Evenimente pentru copii in Bucuresti in weekend-ul 16-18 octombrie 2015

Avem parte de o toamna autentica, anotimpul spectacolelor si al atelierelor de weekend! Lista completa de evenimente pentru copii in Bucuresti in weekend 16-18 octombrie 2015.

Vezi evenimentele din weekendul acesta!

Te pregatesti deja pentru weekend? Perfect! Deschide agenda si planifica iesirile in familie, intrucat toamna este anotimpul spectacolelor si al atelierelor de weekend. Vremea va fi propice si pentru plimbare sau iesire la locul de joaca. Evenimente pentru copii in Bucuresti in weekend 16-18 octombrie 2015.

vremea in bucuresti

Evenimente pentru copii in Bucuresti in weekend 16-18 octombrie 2015

Vineri 16 octombrie 2015

18:00 – 19:20 ♦ Premiera povestii muzicale Taramul Povestilor aduce impreuna cei mai indragiti eroi şi eroine din basme pentru a ne arata ca binele invinge intotdeauna raul

19:00 ♦ Micul Print – Atelier tematic pentru copii de 3-7 ani, desfasurat pe durata reprezentaţiilor de la Opera Nationala Bucuresti.

Sambata 17 octombrie 2015

10:00 – 11:30 ♦ Creativitate de dimineata pentru cei mici: Atelier creativ de Paper Quilling: figurine, flori, felicitari, tablouri

10:00 – 12:00 ♦ Parintii sunt invitati la Seminarul de sănătate emoțională: Între lumi – părinte și copil, la mansarda Libraria Diverta din Piata Romana.

11:00 ♦ Tapusele ii invita pe cei mai mici pitici la Atelierul senzorial Mica-Marea semincioara pentru copii 1-3 ani

11:00 ♦ Voicu Hetel va asteapta la Spectacolul de teatru muzical Omida Clementina, urmat de atelier creativ pentru copii de 3-7 ani.

11:00 ♦ Opera Comica pentru Copii: Program inovator de apropiere a copiilor de muzica clasică, prin intermediul unor artiști consacrați – Spectacol interactiv – Concert lectie pentru copii de peste 7 ani.

11:00 ♦ Pentru micii iubitori de teatru, Spaima zmeilor  Teatru pentru copii peste 6 ani.

17:00 ♦ Opera Comica pentru Copii: Spectacolul de balet Fetiţa cu chibrituri pentru copii de peste 3 ani.

19:00 ♦ Palatul Suțu: Prezentări de astronomie: Câte stele sunt pe cer? Vizualizam și conștientizam numărul enorm de stele care se află în Univers.

 

Duminica 18 octombrie 2015

10:00 sau 11:00 ♦ Ziua Portilor Deschise la Matematica Interactiva. Matematica interactiva iti propune cursuri de pregatire pentru copii la matematica folosind metode atractive.

11:00 ♦ Copiii de toate varstele sunt asteptati la spectacolul Dragul meu, Apolodor!. După spectacol ei se vor putea juca cu recuzita si personajele.

11:00 ♦ MiniArtShow le ofera celor mici o viziune diferita a povestii Minunatul Vrăjitor din Oz, in care personajele scapa de etichetarea de a fi bune sau rele.

11:00 ♦ Spectacol de teatru pentru copii de 2-12 ani Vulpea si Corbul, inspirat de indragita fabula cu acelasi nume si scrisa de La Fontaine, adaptata pe intelesul si pe placul copiilor.

11:00 ♦ Spectacolul-atelier pentru copii 1-4 ani, Povestile pietrelor. Un spectacol senzorial prin care ne propunem să le aducem celor mici cât mai multe informaţii nonverbale despre pietre: textură, culoare, asemanare, sunet, joc. Spectacolul cu muzica live este urmat de un atelier de pictura.

11:00 si 18:00 ♦ Nimic nu mai pare să fie de ajuns într-o lume prinsă între Rai şi tărâmul de dincolo – nici mâncarea şi nici banii, nici soarele, nici ploaia, nici măcar copiii. Teatrul Excelsior gazduieste spectacolul pentru copii Spaima zmeilor – Teatru pentru copii peste 6 ani.

11:00 – 12:30  ♦ Ciclul educativ Clasic e fantastic. Cum să înţelegem muzica va avea în această stagiune 10 concerte iar primul dintre ele este oferit, printr-o tradiţie deja bine-cunoscută, de Orchestra inginerilor «Petru Ghenghea»: Cum să îl înţelegem pe Johann Sebastian Bach.

11:00 ♦ Teatru la Elefantelul Curios, Bd Constantin Brancoveanu 7D – Iedul cu trei capre, Trupa Topolino

11:30 ♦ Lente & Sotron va asteapta la Spectacolul Să descoperim tainele magiei cu Titus Magicus. Spectacolul va începe printr-un show prezentat de magician care va conține numere de apariții, dispariții, prestidigitație, etc. După acest moment magicianul le va explica micuților momentele susținute, introducându-i astfel în tainele magiei.

18:00 ♦ Nu doar natura, ci și obiectele din gradină sunt pentru copil un prilej de descoperire a lumii: prin sunete, forme, culori. Cu gândul la înnoirea naturii și la jocul copiilor, Asociația Da’DeCe și ArtelierD anunță cu bucurie spectacolul de teatru pentru familii cu copii de 1-3 ani Joc în verde.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU