Evenimente de weekend pentru copii si parinti, 18-20 septembrie 2015

Evenimente gratuite si activitati de weekend pentru copii si parinti, 18-20 septembrie 2015, in Bucuresti. Evenimente de weekend pentru copii si parinti.

Vezi evenimentele din weekendul acesta!

De joi 17 septembrie si pana duminica, 20 septembrie, are loc BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor.

Vineri, 18 septembrie, la Fundatia Calea Victoriei incepe cursul Primii pasi in arta, pentru piticii de 4-6 ani, de la ora 18.30

Eveniment gratuit: De pe 18 septembrie pana pe 20 septembrie are loc FanMovie unde se vor proiecta 5 filme și se va discuta  despre 5 cărţi selectate de copii pentru copii.

Tapusele ii asteapta ca de obicei pe copii seara de la 18, la activitati creative, de data aceasta va fi atelierul Marea păpuşăreală.

Eveniment gratuit: Tot vineri de la ora 16 are loc primul program Da’DeCe Calea Victoriei in cadrul caruia copiii de 8-12 ani pot descoperi istoria cladirilor de pe Calea Victoriei.

EVENIMENTE COPII SAMBATA 19 SEPTEMBRIE 2015

Atelierul Hopa-Tropa pentru copii de 3-6 ani ii asteapta pe cei mici sambata de la ora 11.

Teatrul Ion Creanga ii invita pe cei mici la spectacolul interactiv Cartierul Povestilor de la ora 11 si 18, iar duminia de la ora 11.

De la ora 13 si de la ora 15 incep doua cursuri la Fundatia Calea Victoriei: ateliere de arte plastice pentru copii de 7-12 ani si un Atelier de inteligenta emotionala pentru copii de 7-12 ani cu Monica Nicolae.

Eveniment gratuit: De la ora 19 mergem cu copilul în cârcă la iMapp Bucharest 2015 sa ne bucuram de proiectiile video pe Palatul Parlamentului.

Eveniment gratuit intre orele 21.00 si 3.00 :  Noaptea Albă a Bucureştiului populează străzile cu animații proiectate, display-uri luminoase, jocuri de laser şi sunet, concert de muzică şi pictură live, instrumente muzical-vizuale şi tehnologii de ultimă generație ale unor artişti internaționali şi români.

EVENIMENTE COPII DUMINICA 20 SEPTEMBRIE 2015

Duminica 20 Septembrie, intre orele 10.00 si 12.00, are loc evenimentul gratuit: Ziua Portilor Deschise la Matematica Interactiva!

Daca e duminica,  cei mici pot merge la teatru: la ora 11 incepe spectacolul-atelier – Un paianjen foarte ocupat si Charlie si Charlotte. Aventuri in lumea circului iar de la ora 11.30 avem disctractie la Lente & Sotron  incepe spectacolul pentru copii Hansel si Gretel.  


 Iar daca ai planuri de plecare din Bucuresti, intra in lumea dinozaurilor la Dino Parc RasnovDescopera exponatele de dinozaur, vulcanul care simuleaza eruptii reale, traseele de aventura, locurile de joaca pentru copii.


Mai multe evenimente pentru copii in luna septembrie gasesti aici.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU