Evenimente pentru copii si parinti weekendul acesta in Bucuresti

Recomandari de evenimente: spectacole, piese de teatru si ateliere pentru copii, targuri si conferinte pentru parinti.

 

VINERI 28 MAI 2015. Recomandari evenimente copii

18:00 Spectacol-atelier pentru copii 1-4 ani – Un paianjen foarte ocupat

Vă aşteptăm să vedeţi de ce e atât de ocupat păianjenul nostru. Un spectacol despre determinarea unei mici făpturi de la care avem de învăţat ceva important : un lucru început, trebuie dus la bun sfârşit ! Veniţi să vedeţi cum s-a descurcat.

Detalii Spectacol-atelier pentru copii 1-4 ani – Un paianjen foarte ocupat

 

 


SAMBATA 30 MAI 2015. Recomandari evenimente copii

 

 

evenimente copii sambata

10:00 si 12:00 Teatru interactiv pentru copii: Pinguinii Melomani

Micii spectatori sunt invitați să facă parte din Clubul Pinguinilor Melomani, printr-un spectacol educativ și interactiv. Pingunel și Pingunica sunt doi pinguini deosebiţi: au dorințe, talente ascunse și multă imaginație.

Dorindu-şi să ajungă acasă, la Polul Sud, cei doi fug de la circ, trec printr-o serie de încurcături şi se rătăcesc. Dar cu un nou prieten alături şi cu ajutorul muzicii reuşesc să găsească drumul spre cel mai potrivit loc pe care să-l poată numi acasă.

Detalii Teatru interactiv pentru copii: Pinguinii Melomani


11:00 Teatru pentru copii 4-9 ani – Gogosica fermecata, o poveste despre un mos flamand, o baba hapsana si un aluat care prinde viata si trece prin incercari nenumarate. Cine vrea sa o manance, cum scapa inteligenta gogoasa si cum se face oare o gogoasa cu viata aflam impreuna.

Detalii spectacol de Teatru pentru copii 4-9 ani – Gogosica fermecata


Eveniment gratuit pentru parinti. 11;00-13;00 Lacrimile si crizele de furie ale copiilor nostri – Atelier sustinut de Otilia Mantelers la Centrul Comercial Auchan Titan

Maine de la 11 la 13, la Centrul Comercial Auchan Titan ne vorbeste Otilia Mantelers despre plansul copiilor. ” Cartile despre plans, dar mai ales experienta personala si cea cu copiii mei si ai altora, mi-au aratat cu dupa un plans din ala bun, total, duios sau din toti rarunchii, te simti atat de liber!”.

_______________________________________________________________________________________________

11:30 Aventuri în Regatul de gheață – Teatru interactiv Sarbatorim Ziua Copilului cu Elsa si Anna, intr-un spectacol de teatru interactiv pentru copii, urmat de un atelier surpriză in care copiii vor avea ocazia să își etaleze talentele artistice. Nu vor lipsi tombola și baloanele modelate. Evenimentul pentru copii are loc la Garden Club – Terasa Berarilor  actorii Teatrului Dubee Doo au pregătit o petrecere cu ocazie Zilei Copilului.

Detalii spectacol de teatru Aventuri în Regatul de gheață – Teatru interactiv


Eveniment gratuit*: 10:00 – 19:00 Festivalul Opera Copiilor Bucuresti

Evenimentul se desfasoara intre 29 mai si 1 Iunie, in 3 locatii: Opera Comică pentru Copii, Parcul Herăstrău si Muzeul Național al Satului. *Accesul este gratuit la toate evenimentele care se desfășoară în aer liber. Vineri va fi Ziua Prieteniei, sambata Ziua Muzicii, duminica Ziua Traditiilor iar luni bineinteles Ziua Copilului!

Detalii eveniment Festivalul Opera Copiilor Bucuresti


11:00 Intalnire cu Habarnam si prietenii sai la Campionatul povestilor

Librăria Humanitas de la Cișmigiu va invita la Campionatului poveștilor- atelier de desenat și povestit cu scriitoarea Ioana Nicolaie. Copiii au întâlnire cu neastâmpăratul prichindel Habarnam, eroul a trei cărți scrise de Nikolai Nosov și unul dintre personajele cele mai iubite de mai multe generații de mici cititori.

S-a desprins un ciob din soare, iar acum vine cu viteză spre noi. Oare să fie adevărul sau altă născocire a lui Habarnam, cel mai vestit prichindel din Orașul Florilor? Vă puteți imagina ceva mai năstrușnic de atât? Îmbrăcați cu cele mai colorate haine din dulap, copiii de la Campionatul poveștilor vor încerca să-i țină isonul lui Habarnam, inventând povești și desenând lucruri incredibile. Ce prieteni ați avea voi printre pitici, dacă ați fi Habarnam?

Cei mai convingători prichindei vor primi la final premii de la Koh-I-Noor și Editura Humanitas.

Detalii eveniment Intalnire cu Habarnam si prietenii sai la Campionatul povestilor


Eveniment gratuit: 10:00- 18:00 Festivalul Copiilor in Parcul Herastrau

Organizat de Proedus si gazduit de Parcul Herastrau, evenimentul Festivalul Copiilor se desfasoara in 30 si 31 Mai 2015. Copii vor avea parte de spectacole de teatru, muzica, dans si multe ateliere pentru copii.

Festivalul Copiilor afisFestivalul Copiilor - Program

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________________________

Eveniment gratuit: Festivalul International de Statui Vivante in Parcul Crangasi

Festivalui International de Statui Vivante  va avea loc in perioada 30 mai – 1 iunie 2015, in Parcul Crangasi. Statuile  vor prinde viata prin intermediul actorilor Teatrului Masca: „Regina Maria a Romaniei”, „Love story”, „Menuet”, „Seductie”, „Santa Lucia” sau „Contele si Contesa”.

Personaje indragite, costume spectaculoase si jocul memorabil al unor actori   de exceptie vor face din Parcul Crangasi o adevarata sala de spectacole in aer liber.

Invitatii editiei din acest an sunt trupe din Portugalia, Ucraina, Olanda, Macedonia si Bulgaria. Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc sambata, 30 mai 2015, orele 17:00.
Programul este urmatorul:
–   Sambata: 17.00 – 22.00
–    Duminica: 16.00 – 22.00
–   Luni: 16.00 – 22.00
Accesul publicului la eveniment este liber.

_________________________________________________________________________________________________

Targul Brancovenilor

Ne pregatim de un weekend prelungit cu multa relaxare si jocuri.targul brancovenilor
Sambata:
14.00 Jazz
18.00 Spectacol de improvizatie

Duminica
14.00 Fanfara
17.00 Teatru pentru copii

Luni parcul devine Taramul Magic

______________________________________________________________________________________________

 

 

 Pagina precedenta                               Pagina urmatoare – vezi evenimentele de duminica

1
2
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU