubeului pentru copii de 1-5 ani aflam povestea despre Tara Curcubeului in care traiesc 5 printese frumoase, dar tare nazdravane. O poveste haioasa, din care noi vom afla povesti colorate si inedite despre fiecare culoare. Nu vor lipsi nici atelierul senzorial, jocurile si concursurile interactive.

♣ Tapusele va propune atelierul de creatie Cei Trei Purcelusi, pentru copii de 2-5 ani. Micii arhitecti vor pune in practica proiectele celor trei purcelusi, isi vor petrece timpul liber creativ si placut, vor invata sa comunice mai bine si sa aiba incredere in ei.

♣ Lente & șotron va invita ca in fiecare weekend la spectacole de teatru pentru copii. Duminica cei mici participa la aventurile captivante ale lui Lolo și Bolo. Cei doi prieteni din rolurile principale sunt ucenici la Școala de Vrăjitorie și se află sub tutela profesorului-magician Fus.

Vezi toate evenimentele de duminica pentru copii.


Alte evenimente care se desfasoara in luna februarie:

♣ Start inteligent pentru copilul tau! Maturizarea emotionala incepe inca de la primi pasii. In 6 februarie incepe cursul de dezvoltare a inteligentei emotionale la copii. Cursul se desfasoara vinerea de la 18:00 si sambata de la 16:00!

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU