Evenimente pentru copii in weekend-ul 8-10 mai in Bucuresti

 

evenimente weekend 8-10 mai 2015Evenimente pentru copii vineri, 8 mai 2015

Spectacolul-atelier “Omida mâncăcioasă” le dezvoluie copiilor metamorfoza omidei si ii ajuta sa-si faca propria omida!

 

Evenimente pentru copii sambata, 9 mai 2015

Tapusele va invita sambata la atelierul creativ „Păpuşi din bile de polistiren” pentru copii 4-8 ani.

Caravana cu păpuşi poposeşte şi la Bucureşti, să vă înveţe cum să creaţi păpuşi din bile de polistiren!

 

Sambata de la orele 10 si 12, la Teatrul Ion Creanga are loc spectacolul de miscare si muzica LaLaLaDoDo, despre prietenie si sunete, pentru copii de 1-6 ani.

 

Fundatia Calea Victoriei va invita să explorati misterul civilizatiei chineze si să aflati cum a influenţat civilizaţia Extremului Orient istoria lumii, la atelierul pentru copii de 7-12 ani despre civilizatia chineza, Povestea soldatilor de teracota – O calatorie imaginara in China. Cu ajutorul misterioşilor soldaţi de teracotă, vom pătrunde într-o lume minunată şi misterioasă a cărei poveste a început cu mai bine de 5000 de ani în urmă.

Sambata la orele 11:00 va invitam sa mergeti la atelierul muzical pentru copii de la 4 ani cu Beatrice Iordan – La sezatoare cu fluiere si povesti.

 

Evenimente pentru copii duminica, 10 mai 2015

Duminica de la orele 11:00 MiniArtShow va asteapta la un spectacol si atelier copii 1-5 ani, Didi veverita si copacul neprietenos, o poveste frumoasa, distractiva si educativa despre prietenie.

 

Iar de la orele 11:30, Teatrul Coquette va invita la piesa de teatru pentru copii „Charlie si Charlotte”- Aventuri in lumea circului. O poveste despre farmecul magiei si puterea inteligentei.

 

___________

 

concurs editura treiConcurs! Castiga 3 carti educative pentru copii de la Editura Trei din seria de ghiduri “Ce sa faci….” de Dr. Dawn Huebner.

Ii invitam pe cei mici sa se exprime prin desen si sa castige 3 carti din seria “Ce sa faci….” de la Editura Trei! Incurajeaza-l pe copilul tau sa isi exprime prin desen sentimentele legate de anxietate, crize de furie sau frica de a dormi singur si posteaza apoi o poza cu desenul copilului pe pagina noastra de facebook.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU