Evenimente pentru copii 20-21 Februarie 2016, in Bucuresti

Unde mergem cu copiii in Bucuresti? Evenimente pentru copii 20-21 Februarie 2016.

Zilele calduroase ne-au deschis apetitul pentru mirosurile care ne vor invada odata cu venirea primaverii. Mai avem insa un pic de asteptat.

Pentru ca weekendul este aproape iar temperaturile nu vor fi mai mari de 12 grade, ne pregatim sa iesim un pic la plimbare si ceva mai mult la evenimente pentru copii, spectacole si ateliere de weekend.

Iti oferim cele mai importante evenimente pentru copii in weekendul 19-21 februarie.

vremea in weekend 19 20 21 februarie

Sursa: weather.com

Evenimente pentru copii Vineri 19 Februarie 2016

Spectacol de magie pentru copii 3-10 ani cu Teo Magic Show la Casuta Aventurilor.

Iata si lista actualizata de filme pentru copii la cinema in weekend-ul acesta.

Evenimente pentru copii Sambata 20 Februarie 2016

Clubul Copiilor Isteti va invita la al doilea modul al atelierelor “Experimente cu reactie si distractie”. Haideti sa descoperim impreuna cea mai buna combinatie de joaca, socializare si invatare!

Atelierul de cultură CINEMATOGRAFICĂ (11-14 ani), cu Ileana Bîrsan, este adresat copiilor pasionați de film și animație. Cinema-ul este un mijloc foarte eficient de comunicare și de dezvoltare a imaginației. Filmele oferă viziuni diferite despre lume și oameni, pe care copiii le pot cunoaște și dezbate într-un timp scurt.

Tapusele ne invita la un atelier copii 2 ani – 6 ani unde cei mici vor picta o traista colorata.

Atelier cu gheata carbonica pentru copiii dornici de experimente stiintifice. Vino sa vezi cum transformam gheata carbonica la Laboratorul distractiei.

Sambata incep atelierele de robotica si constructii cu piese LEGO pentru copii de 6-14 ani.

Folosind piese Lego® combinate cu tehnologia, la aceste ateliere de robotica si constructii copiii construiesc nu doar modele din lumea inconjuratoare, dar asimileaza si informatii complexe prin practica.

Clay Play va invita la activitati creative! Pictura pe ceramica si modelaj in lut pentru copii si parinti!

Sarbatoarea Dragobetelui – Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” vă invită sâmbătă și duminică, 20 – 21 februarie 2016, să iubiţi româneşte de Dragobete, program inclus în seria de evenimente dedicate “Sărbătorilor tinereţii” şi a începutului de primăvară.

Evenimente pentru copii Duminica 21 Februarie 2016

La atelierul pentru copii 2 ani-6 ani pregatim masti din povesti pentru copii, de folosit la petreceri si serbari.

Aparitii, disparitii si prestidigitatie la un spectacol de magie cu Titus Magicus. Să descoperim tainele magiei la Lente & sotron. Duminică, 21 februarie, îi invităm pe cei mici în lumea magiei.

Picur Lin, Lia, Biber sunt protagonistii care vor sa o invinga pe malefica Gargona. Spectacol interactiv pentru copii 1-5 ani, Aventurile Zanei Picur Lin.

Spectacol pentru copii Vulpea si Corbul la Teatrul Coquette. Inspirat de indragita fabula cu acelasi nume scrisa de La Fontaine si adaptat pe intelesul si pe placul copiilor.

Work At Home Moms ne invita la Targul de Martisor 2016, unde gasim jucarii, podoabe, decoratiuni, cărți pline de emoții, pregatite de mamici.

Aventurile lui Hermann, Spectacole de teatru pentru copii 4 ani -12 ani.

Spectacol pentru copii 2 ani – 10 ani la Casuta Aventurilor, Popesti-Leordeni. Cesulet Timpulescu vrea sa fie soricel.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU