13 Evenimente Norocoase pentru Copii şi Părinţi în 6-8 Octombrie. Unde Ieşim cu Copilul în Bucureşti

Îţi aducem şi în acest weekend recomandările GOKID! de evenimente pentru copii şi părinţi din Bucureşti în 6-8 octombrie.

13 Evenimente Norocoase pentru Copii şi Părinţi în 6-8 Octombrie vremea
meteoblue.com

 VINERI 

6 OCTOMBRIE 2017

FESTIVAL

 1 Continuă a douăsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat, Apollo 111 și Carol 53. Minimest 2017 îi invită pe cei mici la cinema, la cele mai frumoase filme de animație pentru copii!

TRASEU CULTURAL

 2O nouă ediție a Nopții Albe a Galeriilor invită publicul din douăsprezece orașe să parcurgă un traseu nocturn în compania artei contemporane! Vernisaje, performance-uri, spații alternative, galerii de artă și ateliere de artist, toate împreună generează an de an o nouă hartă a orașelor în care are loc acest eveniment.

TÂRG DE CARTE

 3 Pe durata a 3 zile la Cărturești Verona BOOKerini – Târg de carte pentru copii aduce în centrul atenției literatura pentru copii și creăză o platformă creativă și de discuții cu autorii, ilustratorii, editorii, precum și operatorii culturali și educaționali. Eşti aşteptat la primul festival de carte din România dedicat exclusiv cărții pentru copii.

TOATE RECOMANDĂRILE DE VINERI 6 OCTOMBRIE


 SÂMBĂTĂ 

7 OCTOMBRIE 2017

PROGRAM DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

 4Începe o noua grupa la PsihoArmonie, programul de dezvoltare personală pentru copii de 3-6 ani, cu psihologul Oana Petriman, la Centrul PsihArt la 17:00-18:00. Copilului i se vor oferi contexte in care sa experimenteze noi modalitati sanatoase de relationare atat cu cei de varsta sa, cat si cu figurile investite cu autoritate (parinti, profesori, etc.). 

ATELIERE

 5 Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 7 octombrie ora 12:15 cu o serie noua de  Experimente cu Reactie si Distractie! Haideti sa descoperim împreuna cea mai buna combinatie de joaca, socializare si învatare! Oare ne putem construi propria busola? Cu siguranta orice copil ar fi incantat sa isi construiasca una!

 6Kiosque des Douceurs ne invită „Să învăţăm să facem macarons”, un atelier pentru copii de 9-14 ani. Pentru învăţăceii interesaţi să facă macarons propunem 2 date: sâmbătă 7 octombrie pentru adulţi cu copii si duminică 8 octombrie pentru copii. Fiecare participant realizează proprii săi macarons şi pleacă cu producţia proprie (min 10 macarons)!

 7
Te invităm la atelierul Yoga Familiei cu Zina pentru a petrece timp de calitate în familie, printr-o activitate care susține conectarea dintre părinte și copil, cu multă voie bună, mișcare și distracție. Vom face mișcare alături de copii prin jocuri și posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani într-un mod jucăuș și distractiv.

 8

Se deschide un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligenței emoționale, la Clubul Copiilor Isteți! Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare a inteligenței emoționale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze.

 9Încep atelierele de robotica si constructii cu piese LEGO® EduBricks! Atelierele  EduBricks combina cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® si calculatorul, introducandu-i in tainele roboticii si programarii in cadrul unor activitati educationale inedite, distractive si inovatoare!

Citeşte şi: Tartine la mic dejun. 3 Idei pentru un mic dejun sanatos si plin de energie

TEATRU

10Teatrul Coquette ne aşteaptă la Greierele si Furnica, un spectacol pentru copii de 3-10 ani despre generozitate, prietenie si arta cu Ruxandra Balasu si Celina Nitu. Binecunoscuta fabula este povestita cu umor si cu istetime pentru cei mici.

FESTIVALURI

  • Începe cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii. Festivalul se desfășoară sub titlul „100, 1.000, 1.000.000 de povești” și oferă celor mici un program complex de educație teatrală și culturalizare.

Vezi lista de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 7 OCTOMBRIE


RECOMANDĂRI

CURSURI DE ARTĂ

  • Cursurile de artă din cadrul Academiei de Arte “Marina Capatina” dezvolta creativitatea, imaginatia si incurajeaza copilul sa se exprime liber, folosind suporturi si tehnici dintre cele mai variate, intr-un mediu select alaturi de copii de mai multe nationalitati. Rezervă un loc la cursurile de artă de la Academia de Arte „Marina Capatina”.

WORKSHOP PENTRU PĂRINŢI

  • Copilului tău îi este frică de întuneric, de monştri, de apă, de a rămâne singur sau are altă frică specifică ? Vrei să creşti un copil cu încredere în sine şi în forţele proprii, mai degrabă decât unul copleşit de frici? Vino la Montessano Grădiniţă. Şcoală pe 10 octombrie la Fricile copiilor. Cum îmi ajut copilul să işi depăşească fricile, un workshop pentru părinţi cu Cati Călin, psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®.

Citeste şi: 15 Locuri de Joacă Deosebite pentru Copii în Bucureşti. Ce Oferă Spaţiile de Joacă Altfel din Sectorul Tău


 DUMINICĂ 

8 OCTOMBRIE 2017

ATELIERE

 11Kiosque des Douceurs ne invită „Să învăţăm să facem macarons”, un atelier pentru copii de 9-14 ani. Pentru învăţăceii interesaţi să facă macarons propunem 2 date: sâmbătă 7 octombrie pentru adulţi cu copii si duminică 8 octombrie pentru copii. Fiecare participant realizează proprii săi macarons şi pleacă cu producţia proprie (min 10 macarons)!

 12

Va invităm cu drag la un atelier de Yoga Familiei cu si pentru copii la PsihoYoga, o clasa de yoga pentru parinte-copil la care se lucrează în tandem. Perechea se conecteaza in cadrul practicii, fiecare la ritmurile partenerului (respirator, cardiac). Ca rezultat, in plan emotional, energetic apare o armonizare, intarire a relatiei parinte-copil, sau o ameliorare a ei, daca relatia este mai „agitata”.

TEATRU

 13

Teatrul Coquette ne invita la spectacolul pentru copii Califul Barza, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din „1001 Nopti”. Dramatizare a basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff, o frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.

FESTIVALURI

  • Începe cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii. Festivalul se desfășoară sub titlul „100, 1.000, 1.000.000 de povești” și oferă celor mici un program complex de educație teatrală și culturalizare.

Vezi lista completă de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 8 OCTOMBRIE


 

Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU