11 Evenimente Kid-Friendly în Weekendul Acesta. Unde Ieşim în 1-3 Septembrie

Căldura se întoarce până în weekend şi ne pregăteşte câteva zile de vreme plăcută, numai bună pentru ieşiri, excursii sau chiar bălăceală la ştranduri sau la parcurile acvatice din jurul Bucureştiului.

Îţi aducem nu mai puţin de 11 recomandări de evenimente kid-friendly pentru copii şi părinţi din Bucureşti în weekendul 2-3 septembrie.

vremea in bucuresti 2-3 septembrie

VINERI

1 SEPTEMBRIE 2017

◉ VIZITĂ

 • 1 Suntem aşteptaţi la un nou tur pe ”Poteca biodiversității urbane”, în Parcul Natural Văcărești. Vom observa comportamentul păsărilor de apă, vom vizita casa vidrelor și vom povesti despre planurile de viitor ale parcului, alături de Cristian Lascu și Nicoleta Marin.

◉ INAUGURARE

 • Incepand cu data de 1 septembrie 2017, After School Cei Trei Muschetari deschide portile celui de al doilea sediu al sau din Bucuresti, in str. Cezar Bolliac nr. 42, sector 3, Bucuresti, zona Piata Alba Iulia – Bd.Decebal.

◉ POEZIE

 SÂMBĂTĂ 

2 SEPTEMBRIE 2017

2 FESTIVALUL BUCURESTII LUI CARAGIALE: 

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Ion Creangă, organizează în perioada 28 august – 03 septembrie 2017, cea de-a VI-a ediție a Festivalului Bucureștii lui Caragiale, un amplu program care pune sub lumina reflectoarelor imaginea lui I.L. Caragiale, reputat cronicar de caractere și moravuri.

Citeşte şi: Traseu de Cicloturism și Drumeție în Parcul Natural Văcărești! Opt kilometri pe Biciclete Mountain Bike Pentru Adulți și Copii Însoțiți de Părinți

◉ FESTIVAL

 • 4Operele marilor compozitori Enescu, Wagner, Berg, Șostakovici, Prokofiev, Beethoven, Mahler și Haydn vor fi interpretate de Mari Orchestre din toată lumea, la ediția 2017 a Festivalului Internațional George Enescu. În Piaţa Festivalului organizatorii vor oferi un program variat, chiar în Piața George Enescu. Accesul la evenimentele din Piața Festivalului este gratuit.
 • 5Retrospectiva ANONIMUL 14 prezinta o parte din filmele proiectate in cadrul Festivalului in perioada 1- 3 septembrie: cel mai recent film al lui Michel Franco, invitatul special al ANONIMUL 14, APRIL’S DAUGHTER – Premiul Juriului Un Certain Regard Cannes 2017, filmele din Competitie si filmele castigatoare.
 • 6 Strânge-ți gașca de prieteni și participă la BikeFest2017! Timp de două zile, pe 2 și 3 septembrie, Parcul Izvor este locul potrivit de întâlnire pentru tine și gașca ta!
 • Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

◉ EVENIMENT CARITABIL

 • 7 Copacul cu Haine ne dă întâlnire din nou în Cișmigiu la Dăruiește alimente și rechizite copiilor nevoiași: strângem ghiozdane (noi sau să nu fie rupte), rechizite (noi), jucării, produse igienice (dero, pastă de dinți, periuțe, hârtie igienică, produse de curățat), și mai ales alimente (conserve, legume, fructe, pâine, dulciuri, ulei, făină, zahăr, sucuri), pentru cei 100 de copii nevoiași din Centrul de la Parpaniţa (sat aflat lângă Negrești – Vaslui), considerat cel mai sărac sat din țară.

◉ MARŞ

 • 8 The official animal rights march 2017, un marș pentru drepturile ființelor non-umane. Alături de colegi din toată lumea ieși în stradă și mărșăluiește înspre o lume mai blândă pentru toate făpturile!

◉ PARTY

 • 9 Oameni buni, stimați pișcotari și amatori de duș, deranj! Sfântul Duş în Grădină la Băneasa: Ground Zero dă petrecere! ️🎉 Sărbătorim împreună 3 ani de Sfantul Dus.🚿 Tot deranjul se întâmplă în curtea berăriei Ground Zero. Toată lumea e invitată!

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 2 SEPTEMBRIE


 RECOMANDĂRI

◉ ATELIER

 • PsihoArmonie – Programul de Dezvoltare Personală Pentru Copii 4-6 ani si 7-12 ani incepe pe 16 Septembrie cu Oana Petriman la PsihArt! Atelierele PsihoArmonie au ca scop optimizarea relațiilor interpersonale, stimularea creativității și a spontaneității, facilitarea exprimării emoționale și a expresivității corporale, încurajarea autonomiei și creșterea încrederii în sine, precum și antrenarea competențelor sociale.

◉ CURSURI ENGLEZĂ

 • O limba straina se invata cel mai usor cand esti copil! Descopera cele mai atractive si interactive cursuri de limba engleza pentru copii si adolescenti, axate pe comunicarea exclusiv in limba engleza, in grupe de maximum 8 cursanti. Înscrie-ţi copilul la un curs de limbă engleză la Centrul Flying Colours!

Citeste şi: 15 Locuri de Joacă Deosebite pentru Copii în Bucureşti. Ce Oferă Spaţiile de Joacă Altfel din Sectorul Tău

 DUMINICĂ 

3 SEPTEMBRIE 2017

◉ SPECTACOL – anulat

 • 10 

◉ YOGA FAMILIEI

 • 11Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

◉ FESTIVAL

 • Operele marilor compozitori Enescu, Wagner, Berg, Șostakovici, Prokofiev, Beethoven, Mahler și Haydn vor fi interpretate de Mari Orchestre din toată lumea, la ediția 2017 a Festivalului Internațional George Enescu. În Piaţa Festivalului organizatorii vor oferi un program variat, chiar în Piața George Enescu. Accesul la evenimentele din Piața Festivalului este gratuit.
 • Retrospectiva ANONIMUL 14 prezinta o parte din filmele proiectate in cadrul Festivalului in perioada 1- 3 septembrie: cel mai recent film al lui Michel Franco, invitatul special al ANONIMUL 14, APRIL’S DAUGHTER – Premiul Juriului Un Certain Regard Cannes 2017, filmele din Competitie si filmele castigatoare.
 • Strânge-ți gașca de prieteni și participă la BikeFest2017! Timp de două zile, pe 2 și 3 septembrie, Parcul Izvor este locul potrivit de întâlnire pentru tine și gașca ta!
 • Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

 

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 3 SEPTEMBRIE


 • Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 
DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU