Evenimente educationale gratuite pentru copii – La joaca

01-02 August 2015
București

Evenimente educationale gratuite pentru copii – La joaca, pe 1-2 august 2015 la Mall Promenada in Bucuresti


ateliere gratuite copii

La nivelul 1 al centrului comercial, copiii se vor bucura de activități educative prin joacă, alături de actori și animatori de la Akka Show care au experiență bogată în sustinerea de evenimente educaționale pentru micuți.

Sâmbătă, 1 august, de la ora 17:00, copiii sunt invitatț la un atelier în cadrul căruia vor învăța să construiască și să decoreze zmeie. După sesiunea de creativitate, cei mici vor lua parte la un spectacol de poveste alături de îndrăgitele personaje Peter Pan și Tinker Bell.

Duminică, 2 august, de la ora 17:00, copiii vor fi inițiați în pictură și vor învăța o tehnică specială, numită dactilo picture, prin care cei mici își lasă amprentele pe hârtie. La final, copiii vor participa la un spectacol distractiv cu baloane de săpun colorate.

Mall Promenada are deja o tradiție în organizarea celor mai creative evenimente pentru copii. Conceptul „La Joacă” a fost inaugurat de centrul comercial din Floreasca la finalul anului 2014 și propune săptămânal părinților activități recreative și educative special concepute pentru micuții cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

În 2015, mai mult de 10.000 de copiii s-au bucurat de numeroase evenimente pe terasa centrului comercial, precum expozitia interactivă Kids on The Moon, cel mai mare eveniment de construcție Lego Ninjago, Academia de Joacă cu celebrul actor Marian Râlea, spectacole de teatru și ateliere creative cu Gașca Zurli, Akka Show, Fun Science, MiniArtShow și Lumea lui Momo.

„Prin joacă, cei mici îşi dezvoltă numeroase abilităţi și afla multe lucruri noi despre ei şi despre lumea înconjurătoare în mod natural. Fiecare atelier pe care l-am organizat alături de mall Promenada s-a dovedit a fi o experiență minunată pentru copii și ne bucură să vedem că din ce în ce mai mulți părinți sunt deschiși către astfel de inițiative.” a spus Camelia Andriță, manager Akka Show.

 

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

 

*** Despre mall Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Detalii Eveniment

Perioada:
01-02 August 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Promenada Mall

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Floreasca Nr. 246B

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL