Evenimente pentru Copii şi Părinţi la Bucureşti Weekend 27-28 Mai

Îţi aducem şi în acest weekend cele mai importante evenimente pentru copii la Bucureşti. Rezervă-ţi din timp locul la activităţi, părinţii vor căuta şi în acest weekend evenimente indoor pentru cei mici.

Vezi lista noastră de recomandări de evenimente pentru copii în weekendul acesta.

 SÂMBĂTĂ 

27 MAI 2017

Evenimente pentru Copii la Bucureşti în 27-28 Mai

ATELIERE

  • Oare cum putem vedea diferenta de presiune? Sau cum putem face apa sa se teleporteze? Clubul Copiilor Isteți vă invită la un nou modul de ateliere “Experimente cu reacție și distracție”. Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învătare!

Citeşte şi: 1 Iunie cu Super Surprize la Bucureşti! 20 de Evenimente pentru Copii şi Părinţi în 2017 de Ziua Copilului

 

SPECTACOLE

 FESTIVALUL ZILELE AFRICII

  • Asociația IKHAYA DRUM vă prezintă Festivalul Zilele Africii, a 2-ediție, ce va avea loc în perioada 25,27,28 mai 2017 în București, la clubul Kran.

Vezi toate recomandările de festivaluri în perioada următoare.

Citeşte şi: O Nouă Minivacanţă de 1 Iunie şi Rusalii. Lista de Zile Libere în 2017

TÂRG DE CARTE

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 27 MAI


 RECOMANDĂRI 

Vis de Copilarie. Tabara de familie cu Montessano la Ferma de sub Penteleu

15-20 IULIE 2017

Dragi parinti iubitori de alimentatie sanatoasa, aer curat si drumetii, va invitam in tabara de familie Montessano, unde vom face ateliere de nutritie si gatit hrana sanatoasa, excursii, jocuri in natura!

Citeşte mai mult


Sarbatorim Ziua Copilului la Kiddo Play Academy!

1 IUNIE 2017

Ziua Copilului vine cu surprize si super-oferte la Kiddo Play Academy: popcorn gratuit, cadouri garantate la roata norocului, pictura pe fata gratuita, demonstratie Sweet Kendama, spectacol interactiv de dans cu Party Starters, 3 la pret de 2 la orice escape room!

CITEŞTE MAI MULT 


 DUMINICĂ 

28 MAI 2017

 Evenimente pentru Copii la Bucureşti în 27-28 Mai

 ATELIERE

  • Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierul Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri!
  • Atelier Cutiuta cu Emotii. Cum ii invatam pe cei mici sa vorbeasca despre tot ce li se intampla, despre amalgamul de emotii si sentimente ce de atatea ori ii tulbura si nici ei si nici noi nu stim ce se intampla?

 TEATRU

Citeşte şi: Copilului Tău îi e Frică de Întuneric? Ce Soluții Avem pentru a-l Ajuta

ROABA DE CULTURĂ

  • Proiectul Roaba de Cultură 2017 se desfăşoară în aer liber, chiar în Parcul Herăstrău pe pajiştea de lângă restaurantul Pescăruş. Vezi programul.

FESTIVAL

  • Natura Fest revine cu trei zile de distracție responsabilă față de mediu! În perioada 26 – 28 mai 2017 te așteptăm în Parcul Izvor la cea de-a treia ediție a NATURA FEST, un festival care militează pentru un comportament mai responsabil față de mediul înconjurător. Intrarea este liberă.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 28 MAI


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU