Evenimente pentru copii in luna septembrie 2015, in Bucuresti

Evenimente si activitati pentru copii de neratat in septembrie 2015, in Bucuresti

Vezi evenimentele din weekendul acesta!

Evenimente pentru copii in luna septembrie 2015

Pana pe 16 septembrie 2015 se deruleaza Festivalul International pentru copii „Teatru, Strada si Copil”.

In perioada 15 septembrie – 15 octombrie au loc evenimente gratuite pentru copii – Da’DeCe Calea Victoriei – Descoperim Bucurestiul. Proiect cultural pentru copii de 8-12 ani: trasee pe calea Victoriei si ateliere de constructie.

Asociația Da’DeCe anunță cu bucurie un nou proiect cultural pentru copii numit Da’DeCe Calea Victoriei, care se adresează copiilor de 8 – 12 ani și se desfășoară în perioada 15 septembrie – 15 octombrie, în spațiul Biblio Lounge,oferit cu generozitate de Filiala Ion Creangă a Bibliotecii Metropolitane. Dacă vreți să cunoașteți împreună cu noi secretele câtorva dintre clădirile de pe cea mai importantă stradă a Bucureștiului, vă așteptăm în lunile septembrie și octombrie să ne plimbăm împreună pe Calea Victoriei.

16-22 septembrie : Ateliere demonstrative gratuite: Tu cum iti ajuti copilul sa-si descopere pasiunile?

Este o traditie pentru Smart Education sa organizeze de doua ori pe an ateliere demonstrativeAstfel, copiii au ocazia sa descopere noi domenii si sa afle ce activitati li se potrivesc, valorificandu-si mai departe cat mai bine potentialul. Si pentru ca metoda de invatare este prin joc, activitatile sunt deopotriva educative, relaxante si distractive.

10-20 septembrie 2015: Zilele Muzeului Taranului Roman, Bucuresti,

In luna septembrie au loc inscrierile la programele FasTracKids pentru copii de la 6 luni la 8 ani.

Obiectivul programelor FasTracKids este de a transforma dorinta copiilor de a explora si de descoperi in pasiune pentru invatare care sa-i insoteasca intreaga viata.

17-20 Septembrie 2015: BABY EXPO, targ cu produse pentru gravide, bebelusi si copii, Sala Polivalenta din Bucuresti.

Unde mergem cu copilul in carca in weekendul acesta? La iMapp Bucharest 2015! Accesul este gratuit.

In weekend-urile 19-20 septembrie si 26-27 septembrie 2015: Cartierul povestilorSpectacole interactive pentru copii: povesti, mituri,  spațiu de joc miniatural.

18 si 19 septembrie: Fundatia Calea Victoriei lanseaza in luna septembrie doua ateliere de arte plastice: pentru copii de 4-6 ani si pentru copii de 7-12 ani si un Atelier de inteligenta emotionala pentru copii de 7-12 ani cu Monica Nicolae. Acest atelier isi propune sa se concentreze asupra modalitatilor de stimulare a inteligentei emotionale a copiilor, oferindu-le tehnici si instrumente pentru a fi mai increzatori in ei, mai abili in relatiile pe care le formeaza si in procesul de comunicare.

18-20 septembrie: Festivalul FanMOVIE, proiectii de filme pentru copii in Bucuresti

19 septembrie 2015: Noaptea alba a Bucurestiului

19 septembrie 2015: Iarmarocul mamelor creative – Targ WAHM in Bucurest


 

21-26 septembrie –  Ubuntu – Saptamana culturii africane. 

In luna septembrie au loc inscrierile la cursurile de limbi straine Lexis Kids4Top – program educational de invatare rapida, temeinica, amuzanta si stimulativa, care urmareste dezvoltarea calitatilor de invatare, memorare si socializare.

 

21-27 septembrie: Eveniment gratuit. NARATIV – Festivalul de lectură din Bucuresti, pentru copii de 8-14 ani: ateliere interactive, spectacole lectura, conferinte pentru parinti si cadre didactice.

Asociația Curtea Veche organizează NARATIV – festivalul de lectură pentru copii, proiect cultural finanțat de ARCUB în cadrul programului cultural Ești București”. Evenimentul va avea loc la Librăria Cărturești Verona în perioada 21-27 septembrie și va cuprinde o serie de activități gratuite susținute de pedagogi non-formali, artiști, specialiști în educație și psihologia copilului.

 

25 septembrie- 4 octombrie 2015: Bucharest Science Festival : Festivalul stiintelor va aduce expozitii, conferinte si dezbateri, experimente si demonstratii, proiectii de documentare.

Din luna septembrie au reinceput cursurile de sport la Scoala de Circ Funny Circus din Bucuresti, pentru copii peste 5 ani. Scoala de circ Funny Circus  este un concept nou de a sprijini pe fiecare copil sau persoana care doreste sa faca miscare si va ofera opartunitatea de a descoperi lumea circului cu nenumarate informatii din spatele cortinei.

24 – 27 septembrie, Strada CopiilorAteliere gratuite culturale si educative pentru copii 3-14 ani

25 septembrie, Noaptea Cercetatorilor – experimente trasnite, conferinte fascinante si concursuri

Noaptea Cercetatorilor

25-26 septembrie, Nocturna bibliotecilor 25-26 septembrie 2015, Ateliere si evenimente pentru copii si parinti la Biblioteca Ion Creangă – Bucuresti

‎NOCTURNA BIBLIOTECILOR

25 septembrie- 2 octombrie 2015: Excelsior Teen-Fest: Festival de teatru pentru adolescenti 2015

 

25-27 septembrie, Festivalul medieval Curtea Domnească 

 

26-27 septembrie: Getting Started in Nonviolent Communication, Workshop for personal transformation with Ian Peatey.

 

26 septembrie, 11-17.00, Mini-lectii demonstrative pentru copii la Ziua Europeană a Limbilor

ziua europeana a limbilor

Vrei sa stii ce evenimente pentru copii sunt in luna octombrie ? Click aici.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU