16 Evenimente de Weekend pentru Copii şi Părinţi | Bucureşti 18-19 Noiembrie

Se apropie weekendul şi ne pregătim de ieşiri în aer liber şi de evenimente în Bucureşti. Pentru cei care nu aleg să evadeze într-o excursie şi rămân în Bucureşti, am pregătit lista cu cele mai bune evenimente şi activităţi pentru copii şi părinţi în 18-19 Noiembrie.

evenimente 18-19 noiembrie

VINERI 

17 NOIEMBRIE 2017

 1 Teatrul din Podul Meu vă invită la Podul lui Sfredeluş la spectacolul pentru copii de 1-3 ani Hârtii Jucării. Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

 SÂMBĂTĂ 

18 NOIEMBRIE 2017

ATELIERE

 2

Poneiul din vis este un nou atelier creativ pentru copii între 4 şi 9 ani inspirat din My Little Ponypregatit de A L a N D a L a. Vom construi și decora proprii ponei/unicorni/armăsari, din carton, hârtie creponată și diverse accesorii.

 3

Clubul Copiilor Isteti va asteapta cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Oare cum putem construi o pompa de apa? Cu siguranță orice copil ar fi încântat să construiască una! Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

 4

La atelierul Yoga Familiei vei petrece timp de calitate în familie, printr-o activitate care susține conectarea dintre părinte și copil, cu multă voie bună, mișcare și distracție. O oră care facilitează conectarea părinte-copil, îmbunătăţeste echilibrul şi concentrarea, creşte tonusul muscular.

 5

Clubul Copiilor Isteti te invita la un atelier copii de creatie si mesterit propriul ceas. Construcția propriului ceas este cea mai bună metodă pentru a-i stimula pe cei mici să își dorească să cunoască ceasul.

Vezi şi: 7 Animaţii Geniale despre Frici +5 Ani. Scurtmetraje Interesante despre Frica de Întuneric, de Zbor, de Pierdere şi de Oameni

  6 A L a N D a L a ii invita pe copiii între 2 şi 5 ani, la un atelier creativ cu simpaticul elefant multicolor, Elmer, prietenul copiilor. Vom lectura una dintre poveștile cu Elmer, copiii vor intra în lumea elefantului multicolor şi îl vor recrea folosind diverse materiale. Activitatea le va stimula imaginţia şi îi va ajuta la dezvoltarea motricităţii fine.

 7

ATELIER YOGA KIDS. Ofera-i copilului tau o alternativa de a petrece timpul liber intr-un mod placut, distractiv si benefic pentru sanatatea lui! Yoga Kids este despre mișcare și jocuri, echilibru și încredere în sine. Copiii se distrează si se detensionează prin joacă, exerciții de respirație și mișcare.

 8

Teatrul Coquette va asteapta la un nou spectacol interactiv pentru copii: Praslea cel Voinic si merele de aur. Spectacolul este o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu, este interactiv și plin de umor.

FESTIVALURI ŞI TÂRGURI

 9

Turism cultural, de aventură sau de business, destinații exotice sau croaziere? Cele mai interesante oferte și atracții turistice din țara și din străinătate te așteaptă la Târgul de Turism al României – între 16 și 19 noiembrie, la Romexpo!
10 Eroi care au schimbat epoci, oameni cu pasiuni mari sau care reușesc să ne binedispună în zilele de toamnă vor putea fi văzuți pe ecranul cinematografului Elvire Popesco din București în perioada 17-26 noiembrie, în timpul CinePOLSKA 2017 – Festivalul de Filme Poloneze la București.
  • Vezi lista de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

Citeşte şi: 8 Tipare Negative Puternice în Relaţia Mamă-Fiică

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 18 NOIEMBRIE


 

CURS WEB DESIGN +10 ANI

  • Profesori exceptionali, cu experienta in educatia digitala cat si in implementarea proiectelor IT la nivel national si international, curricula bine stabilita, exercitii teoretice si implementari practice atragatoare. ITsMAGIC® pregăteşte viitori specialisti in Web Design, componenta atat de necesara pentru o cariera de viitor, la Cursurile ITeen® +10 ani WebDesign Începători la ITsMAGIC®.

GRUP DE SUPORT

  • Te simți copleșit de sarcina de a fi părinte? Prea multe lucruri de făcut, prea multe țipete, prea multe cerințe? Simți că în mintea și în sufletul tău este o încâlceală totală de emoții și gânduri? Te chinuie ideea că nu ești un părinte suficient de bun? Vino ÎNCEPÂND DE LUNI 27 NOIEMBRIE la grupul de suport „Parenting conștient”! Aici poți vorbi liber despre bucuriile și provocările tale de a fi părinte, fără a fi judecat, măsurat. Aici asculți și poveștile altor părinți și înțelegi că nu ești singur. Înveți cum să îți înțelegi și să îți accepți emoțiile și gândurile, cum să te cunoști pe tine însuți, cum să te iubești și să te accepți chiar așa cum ești.

 DUMINICĂ 

19 NOIEMBRIE 2017

SPECTACOLE

11

Muzicantii din Bremen este o poveste despre speranța și prietenie si face parte din programul de spectacole pentru copii la Teatrul Coquette. Cand cei diferiti reusesc sa se accepte si sa devina prieteni, pot pune chiar si hotii pe fuga!

12 Cafeneaua LENTE ii invita pe copiii peste 4 ani la un Spectacol de pantomimă si atelier de expresie corporală in cadrul programului de duminica Recreatia.

13

Teatrul din Podul Meu va invita la ora 18.00 la Spectacolul pentru Copii de 1-3 ani, Hârtii Jucării, la Clubul Miruna. Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

14

Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Duminica dimineata, Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

15

Clubul Miruna ne invita la spectacolul de ventrilocie realizat de Crina Zvoboda, artistul ventriloc care a incantat publicul la „Romanii au talent”. Un spectacol plin de umor, inedit si 100% interactiv!

Vezi şi: 20+ Activităţi Simple cu Frunze. Idei de Crafturi pentru o Toamnă Creativă

FESTIVAL

16

Parlamentul European invită iubitorii de film la Zilele filmului LUX la Cinema Elvira Popescu din București în perioada 19-21 noiembrie, pentru a viziona cele trei pelicule ajunse în finala competiției LUX: „120 BPM”, „Sameblod” și „Western”. Vezi programul proiecțiilor de la cinematograful Elvira Popescu din București.

  • Vezi şi lista de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 19 NOIEMBRIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU