Evenimente pentru copii in weekend-ul 24-26 aprilie

 

<< Pagina precedenta <<

Evenimente pentru copii Duminica, 26 aprilie 2015

Duminica de la ora 11, Teatrul din Podul Meu vă invită la teatrul interactiv pentru copii de 4-9 ani – Aventura Zoo, jocuri si improvizatii cu si despre animale.

MiniArtShow va invita la atelierul in aer liber, pentru copii de 2-10 ani: Orasul vesel de carton cu printesele Ana si Elsa.

orasul vesel de carton atelier de creatiespectacol-marionete1spectacol-copii-Spaima-Dovlecilor

 

 

 

 

 

 

 

De la 11.30 are loc spectacol interactiv cu marionete pentru copii la Teatrul Coquette – Pericol in oraselul povestilor.

Tot de la 11 incepe povestea cu talc pentru copiii intre 3 si 10 ani, Spaima dovlecilor.

 

don't thinkSi ca sa fim siguri ca nu-i lasam pe copii prea mult in fata ecranelor si le oferim alternative pentru petrecerea timpului liber, va invitam sa cititi articolul:

 

Efectele televizorului si ale jocurilor pe calculator asupra dezvoltarii creierului copiilor

 

 

 

In data de 25 aprilie se sarbatoreste Ziua astronomiei si in unele orase din tara se organizeaza evenimente in legatura cu care va dam mai jos cateva detalii:

ziua astronomiei 25 aprilie

Alba Iulia – sâmbătă, 25 aprilie 2015

Sâmbătă, 25 aprilie 2015, între orele 17:30-23:30, esplanada Obeliscului lui Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia va deveni locul în care cerul va fi mai aproape de oameni. Clubul de astronomie „Universul de lângă noi” va invită la observații astronomice, dacă cerul este senin. Mai multe detalii aici.

Bârlad – sâmbătă, 25 aprilie 2015

La Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad la ora 11:30 conferință susținută de Florin Mingireanu de la Agenția Spațială Română.

La Observatorul Astronomic se fac observații între 20:30-23:00.

Bucuresti – sâmbătă, 25 aprilie 2015

La Muzeul Municipiului București, Palatul Suțu, prezentarea „Călătorie prin Univers”, la ora 19.

La Palatul Voievodal Curtea Veche, observații astronomice începând cu ora 20.

Astroclubul București merge de la ora 20:30 pe esplanada Baneasa Shopping City, intrarea dinspre zona restaurantelor.

Institutul Astronomic al Academiei Române va putea fi vizitate în cadrul zilei Porților Deschise. Se pot vizita instrumentele astronomie în intervalul 10-15.

Știință și Tehnică vă așteaptă de la ora 16:30 în Parcul Herăstrău/intrarea Charles de Gaulle. Din program: observații astronomice gratuite la telescoape și lunete profesioniste, kids corner, astro-expoziție, concursuri, sampling reviste

Cluj Napoca – sâmbătă, 25 aprilie 2015

Asociația Astronomică Astroclubul Borealis vă invită la Ziua Internațională a Astronomiei. Acesta va avea loc în data de 25 aprilie, 2015, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, între orele 16:00 și 22:00.

Sfântu Gheorghe

Activitate astronomică la liceul Mikes Kelemen. Mai multe detalii în curând

 

Va dorim zile frumoase si cu soare alaturi de cei mici!

<<  Pagina precedenta <<

Pagina precedenta
1
2
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU