Unde Ieşim cu Copilul în Weekend la Bucureşti. Evenimente pentru Copii în 17-18 Iunie

București

Ne aşteaptă un weekend cu vreme capricioasă. Marcăm în calendar evenimentele importante pentru copii şi încercăm să planificăm şi să rezervăm din timp câteva alternative în interior.

Vezi cele mai importante recomandări de evenimente pentru copii în weekendul acesta.

Îţi aducem şi recomandările noastre de şcoli de vară în 2017 la Bucureşti, organizate pe sectoare.

Şcoli de vară

 VINERI 

16 IUNIE 2017

LANSARE: GRĂDINA LABIRINT

 • Sunteți pregătiți să experimentăm împreună realitați diferite într-o grădină Labirint?
  Sunteți pregătiți să vă lăsați pierduți printre opere de artă ale unor artiști locali, un shop urban și o curte cu esență de lavandă?
  Vino în weekendul 16-18 iunie la Labirint Concept Store și hai să deschidem împreună un sezon de senzații subtile în ecouri de vară.

◉ FESTIVAL


 RECOMANDARI DE VARĂ 

 • Vino cu noi in TABARA de FAMILIE Montessano in perioada 15-20 Iulie!
  Am pregatit ateliere de nutritie cu Nutritionist Maria Varga si ateliere de gatit cu Marinela, bucatarul de la Gradinita Montessano.Vom invata cum sa mancam sanatos, cum sa gatim respectand principiile unei alimentatii sanatoase, vom avea parte zilnic de excursii, jocuri in natura si aventuri de neuitat!

  SÂMBĂTĂ 

17 IUNIE 2017

Evenimente de Weekend pentru Copii la Bucureşti 17-18 Iunie

 ATELIERE

 • Va invitam la o noua serie de „Experimente cu Reactie si Distractie”, sambata 17 iunie, ora 12.15, cand vom face slime sau gelatina care creeaza dependenta! Rosie sau albastra, argintie sau aurie, mov sau galbena, cu gliter sau fara gliter.
 • Curs de grafica pentru copii de 5 -12 ani. Să desenăm liberi alături de cei mai grozavi ucenici! Cursul stimulează potenţialul creativ prin introducerea exercițiului – joc, urmărind ca fiecare copil să fie în aceeași măsură spontan, creativ și logic.

 • Yoga Pentru copii de 6-12 ani la PsihoYoga. Ofera-i copilului tau o alternativa de a petrece timpul liber intr-un mod placut, distractiv si benefic pentru sanatatea lui! YOGA KIDS este despre mișcare și jocuri, echilibru și încredere în sine.
  Copiii se distrează si se detensionează prin joacă, exerciții de respirație și mișcare.
 • Mansarda Cărturești Verona vă așteaptă cu Spectacolul-lectură „Viața ca o poveste” de Sînziana Popescu.
  În lectura copiilor din prima trupă de teatru muzical cu și pentru copii din România, condusă de Daniela Nane.

Citeşte şi: De la Concepţie la Naştere. Detalii Vizuale ale Complexităţii Procesului Evolutiv

◉ FESTIVALURI

 • Te invităm la Bounty Fair#26 – ediție de vară, 17 – 18 iunie 2017, în frumoasa curte și grădină a Casei Universitarilor București (str. Dionisie Lupu 46), alături de designeri români, în mijlocul naturii, cu hamace, înghețată, limonadă și multă veselie.
 • Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

RESTAURANTE ŞI TERASE CU LOC DE JOACĂ

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 17 IUNIE


 DUMINICĂ 

18 IUNIE 2017

 Evenimente de Weekend pentru Copii la Bucureşti 17-18 Iunie

 GARDEN PARTY

Continuă seria #GardenParty în grădină la Băneasa, în grădină la Băneasa… chiar în curtea studioului Ground Zero Beer de bere craft. Băieții de la MOLCOM hăcuiesc din furculiță și cuțit sandwich-uri grozave care merg unse cu Ground Zero Beer. Cea mai bere rece, cea mai slow-food street-food, cele mai femei revergorate cu bere bună, craft și românească. #kid-friendly

 ATELIERE

 • Te invit la atelierul Yoga Familiei pentru a petrece timp de calitate în familie, printr-o activitate care susține conectarea dintre părinte și copil, cu multa voie buna, miscare si distractie. Vom face mișcare alături de copii prin jocuri și posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani într-un mod jucăuș și distractiv.

 SPECTACOLE

 GARDEN PARTY

 • Continuă seria #GardenParty în grădină la Băneasa, în grădină la Băneasa… chiar în curtea studioului Ground Zero Beer de bere craft. Băieții de la MOLCOM hăcuiesc din furculiță și cuțit sandwich-uri grozave care merg unse cu Ground Zero Beer. Cea mai bere rece, cea mai slow-food street-food, cele mai femei revergorate cu bere bună, craft și românească. #kid-friendly

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 18 IUNIE

SCOLIDEVARA


 RECOMANDĂRI ŞCOLI DE VARĂ 

SECTOR 1

 • Gata şcoala, începe distracţia!
  Vă aşteptăm la tabăra de vară KIDDO Play Academy! Vezi tematicile săptămânilor şi programul de activităţi, cu ateliere de creaţie şi spectacole tematice, meniu de pranz, gustari si bauturi!
 • Petrece Vacanța de Vară cu Smart Education! Copilul tău se va bucura de jocuri de echipă și activități recreative în aer liber, ateliere de știință, tradiții românești, fotografie, benzi desenate, teatru de păpuși, arhitectură, club de șah, club de robotică și multă distracție. Vezi toate detaliile.
 • Haideți cu noi la Clubul de Vară de la Clubul Copiilor Isteti!
  Copiii au început deja numărătoarea inversă până la vacanta de vară, dar voi, părintii, v-ati gândit ce activităti distractive să le propuneti? Vara aceasta copiii isteti sunt cei mai cool. Asa că profitati de acest răgaz prelungit si oferiti-le copiilor un dar perfect de vacantă: Clubul de vară! Clubul este situat în zona Domenii – sector 1, intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa! V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati la piscina si in aer liber, multe jocuri si voie buna!
 • Junior IT Fun Factory. Descoperă locul în care joaca devine pasiune pentru IT. 
  Procesul de învățare nu se oprește niciodată, doar capătă alte forme. La Junior IT Fun Factory copilul tău își va crea propriul univers prin intermediul cunoștințelor IT dobândite într-un mediu de învățare distractiv și relaxant, cu totul diferit de cel de la școală. Oferă-i vacanța de vară pentru care îți va mulțumi toată viața!

SECTOR 2

 • Des vacances oui, mais en français!
  La Institutul Francez și la Liceul Francez Anna de Noailles va începe în curând Clubul de vacanță!
  Dacă cei mici sunt tentați să învețe limba franceză într-un mod interactiv și amuzant, profitați de perioada generoasă de înscrieri! Cursurile școlii de vară vor fi urmate zilnic de activități ludice care mai de care mai interesante.

SECTOR 3

 • 10 Programe Spectaculoase şi Accesibile pentru Copii de 1-12 ani la FasTracKids Titan!Stii care este cel mai rapid mijloc de transport din lume? Mintea copilului tău!
  În această vară vă invităm să călătoriţi alături de noi… pe glob, printre stele, în trecut şi in viitor, prin corpul uman, prin universul artelor, prin lumea afacerilor. Vezi toate detaliile.

SECTOR 5

 • 8 Tabere Urbane GrittyHub. O Altfel de Şcoală de Vară, cu Activităţi Fun!
  Pentru copiii care această vară o vor petrece acasă, în București, ne-am gândit la ceva răcoritor pentru mințile lor.
  Opt Tabere Urbane, ca o școală de vară, (Iulie-August) în care copiii cu vârste cuprinse între 5-12 ani au ocazia, alegând Tabăra preferată, să se scufunde efervescent în activități fun, asortate cu jocurile serioase ale minții pe care o întreagă echipă îi va sprijini să își antreneze autocontrolulgrit (știința perseverenței), recunoştinţa, entuziasmuloptimismulmindsetul de creșterecuriozitatea şi inteligența socială.

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU