Evenimente gratuite si alte activitati pentru copii in Bucuresti 15-16 august 2015

Evenimente gratuite si alte activitati pentru copii in Bucuresti 15-16 august 2015

Iata ce va propunem pentru acest weekend, pentru a iesi cu copiii in Bucuresti.

 

evenimente gratuite copii 15-16 august

 

 

14-16 august, Ateliere gratuite de pictura si creatie pentru copii de 4-8 ani, pe camasi Braiconf. Producătorul român de cămăși Braiconf  invită copiii și părinții să petreacă weekenduri creative în magazinele proprii.

 

Evenimente gratuite cu MiniArtShow 15-16 august 2015. Carnaval, facepainting, provocari, muzica, jocuri si dansuri, aripi fermecate si moristi haioase!

 

Sâmbătă, 15 august, caravana serialului “Violetta” face o oprire în Mega Mall, unde așteaptă iubitorii personajului cu numeroase momente speciale. Preț de o zi, din Mega Mall vor răsuna piesele Violettei, interpretate de cei mai mari fani ai săi, împreună cu Andra Gogan, protagonista emisiunii „I Love Violetta”.

Mai mult,cei mici au ocazia de a face schimb de stickere cu personajele lor îndrăgite din cărți și film, vor descoperi stilul Violettei împreună cu stiliști cu experiență și vor putea participa la concursurile pregătite special pentru ei. Toate aceste experiențe îi pregătesc pe cei mici pentru întâlnirea cu idolul lor, în cadrul concertului „Violetta Live” care va avea loc pe 2 septembrie, în București, în Piața Constituției.

Duminică, petrecerea continuă cu un Disco Party pentru cei mici, unde aceștia pot participa la o sesiune de karaoke și pot cânta la o mulțime de instrumentele: tobe, tamburine, ouă zornăitoare, clopoței, bețe de ritmică.

Violetta” face o oprire în Mega Mall

Sambata de la ora 10, Tapusele va invita la un atelier pentru copii 3-6 ani, in parcul Herastrau: Tablouri din burete colorat

 

tablouri din burete colorat

Daca doriti sa le treziti copiilor interesul pentru matematica, va invitam sa participati la evenimentul gratuit din 16 august, orele 10-12, Ziua Portilor Deschise la Matematica Interactiva.

 

invata matematica cu drag

 

Duminica dimineata va puteti bea relaxati cafeaua la Lente & șotron, in timp ce copiii participa la spectacolul Peripețiile lui Cristofor spre Polul Sud. Tarif: 10 lei.

 

Peripețiile lui Cristofor spre Polul sud

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU