Evenimente pentru copii in Bucuresti in weekend-ul 3-5 iulie 2015

 

Weekendul se apropie cu pasi repezi si ne pregatim de iesiri in aer liber, ateliere, cursuri de creatie si spectacole pentru copii

colaj evenimente weekend oriz

 VINERI, 2 IULIE 2015 – ateliere pentru copii

tricoul micutului picasso atelier picturaAtelier de pictura pentru copii 3-12 ani, Tricoul micutului Picasso

Am pictat linguri, pietre, măşti, traiste, dar acum, a venit timpul şi pentru un tricou personalizat de tine. Vino, să fii propriul disigner şi să creezi prima piesă din noua ta colecţie!

Detalii Atelier de pictura pentru copii 3-12 ani, Tricoul micutului Picasso.


Ateliere de vara MTRAteliere de vara la Muzeul National al Taranului Roman

10.00 – 11.30     Povești inventate și jucate cu Raluca Oprea-Minoiu; 12.00 – 13.00     Povești cu urechi, atelierul lui Călin Torsan;

Detalii Ateliere de vara la Muzeul National al Taranului Roman


SAMBATA, 3 IULIE 2015 – evenimente pentru copii

ateliere educatie muzicala dalcrozeAteliere de educatie muzicala Dalcroze si Orff – O vara pe note muzicale

Asociaţia Dalcroze România propune primul modul de Ateliere „O vară pe note muzicale” : muzică, ritm și mișcare în sonoritatea pianului și a altor instrumente autentice. O vacanţă printre portativele lui Bach, pe un preludiu de Debussy sau în pas cu prietenii necuvântători din “Carnavalul animalelor” de Saint-Saens: copii până în 8 ani sunt aşteptaţi, cu sau fără părinţi, la o călătorie muzicală plină de mișcare, ritm și emoție.

Detalii Ateliere de educatie muzicala Dalcroze si Orff – O vara pe note muzicale


atelier senzorial copii 1-3 aniAtelier senzorial copii 1-3 ani, Jocuri spumoase

Apă şi săpun, dacă combinăm aceste două elemente, le agităm bine, aşa cum doar noi putem, obţinem multă spumă. O vom modela, putem contrui cu ea, putem face baloane, o putem colora şi face tablouri tot cu ajutorul spumei. Distracţia va fi pe cinste!

Detalii Atelier senzorial copii 1-3 ani, Jocuri spumoase


cursuri copii ceramicaCursuri de ceramica pentru copii de 4-12 ani

Folosind lutul ca material de lucru, cursantii vor fi provocati la creativitate si vor avea ocazia sa experimenteze tehnici noi de lucru pentru a obtine elementele imaginate. Vor invata sa inteleaga formele si, o data cu aceasta, sa le imbine intr-un mod original pentru a recompune lumea inconjuratoare. Sub acest aspect, cursul este un exercitiu excelent de manualitate si imaginatie.

Detalii Cursuri de ceramica pentru copii de 4-12 ani


dezvoltare personala prin artaAtelier de dezvoltare personala prin arta pentru copii

In cadrul atelierului, copiii vor participa la o ora de dezvoltare personala si o ora de dezvoltarea creativitatii. Concomitent parintii vor participa la ora de parenting. Cream un spatiu sigur, in care fiecare este acceptat si valorizat pentru ceea ce este si asa cum este, un spatiu de respect reciproc in care ne ascultam unul pe altul, nu il intrerupem pe cel care vorbeste, nu radem de ceilalti si nu ii ironizam. Toti participantii au aceleasi drepturi si obligatii, sunt egali si fiecare are dreptul sa isi spuna punctul de vedere si sa fie ascultat.

Detalii Atelier de dezvoltare personala prin arta pentru copii


Ateliere de vara MTRAteliere de vara la Muzeul National al Taranului Roman

10.30 – 12.00     Pictură pe sticlă cu Bogdan Herăscu. Pictura pe sticlă, pe spatele sticlei mai bine zis. O tehnică veche ce, odată învățată, te poate înnoi. Nu numai pe tine, ci și pe cei pe care-i iubești.

Detalii Ateliere de vara la Muzeul National al Taranului Roman


DUMINICA, 4 IULIE 2015 – spectacol-atelier pentru copii

spectacol senzorial copii 1-4 aniSpectacolul-atelier pentru copii 1-4 ani, Povestile pietrelor

Un spectacol senzorial prin care ne propunem să le aducem celor mici cât mai multe informaţii nonverbale despre pietre. Textură, culoare, asemanare, sunet, joc. Împreună cu George Turliu, care va asigura live coloana sonoră a spectacolului, vă aşteptăm să ascultăm poveştile pietrelor! După spectacol o piatră te aşteaptă s-o pictezi.

Detalii Spectacolul-atelier pentru copii 1-4 ani, Povestile pietrelor


atelier-pentru-parinti-gelozia-in-cupluWorkshop pentru parinti: Gelozia in cuplu. La ce ne foloseste si ce facem cu ea

Teatrul din Podul Meu şi Funny Land îi aşteaptă pe părinţi la un workshop pe o temă des întâlnită: Gelozia în cuplu…la ce ne foloseşte şi ce facem cu ea. Sunt aşteptaţi toţi cei care se confruntă cu probleme şi întrebări despre viaţa de cuplu sau care se lovesc de temeri şi gânduri negre. Le vom aborda împreună serios dar în joacă. Vom folosi tehnici de psihodramă. Vă aşteptăm însoţiţi şi de copii, care pot fi lăsaţi în locul de joacă unde vor asculta o poveste spusă de actorul Voicu Hetel.

Detalii atelier Gelozia in cuplu. La ce ne foloseste si ce facem cu ea


Vara si-a intrat in drepturi si in acest sfarsit de saptamana ne asteptam la vreme buna si temperaturi ridicate, numai bune pentru iesiri in aer liber cu cei mici.

vremea in BucurestiSursa: accuweather.com

Va dorim sa aveti un weekend placut!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU