Evenimente gratuite si activitati pentru copii in Bucuresti 15-20 decembrie

Evenimente gratuite, ateliere si spectacole in weekend. Activitati pentru copii in Bucuresti 15-20 decembrie.

A venit weekendul si am actualizat lista de activitati pentru copii in Bucuresti 15-20 decembrie. Nu lipsesc evenimente, ateliere si spectacole pentru copii.

Daca nu ai planuit sa pleci de Craciun cu familia undeva in Transilvania, se pare ca anul acesta nu vei apuca sa te bucuri de zapada in Bucuresti, pana de Sfantul Stefan.

vremea-in-bucuresti-de-craciun

Sursa: http://www.wunderground.com/

Activitati pentru copii in Bucuresti, 15-20 decembrie

  • Intre 16 si 22 decembrie, va invitam la evenimente pentru copii si parinti la Craciunul Copiilor in Parcul Kiseleff:  spectacole de teatru pentru copii, recitaluri de colinde, concerte de muzica clasica si ateliere de decoratiuni organizate de Teatrul Ion Creanga.
  • Joi 17 decembrie și vineri, 18 decembrie ARCUB  alături de Compania Passe-Partout Dan Puric vă invită să vă bucurați împreună cu familia de premiera „Minunea unui copil – spectacol de Crăciun, la Sala Mare de la ARCUB Gabroveni.
  • In perioada 18-23 decembrie, Moş Crăciun îşi mută sediul din Laponia la mall Promenada, unde îi întâmpină cu surprize pe copii. Împreună cu cei mai veseli spiriduşi, Moşul îi aşteaptă pe cei mici în căsuţa sa, pentru a le asculta poeziile, cântecelele şi, bineînţeles, toate dorinţele pe care el ar trebui să le îndeplinească.

Sambata 19 decembrie 2015 – targ, ateliere si spectacole pentru copii

  • 10:00-16:00 ♦ Te așteptăm la târgul Work At Home Moms, unde mamele care lucreaza de acasa vor expune produse, dar și servicii. Așa cum te-ai obișnuit, poți găsi multe minunății făurite chiar în sânul familiei, jucarii, podoabe, decoratiuni, cărți pline de emoții, servicii de grafică, ateliere și multe altele. 
  • 19, 21 si 22 decembrie ♦ Micii Developeri te invita la activitati distractive de vacanta: atelierele lui Mos Craciunitech unde copiii vor crea un joc digital si vor decora si lumina o casuta cu o instalatie electrica.
  • 11:00 ♦ Spectacol pentru copii 4-8 ani. Micul Print – Prietenia cu Tapusele. Eşti curios să vezi cum trebuie curăţaţi vulcanii şi la ce îi sunt de folos Micului prinţ? Atunci te aşteptam să vii să-i asculti povestea!
  • 11:00 ♦ Lansare cartii În ţara emoţiilor, de  Gabriela Mărginean, ce se doreşte a fi o alfabetizare, o introducere în universul complex al emoţiilor de bază, o viziune nouă în modul de gestionare a unei tematici extrem de sensibile în domeniul cărţii pentru copii. Ilustraţia cărţii este semnată de Irina Neacşu, cunoscut architect, grafician şi designer de interior.

Evenimente, ateliere si spectacole copii duminica 20 decembrie 2015

  • 11:00 ♦ Să-i scriem lui Moş Crăciun. Teatrul din Podul meu te aşteaptă să-l întâlnesti pe Moş Crăciun în persoană. Îi scriem despre noi, dacă am fost cuminţi şi ce dorim să găsim sub bradul împodobit, şi chiar EL vine să ia scrisoarea.
  • 11:30, La Petrecerea cu Minnie și Mickey copiii invata cum se pregateste masa, cum sa fie o gazda minunata si in acelasi timp invata cantece si ghicitori.

 Iti recomandam si articolul nostru :  Targuri de Craciun in Bucuresti, decembrie 2015

targuri craciun bucuresti

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU