Evenimente de weekend pentru copii Bucuresti 15-16-17 aprilie

Organizatorii de evenimente ne imbie in weekend cu o multime de spectacole si ateliere. Nu lipsesc nici evenimentele pentru parinti: Conferința pentru părinți „Crizele de furie ale copiilor" si Targul de Cadouri organizat de Asociatia WAHM. Vremea se anunta placuta, cu sanse mici de precipitatii.

 

vremea in weekend

 

♣ Ne vedem pe 14 aprilie la STEP IT Academy, unde copiii cu varste intre 9 si 14 ani impreuna cu parintii lor sunt asteptati la Seminarul demonstrativ gratuit ”ROBOTOLANDIA”. Împreună vom avea o călătorie fascinantă într–o lume locuită de roboți, vom învața să-i modelăm și vom afla ce trebue să stim ca să-i programăm.

♣ Ziua copilului tau se transforma intr-o petrecere de poveste la Clubul Copiilor Isteti, situat in sector 1 – zona Domenii. Contacteaza-ne si vom deveni partenerii tai de distractie! Desfasuram programe unice cu animatie si personaje celebre, decoram si accesorizam cu stil, pentru a va oferi momente de neuitat!

SPECTACOLE SI ATELIERE PENTRU COPII BUCURESTI, SAMBATA 16 APRILIE 2016

♣ Sezonul atelierelor de dezvoltare a inteligenței emoționale continua la CLUBUL COPIILOR ISTEȚI! Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare a inteligenței emoționale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze.

♣ Sambata incep Atelierele de robotica pentru copii unde prin joaca, acestia invata construirea de modele distractive cu motoare si senzori. Acestea pot fi conectate ulterior la calculator pentru a le programa diferite comportamente.

♣ Ca părinți, suntem puși în dificultate și atunci când copiii noștri au comportamente agresive, și când cad victime ale unor astfel de comportamente din partea altor copii. Sambata 16 Aprilie 2016 are loc un atelier de educatie parentala special cu Monica Reu: Agresivitatea copiilor. Cauze si instrumente empatice de gestionare.

♣ Tapusele te invita la un spectacol de umbre pentru copii, un eveniment plin de imaginatie, culoare si mister pentru copii de 0- 5 ani. Cu ajutorul umbrelelor şi nu numai, vom crea poveşti din imagini. Vino să vezi în ce se poate transforma o umbrelă! 

♣ Pe 16 aprilie vă așteptăm la Targul de Cadouri organizat de Asociatia WAHM la Elefantelul curios, unde mamele care lucreaza de acasa vor expune produse, dar și servicii. Așa cum v-am obișnuit, puteți găsi multe minunății făurite chiar în sânul familiei, jucarii, podoabe, decoratiuni, cărți pline de emoții, servicii de grafică, ateliere și multe altele. Nu ezitați să poposiți la o vorbă și să cunoasteti mamele curajoase si motivate.

♣ Oare cum putem construi un coș de baschet electric? Vă așteptăm sâmbătă să îl construim împreună! Clubul Copiilor Isteți vă invită la al treilea modul al atelierelor “Experimente cu reacție și distracție”. Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare!

♣ Kindi Family Hub şi Adriana Mitu, Instructor Acreditat Aware Parenting, va invită la un workshop pentru copii de 4–7 ani, pe tema Dezvoltarea creativității și responsabilității, urmat de o sesiune de feedback cu fiecare părinte însoțitor. BONUS: o poveste terapeutică + suport de curs pentru părinte.

♣ Teatrul Ion Creangă organizează Conferința pentru părinți – „Crizele de furie ale copiilor. Ghid pentru părinți” & atelierul pentru copii „Culorile lui Elmer”, susținute de doi psihoterapeuți experimentați în psihologia copilului şi a relaţiilor de familie, Anca Ganciu şi Cătălina Hetel, la Centrul CreART.

♣ Eveniment gratuit pentru copii: Traditii, basme si eroi cu MiniArtShow

Vezi toate evenimentele pentru copii de sambata 16 aprilie 2016

 

SPECTACOLE SI ATELIERE PENTRU COPII BUCURESTI, DUMINICA 17 APRILIE 2016

♣ Aparitii, disparitii la un spectacol de magie cu Titus Magicus. Să descoperim tainele magiei la Lente & sotron. Duminică, 17 aprilie, îi invităm pe cei mici în lumea magiei.

♣ Fiecare copil are o poveste a propriei descoperiri de sine, o călătorie în această lume. Copiii înțeleg mai bine lumea prin povești. Astfel s-a născut și “Povestea puiului de arici” de L. Muntean, o carte despre ieșirea în lumea cea mare și întâlnirea cu ceilalți, carte din care se inspira si spectacolul-atelier pentru copii de 2-4 ani Povestea puiului de arici.

♣ Juxi Magic vine la Kindi cu spectacolul interactiv „Copiii care aduc somnul”, după cartea pentru copii cu același nume, oferită de Mame de Poveste. Un spectacol plin de steluțe și sclipici, urmat de joacă împreună cu personajele. Și cu steluțele de somn!

Salina by ABC da startul Atelierelor de Paște pentru copii si parinti. Imbina efectele terapeutice ale salinoterapiei in tratarea diverselor afecțiuni respiratorii la copii și adulți,cu distractia de la atelierele de creatie.

♣ Muzicantii din Bremen este o poveste despre speranța și prietenie si face parte din programul de spectacole pentru copii la Teatrul Coquette.

♣  Clubul Țăranului va asteapta duminică 17 aprilie, la ora 11.00, la „Nică și Povestile sale”, un spectacol de teatru interactiv pentru copii +3 ani.

Vezi toate evenimentele pentru copii de duminica 17 aprilie 2016

 

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU