17+ Evenimente Kid-Friendly de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României | 30 Noiembrie- 1 Decembrie

Weekendul ce vine este unul de sărbătoare. Sâmbătă îi sărbătorim pe toți cei ce poartă numele de Andrei sau Andreea iar duminică este 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Vezi cele mai interesante recomandări de evenimente pentru copii și părinți pentru un weekend de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României la Bucureşti în 30 noiembrie – 1 decembrie! Lista este completată de recomandări de ateliere de creație, piese de teatru și alte evenimente speciale.

vremea bucuresti 30 noiembrie 1 decembrie 2019
meteoblue.com

Weekend plăcut!

SÂMBĂTĂ

30 NOIEMBRIE 2019

ATELIERE

1Incredere în sine, gândire pozitivă, răbdare, perseverența, lucrul în echipă, cum sa te uiti la ce ai tu special si sa nu te compari cu altii sau bullying, totul prin povesti si jocuri. Copiii se distreaza de minune si invata in acelasi timp lectii importante pentru fericirea si succesul lor la SoulKids Quickstart, un atelier de life-skills pentru copii de 6-12 ani creat in Singapore si care vine pentru prima data in Romania. QuickStart este programul introductiv, de 3 ore, care le prezintă copiilor învățăturile esențiale SoulKids.

2 Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale, cât mai variate? Te invităm să participi la atelierul nostru de creatie si pictura, sambata 30 noiembrie – ora 10.30. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale! Tot ce îți trebuie e puțină imaginație și bună dispoziție! Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

3Jocul cu papusile stimuleaza dezvoltarea armonioasa a copiilor, a creativitatii acestora, faciliteaza exprimarea propriilor emotii si imbunatateste comunicarea cu ceilalti. Atelierele in care se pune accent pe artă dezvoltă imaginatia si creativitatea, abilitatile motorii si artistice. Prin arta plastica se poate consolida increderea in sine si rabdarea, se antreneaza simtul observarii mediului si cel al autoobservarii, se antreneaza atentia si se poate obtine relaxarea. Victoria Dance îi invită pe micii creatori de 4-9 ani la un atelier de creat papusi si povesti.

4 Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 30 noiembrie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Erupțiile vulcanilor sunt spectaculoase, dar oare ce se întâmplă în interiorul vulcanilor atunci când erup? Vom pune intrebări, vom specula, vom vedea ce și cum se intamplă practic, iar la final vom analiza și trage concluzii pe baza observațiilor făcute în timpul experimentelor. Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

5Ateliere de Creație în Luna Decembrie la Balonul Copiilor

Din dorința de a bucura și totodata de a dezvolta latura creativa și imaginația celor mici, Balonul Copiilor pune la dispoziție in luna decembrie ateliere de creație unde au posibilitatea sa îndrăgească lucrul făcut cu mânuțele lor! Pot lipi, pot picta, pot desena cum își doresc! Prin aceste ateliere micuții învață sa planteze, sa decoreze și sa-și personalizeze creațiile prin joc! Vor fi îndrumați cu caldura sa dea frâu liber imaginației creative! Reușitele lor ii vor face mândri!


SoulKids Coaching Romania Creatorii SoulKids, Vikas Malkani Sally Forrest live Bucuresti gokid

CONFERINȚĂ

7 DECEMBRIE

Want to help your child?
Want to be the best parent / teacher that you can be?
Want to be able to coach children?
Want to make a difference in the lives of others?
Want to do meaningful work that leaves a legacy?

SoulKids Coaching Romania | Creatorii SoulKids, Vikas Malkani și Sally Forrest live la București. Eveniment pentru părinți și educatori. For the first time ever, we are bringing to Bucharest 2 leading authorities on life skills and wisdom for children. Vikas Malkani and Sally Forrest are founders of SoulCentre, Asia’s Premier Centre for Personal Development. They are best-selling authors of over 20 books, are global speakers and have spoken at Ted X Japan.


CONCERTE PENTRU BEBELUȘI

6 Născută din pasiunea pentru evenimente culturale gingaşe pentru copii, Ludiceea debutează pe scena spectacolelor pentru copiii din Bucureşti cu o iniţiativă cum nu se poate mai delicată: o serie de 12 concerte pentru bebeluşi şi fraţii lor mai mari, însoţiţi de părinţi, bunici şi oricine ştie să se bucure de muzică, linişte şi împletirea dintre ele. În premieră în România între 28 noiembrie şi 1 decembrie, la sala New York din World Trade Center Bucureşti, Concertele pentru bebeluşi nu au limită de vârstă, căci limităm noi, organizatorii, tot ce e necesar pentru ca cei mai tineri dintre participanţi şi insoţitorii acestora să nu aibă decât grija muzicii, a uimirii, a visării, a descoperirii.

TEATRU

7Greierele, foarte pasionat de muzica lui, nesocoteste venirea iernii. Cand da de greu el va apela la strangatoarea Furnicuta Fifi, care il va trece prin niste probe de harnicie. Dar este Greierele chiar atat de lenes cum se spune, sau poate ca „munca” lui este muzica? Află în Greierele si Furnica, un spectacol de teatru pentru copii 3-10 ani despre generozitate, prietenie si arta.

SPECTACOL

8 Sâmbătă suntem invitați la spectacolul-atelier ”Ninigra și Aligru!”, după cartea editurii Frontiera ”Povestea a doi pui de tigru, numiți Ninigra și Aligru” de Nina Cassian. Un poem de neuitat, despre aventurile celor doi pui de tigru pe nume Ninigra și Aligru, din jungla fără-nceput și fără sfârșit unde cei doi s-au întâlnit. Vino să descoperi împreună cu ei ce înseamnă nu doar prietenia ci și curajul de a spune lucrurilor pe nume! Vârsta recomandată 3-7 ani!

SPORT

9 Decathlon Obor împlinește 1 an de când face sportul accesibil și te așteaptă în magazinul din Veranda Mall, pentru a sărbatori un an de când suntem prezenți în cartierul. Organizaqtorul a pregătit pentru tine multe activități sportive, precum: baschet, fotbal, tenis de masă, tir cu arcul, dar și multe alte surprize.

FESTIVALURI ȘI TÂRGURI

10

Vă anunțăm cu emoție și bucurie că Târgul Poveste de Crăciun 2019 de la Opera Comică pentru Copii își va redeschide porțile și anul acesta, pentru a patra ediție. 🍭🎅❄️ 🍭🎅❄️⛄ De la o ediție la alta, organizatorii au mărit exponențial numărul atracțiilor pentru copii, astfel încât vă așteptăm pe mic cu mare și mare cu mic cu numeroase surprize.

11Muzeul Național al Țăranului Român găzduiește în weekend Târgul de Sfântul Andrei. Sărbătorește Românește din 29 noiembrie până în 1 decembrie. Sunteți așteptați să sărbătorim împreună ziua națională alături de meșteri, artizani, producători și colecționari într-o atmosferă autentică românească.

12 Bucureștiul organizează și anul acesta Târgul Oficial de Crăciun al Capitalei, între 28 noiembrie – 26 decembrie 2019, în Piața Constituției, eveniment care atrage anual peste 1 milion de vizitatori, din țară și din străinătate. Intrarea este liberă. Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe, precum și de o zonă gastronomică cu preparate calde de sezon.

13

Iubitorii de Yoga sunt invitați sa participe la Yoga Festival Editia a III-a Bucuresti 2019, sa se antreneze impreuna in Romania la unul dintre cele mai apreciate evenimente.Vor veni unii dintre cei mai cunoscuti profesori de yoga si vei avea sansa sa incerci noile lor concepte. Nu e necesar sa fii profesor de Yoga pentru a participa. Este nevoie doar sa fii open minded si sa ai o atitudine pozitiva.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 30 NOIEMBRIE

sfantul andrei

Închiriază Moși Autentici pentru Sărbători ca Odinioară!
Moș Nicolae și Moș Crăciun cu Barbă Naturală pentru Acasă, Serbare sau Petreceri Corporate, Crăciunițe și Spiriduși

Exista cel putin o zi in an, in care toti copiii isi curata ghetutele cu placere. De ce? Pentru ca acestea trebuie incarcate cu bunatati de catre Mos Nicolae. Hai sa oferim copiilor o experienta de neuitat, intalnindu-l pe Mos Nicolae. Un costum bine realizat; un om atent selectionat si foarte multi copii fericiti.

Află mai multe!


 RECOMANDARE 14 DECEMBRIE

Primele 1000 de zile din viata copilului tau
Seminar pentru mamici si tatici la inceput de drum

După euforia inițială la vederea celor două liniuțe, este momentul să pregătiți schimbările care vor veni în familie. Life Up vă ajută cu un seminar unde veți descoperi:

  • metode psihoeducaționale de dezvoltare a personalității copilului în perioada intrauterină și a primilor doi ani de viață;
  • particularități ale sistemului familial, modalități de gestionare productivă a rolurilor maritale și parentale în perioada prenatală și postnatală;
  • strategii de depășire a unor situații critice ce pot apărea în perioada gravidității și în primii doi ani de viață ai copilului.

Detalii eveniment: https://gokid.ro/primele-1000-de-zile-din-viata-copilului-tau-seminar-pentru-mamici-si-tatici-la-inceput-de-drum/


DUMINICĂ

1 DECEMBRIE 2019

PARADA MILITARĂ

14 La tradiționalul eveniment din 1 Decembrie 2019 de la Arcul de Triumf vor participa peste 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, care vor trece pe sub Arcul de Triumf din Bucuresti cu prilejiul Zilei Naționale a României. De asemenea vor mai participa 500 militari din peste 20 de țări aliate sau partenere și aproximativ 200 de mijloace tehnice și peste 50 de aeronave.

TEATRU

15

Teatrul Coquette aduce spectatorilor mici și mari o nouă comedie cu tâlc despre virtuți. Călătoria inițiatică a lui Habarnam îi deschide orizonturile. Decorul viu colorat captează atenția și stârnește cu siguranță fantezia copiilor. Piesa de teatru pentru copii Habarnam este o adaptare liberă după povestea lui Nikolai Nosov de Claudia Dionise.

SPECTACOL-ATELIER

16

FlipFlop vă invită la spectacolul-atelier ”Punguța cu doi bani!”, vârsta recomandată 2-7 ani! A fost odată un moș care avea un cocoș perseverent și curajos. Baba cu a ei găină era a moșului vecină…. O poveste veche spusă altfel! După spectacol cu toată recuzita ne vom juca, apoi un personaj vom crea!

MARATON ÎN PARC

17

Maratonul de 1 Decembrie 2019 din Parcul Alexandru Ioan Cuza are o tema specială, aniversând cei 160 de ani de la Mica Unire (Unirea Principatelor Române) și cei 200 de ani de la nașterea celui intitulat “Domnul Unirii”: Alexandru Ioan Cuza. Istoria îl consacră pe domnitor ca omul providențial al Unirii, acela care a dat pământ tăranilor, a introdus în țară obligativitatea învățământului primar, a efectutat reforme în învățământ, în justiție și a fost un luptător împotriva corupției (de atunci a rămas celebra “ocaua lui Cuza”). Vă așteptam pe 1 Decembrie să ne bucurăm de concurs în parcul care poartă numele domnitorului Alexandru Ioan Cuza!

CONCERTE PENTRU BEBELUȘI

18 Născută din pasiunea pentru evenimente culturale gingaşe pentru copii, Ludiceea debutează pe scena spectacolelor pentru copiii din Bucureşti cu o iniţiativă cum nu se poate mai delicată: o serie de 12 concerte pentru bebeluşi şi fraţii lor mai mari, însoţiţi de părinţi, bunici şi oricine ştie să se bucure de muzică, linişte şi împletirea dintre ele. În premieră în România între 28 noiembrie şi 1 decembrie, la sala New York din World Trade Center Bucureşti, Concertele pentru bebeluşi nu au limită de vârstă, căci limităm noi, organizatorii, tot ce e necesar pentru ca cei mai tineri dintre participanţi şi insoţitorii acestora să nu aibă decât grija muzicii, a uimirii, a visării, a descoperirii.

ATELIER

19 Duminica Clubul Fermecat al Micilor Artisti continuam seria atelierelor dedicate Craciunului cu un atelier de confectionat globuri 5 ani+. Vom face trei globuri haioase: un pinguin dragalas, o testoasa Ninja vesela si un bradut stilizat, confectionat din bete de lemn si accesorizat cu strasuri sclipitoare.

FESTIVALURI ȘI TÂRGURI

  • Vă anunțăm cu emoție și bucurie că Târgul Poveste de Crăciun 2019 de la Opera Comică pentru Copii își va redeschide porțile și anul acesta, pentru a patra ediție. 🍭🎅❄️ 🍭🎅❄️⛄ De la o ediție la alta, organizatorii au mărit exponențial numărul atracțiilor pentru copii, astfel încât vă așteptăm pe mic cu mare și mare cu mic cu numeroase surprize.
  • Bucureștiul organizează și anul acesta Târgul Oficial de Crăciun al Capitalei, între 28 noiembrie – 26 decembrie 2019, în Piața Constituției, eveniment care atrage anual peste 1 milion de vizitatori, din țară și din străinătate. Intrarea este liberă. Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe, precum și de o zonă gastronomică cu preparate calde de sezon.
  • Iubitorii de Yoga sunt invitați sa participe la Yoga Festival Editia a III-a Bucuresti 2019, sa se antreneze impreuna in Romania la unul dintre cele mai apreciate evenimente.Vor veni unii dintre cei mai cunoscuti profesori de yoga si vei avea sansa sa incerci noile lor concepte. Nu e necesar sa fii profesor de Yoga pentru a participa. Este nevoie doar sa fii open minded si sa ai o atitudine pozitiva.

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te așteptăm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU