Evenimente de Weekend pentru Copii şi Părinţi la Bucureşti 15-16 Iulie

Ne pregătim pentru un weekend aerisit. Avem parte de mai puţine evenimente pentru copii în Bucureşti, dar compensăm cu multe concedii şi excursii în familie! Îţi aducem cele mai importante evenimente din cele mai kid-friendly locaţii din Bucureşti, ateliere interesante şi sugestii pentru părinţi.

Ploaia se întoarce de-abia duminică şi ne aduce un strop de răcoare. Dacă nu plecăm din Bucureşti în weekend sau nu preferăm să facem o excursie de o zi, marcăm în calendar evenimentele importante pentru copii şi încercăm să planificăm ieşirile din timp.

Vezi cele mai importante recomandări de evenimente pentru copii în weekendul acesta.

Îţi aducem şi recomandările noastre de şcoli de vară în 2017 la Bucureşti, organizate pe sectoare.

Şcoli de vară

weekend vremea 15-16 iulie

 SÂMBĂTĂ 

15 IULIE 2017

 ATELIER

 • Iti doresti sa inveti ceva nou, dar si sa te distrezi? Atelierele de fizica, pe langa calitatea si cantitatea de informatie pusa la dispozitie, ofera si momente distractive prin intermediul experimentelor practice. Atelierele de Fizica ITsMAGIC® sunt concepute pentru distractia si asimilarea de informatii noi, cu caracter esential. Copii invata legile de baza ale fizicii cu ajutorul materialelor speciale de studiu si a experimentelor (nepericuloase) captivante.

Citeşte şi: Ghidul Copilului Sănătos în Vara Aceasta

 FESTIVALURI

 • Teatru sub lună, singurul festival de teatru independent în aer liber, se află la a-3-a ediție și reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume și sculpturi din lemn.
 • Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

CURS DE WEB DESIGN

 • Specialisti in Web Design, o profesie din ce in ce mai ceruta, o cariera de viitor. Din acest punct de vedere, ITsMAGIC® contribuie la aceasta prisma de viitor cu tot ce are mai bun. Profesori exceptionali, curricula bine stabilita, exercitii practice si cei mai buni viitori elevi la Cursurile de Web Design ITsMAGIC® pentru copii de peste 9 ani.

PICNIC

 • BWFR summer picnic – Free event! Let’s meet up – BWFR members, family & friends for a fun afternoon at Mogosoaia park! Kids are welcomed at all ages (& pets as well!)

FILM

 • Happy Cinema București impreuna cu Asociatia SAMAS organizează din luna iunie o secțiune specială în programul de filme: vizionări dedicate mămicilor și tăticilor cu bebeluși in burtica sau in brate! În cadrul evenimentului Hai la film cu bebelusul din burtica sau din brate – Ed.2, părinții se vor bucura de vizionarea unor filme de top, în condiții speciale.

ATELIER INTERACTIV

 • In spatele fiecarui animal exista puternice (si uneori antagonice) simboluri care ii sunt atribuite in functie de cultura folclorica si spirituala a omului. Sâmbătă aflăm, experimentand, Povestea Hienei si Metafora Purificarii. Conceptul de Stand-up Drumming are la baza ateliere interactive in care instrumentele muzicale devin extensia si metafora prin care comunicarea si exprimarea sunt realizate. Storytelling (arta povestirii) si Mantrele Vocale se impletesc cu Ritmul Propriu si cel al Comunitatii. Vezi toate detaliile.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 17 IUNIE


 RECOMANDĂRILE NOASTRE

ATELIER – luni, 17 iulie

 • Va invitam la atelierele de dezvoltare personala, începând de luni 17 iulie – ora 17.00 la Clubul Copiilor Isteți! Invita-ti copilul la modulul de 4 sau 8 ateliere „Sunt valoros, comunic, ma integrez!”. In cadrul atelierelor, copiii au ocazia de a explora si a se dezvolta, cu suportul atmosferei si al coeziunii de grup. La baza procesului de dezvoltare sta crearea unei atmosfere permisive, relaxante si securizante, care faciliteaza spontaneitatea, libertatea de exprimare, accesarea resurselor creative, precum si trairea unor stari afective pozitive.

TABĂRĂ

Tabăra Laboratorul Trăznit, știință și distracție!
 • Cu noi copiii înțeleg că știința este nu doar utilă, ci și distractivă, implicându-i într-o serie de experimente captivante. Distracția este asigurată, prin cele mai amuzante jocuri și competiții în aer liber.

 DUMINICĂ 

16 IULIE 2017

 ATELIER

 • Iti doresti sa inveti ceva nou, dar si sa te distrezi? Atelierele de Fizica, pe langa calitatea si cantitatea de informatie pusa la dispozitie, ofera si momente distractive prin intermediul experimentelor practice. Atelierele de Fizica ITsMAGIC® sunt concepute pentru distractia si asimilarea de informatii noi, cu caracter esential. Copii invata legile de baza ale fizicii cu ajutorul materialelor speciale de studiu si a experimentelor (nepericuloase) captivante.

CONCURS

 • Asta-i primul concurs street de role din seria Lemonade Sessions. Ne adunam la bordurile de la policlinica Titan pentru warm-up, dupa care trecem la spoturi mai serioase. O s-avem limonada de toate felurile si ceara cea mai buna :).

EVENIMENT PĂRINŢI

 • Asociatia Work At Home Moms relanseaza programul „Mamele singure au superputeri”, prin intermediul caruia oferim consiliere mamelor din segment vulnerabil. Vom povesti despre situatiile abuzive, vom intreba, vom impartasi fiecare experienta sa si ne vom bucura de sfatul oferit voluntar de catre avocata noastra: Shirina-Maria Stefanescu-Albu!

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 16 IULIE

SCOLIDEVARA


 RECOMANDĂRI ŞCOLI DE VARĂ 

 • Traditia continua. Copiii petrec o scoala de vara de neuitat si cat mai creativa alaturi de cei mai buni
  La Scoala de Vara din cadrul Academiei de Arte „Marina Capatina” copiii de 6-18 ani se distreaza intr-un mediu select si creeaza lucrari de arta speciale, la nivel profesional si conform unui program unic de studiu.
 • Petrece Vacanța de Vară cu Smart Education! Copilul tău se va bucura de jocuri de echipă și activități recreative în aer liber, ateliere de știință, tradiții românești, fotografie, benzi desenate, teatru de păpuși, arhitectură, club de șah, club de robotică și multă distracție. Vezi toate detaliile.
 • Vara aceasta copiii isteti sunt cei mai cool! Profitati de acest răgaz prelungit si oferiti-le copiilor un dar perfect de vacantă: CLUBUL DE VARA!

  V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati la piscina si in aer liber, multe jocuri si voie buna! Haideți cu noi la Clubul Copiilor Isteti din zona Domenii – sector 1, situat intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa! Vă asteptăm cu drag si voie buna! Vezi toate detaliile.

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU