Cele Mai Interesante Evenimente de Weekend pentru Copii şi Părinţi la Bucureşti 29-30 Aprilie

București

Îţi aducem şi în acest weekend cele mai interesante evenimente pentru copii şi părinţi la Bucureşti în 29-30 aprilie. Ne aşteaptă un sfârşit de săptămână cu vreme frumoasă de primăvară, cu ceva şanse de ploaie duminică. Ne vedem pe afară şi la tot felul de evenimente speciale pentru copii şi părinţi.

Evenimente de Weekend pentru Copii şi Părinţi la Bucureşti 29-30 Aprilie vremea
meteoblue.com

 SÂMBĂTĂ 

29 APRILIE 2017
Evenimente de Weekend pentru Copii şi Părinţi la Bucureşti 29-30 Aprilie

SPECTACOLE

 • Toată lumea știe că bufniţa e o pasăre nocturnă. Bufnița mea e curajoasă şi curioasă, şi decide să rămână trează pe timpul zilei. Ce urmează să vadă? Nu vă spun, veniţi să vedeţi chiar voi şi poate împreună cu bufniţa să spuneţi „WOW!”. Tăpuşele vă invită la „Wow! spuse bufniţa”, un spectacol pentru copii de 1-4 ani.

 LOC DE JOACĂ

ATELIERE ÎN PARC

 • Ateliere pentru cei mici și mari la Grădina cu Artiști 2017 – Grădina de Primăvară. Ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, desen cu Legendele Dacilor (susținut de Mihai Grăjdeanu) și Asociația-Editura Istoria Artei, împâslit lână cu Roxana Ștefănescu de la handmade-shic.ro si altele!

 ZIUA INTERNAŢIONALĂ A DANSULUI

 • CNDB sărbătorește Ziua Internațională a Dansului, pe 29 aprilie, alături de o comunitate globală de profesioniști și amatori. În acest an, CNDB le-a pregătit iubitorilor dansului un eveniment cu mișcări și ritmuri afro-caraibiene, organizat de coregrafii și dansatorii Sade Bully și Momo Sanno. De la ora 19.00 sărbătorim la sala Stere Popescu, cu o prezentare/performance realizată de Sade Bully și Momo Sanno, la care intrarea este liberă!

 SPRING GARDEN PARTY

 • WeDiscover Bucharest va invita la prima petrecere Secret Garden Party din acest an. Locatia se afla la 40 km departare in afara Bucurestiului. Tarifele de acces sunt: copii < 5 ani – acces gratuit, copii 5-14 ani – 20 ron/copil.

 PETRECERE DE DANS ÎN STRADĂ

 • Pura Vida Tan Tan prezintă București dansează în stradă #3! Prima petrecere de dans în principala piaţă din Centrul Vechi, Lipscani cu Smărdan. Dansăm Salsa, Bachata, Merengue, Reggaeton, Kizomba, Semba, Hip Hop şi multe alte stiluri de dans.

 ZIUA ASTRONOMIEI

 • Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” de pe Lascăr Catargiu nr. 21 ne invită să sărbătorim Ziua Internațională a Astronomiei. Expoziţie, desene în aer liber, observații astronomice nocturne. Intrarea este liberă și recomandată celor mici și celor mari.

RELAXARE PE IARBĂ

 • Ground Zero Beer ne invită la Verde Stop Arena la Zero Mai 2017, unde aranjăm iarba și ne întindem vreme de 3 zile la soare, bere craft și mâncare artizanală. Toată lumea știe că în zilele senine se vede marea de la București. Sau munții? Music main event: Electric Brother DJ Set – 1 mai seara.

Citeşte şi: Impactul pe care Îl Poate Avea Antreprenoriatul Asupra Familiei. Ce Putem Face pentru A Găsi Echilibrul

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 29 APRILIE


 RECOMANDĂRI 

◉ WORKSHOP PĂRINŢI

 • Fie că ai mai mulţi copii, fie că eşti în aşteptarea celui de-al doilea copil, subiectul acestui workshop ar trebui să te intereseze. Gestionarea relaţiilor dintre fraţi, un workshop FasTrackParents în grup restrâns de participanţi, o dezbatere vie şi aplicată pe situaţiile specifice ale fiecărui participant într-o atmosferă relaxantă, un cadru informal şi prietenos, la o limonadă sau un ceai.

◉ CURS DE TEATRU

 • Copii de azi sunt dornici de joacă, fără să mai aibă posibilitatea de a se desfășura în compania celor de vârsta lor, cum au avut-o alte generații. Indiferent dacă este mai timid, sau îi place să fie în centrul atenției, copilul are nevoie de a se exprima prin joacă și jocuri. Teatrul Coquette vine în întâmpinarea copiilor talentați cu un curs de teatru pentru copii de 6-11 ani, ce va avea loc in perioada 6 mai – 8 iulie timp de 10 saptamani.

Citeşte din BLOG: 6 Scurtmetraje Geniale despre Sunet de Văzut cu Copilul +3 Ani


 DUMINICĂ 

30 APRILIE 2017
Evenimente de Weekend pentru Copii şi Părinţi la Bucureşti 29-30 Aprilie

 TEATRU

SPECTACOLE

 • Lente ne invită la un nou spectacol de magie pentru copii cu Titus Magicus. Cei mici vor fi apoi invitați să devină și ei magicieni! Sub atenta îndrumare a lui Titus Magicus vor executa numere simple de magie care le vor dezvolta copiilor îndemânarea, intuiția, atenția distributivă şi imaginația.
 • Tapuşele ne invită la un nou spectacol-atelier pentru copii de 1-4 ani: Povestile pantofaresei! Pantofăreasa veselă te aşteaptă să-ţi spună poveşti pantofăreşti. În atelierul ei găseşti fel de fel de încălţări şi fiecare are câte o poveste.

 FESTIVALURI

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 30 APRILIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să consulţi pachetele noastre de promovare sau să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU