Evenimente pentru copii de Mos Nicolae 5-6 decembrie 2015

Ateliere de creatie, spectacole si evenimente pentru copii de Mos Nicolae in 5-6 decembrie 2015

Vezi evenimentele din weekendul acesta!

Ateliere de creatie si evenimente pentru copii sambata, 5 decembrie 2015

Sâmbătă şi duminică, 12 si 13 decembrie de la ora 18, Sezatoare de Craciun – atelier creativ cu iz de scorţişoară în care vom meşteşugari globuri si decoraţiuni pentru Crăciun.

Poveşti de iarnă, un spectacol Tapusele cu muzica live pentru copii de 1-4 ani.

Curs de dezvoltare personala: inteligenta emotionala la copii. Pentru ca dezvoltarea inteligentei emotionale incepe inca de la primi pasii, copiii intre 4 si 13 ani sunt invitati la un curs de dezvoltare a inteligentei emotionale organizat pe 3 grupe adecvate de varsta.

Atelierele Craciunului pentru copii– Piticutii lui Mos Nicolae la Lumea lui MOMO.

Ateliere de modelaj in lut: ornamente de Craciun.

Ghetuta si Nuielusa lui Mos Nicolae. Ne pregatim pentru Moș Nicolae personalizand ghetuta si nuielusa la un atelier de creatie pentru copii fara limita de varsta.

 

Ateliere de creatie si evenimente pentru copii duminica, 6 decembrie 2015

Spectacol de teatru pentru copii de toate varstele, Poveste de Craciun la Teatrul Coquette, dupa nuvela “Colind de Craciun”, de Charles Dickens.

Atelier de Moș Nicolae pentru copii peste 2 ani. Mos Nicolae ii asteapta pe copii cu tolba plina de povești, jocuri și cadouri in mansarda Lente & șotron.

Atelierul Ghetuta lui Mos Nicolae ii invita pe copii in varsta de 5-12 ani sa-si exprime liber ideile si emotiile prin intermediul culorilor si a simtului estetic.

Spectacol Extraordinar de Crăciun pentru copii de 2-10 ani: Răbdărică și Mofturică salveaza Noaptea de Ajun.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU