Evenimente si activitati pentru copii in weekend-ul 12-14 iunie 2015

12-14 Iunie 2015
București

Evenimente si activitati pentru copii si parinti in weekend-ul 12-14 iunie 2015

colaj eveniment de weekend

Activitati si evenimente copii, VINERI, 12 IUNIE 2015

 

Filme pentru copii la Festivalul International de Foarte Scurt Metraj

Festivalul de foarte scurt metraj TRES COURTS 2015 Selecţia de filme pentru copii Très Court Familial din cadrul Festivalul International de Foarte Scurt Metraj cuprinde filme foarte scurte, printre care multe animaţii, destinate celor mici

Festivalul International de Foarte Scurt Metraj se desfasoara in perioada 5-14 iunie si este prezent in 100 de orase din lume dintre care 25 din Romania, Ungaria, Slovacia si Republica Moldova. Spectatorii pot viziona 4 tipuri de selectii de filme scurte, difuzate cvasi-simultan în Paris, Cluj, Bologna, Amsterdam, Londra, Brasil, Casablanca, Bamako, Belgrad, Ramallah si Tel Aviv.

Detalii eveniment Filme pentru copii la Festivalul International de Foarte Scurt Metraj

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

 

12-14 iunie: Trei zile pline de ghidusii si povesti la Festivalul Interactiv Amintiri din Copilarie, Editia II-a

Între 12 şi 14 iunie Teatrul Ion Creangă invită copiii, părinții şi bunicii serioşi sau haioşi să se joace împreună. Cea de-a doua ediţie a Festivalului de teatru interactiv pentru copii „Amintiri din copilărie” ne scoate pe toţi afară din casă pentru un sfârşit de săptămână plin în Parcul Kiseleff.

 

Festivalul interactiv Amintiri din Copilarie _ 2015

Detalii eveniment Trei zile pline de ghidusii si povesti la Festivalul Interactiv Amintiri din Copilarie, Editia II-a


 

Ora 18:00, Atelier de creatie copii de 3-7 ani – Farfurii pictate de manute talentate

Tapusele ii invita pe cei mici la atelierul creativ „Farfurii pictate de manute talentate“

 

Atelier-creatie-farfurii-pictate-cu-mana

Detalii atelier de creatie Atelier de creatie copii de 3-7 ani – Farfurii pictate de manute talentate


Ora 18.30 – Atelier de parenting: Mami, eu ce simt?- despre emotiile ghemotocilor

Cand vorbim despre primii ani de viata, vorbim despre dezvoltare emotionala, comunicare la nivel emotional, sanatate emotionala! Totul se invarte asadar in jurul emotiilor, iar inceputul de drum este cu atat mai important!

De ce? Pentru ca emotiile sunt esentiale in viata noastra, pentru ca nu putem trai fara a simti, dar mai ales pentru ca emotiile sunt baza pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa!


Street Delivery 12-13-14 iunie 2015

street delivery iunie 2015Ediția X :: 12-13-14 iunie 2015 :: Închidem strada pentru maşini şi o deschidem pentru oameni.

Street Delivery, evenimentul-manifest pentru un oraș mai prietenos, împlinește 10 ani! Fundaţia Cărtureşti şi Ordinul Arhitecţilor din România organizează în Bucureşti, Timişoara, Iaşi și Cluj un weekend național dedicat spațiului public și recuperării peisajului urban de către pietoni şi comunitate (12-14 iunie 2015). Bucureștiul e o mare parcare prin care pietonii trebuie să se strecoare ținându-și respirația. Spațiul public e invadat de mașini în mișcare, blocate în intersecții sau parcate pe trotuare. Monumente istorice sunt dărâmate ca să facă loc traficului, comunități sunt dispersate pentru a crea noi artere pentru și mai multe mașini, pentru mai multă poluare și mai mult zgomot. Orașul se dezvoltă în jurul automobilelor, se extinde, se înalță, dar pentru oameni se micșorează pe zi ce trece. În 10 ani, am văzut cum și Street Delivery s-a aglomerat peste măsură, dovadă că nevoia de spațiu public este stringentă. Din păcate, proiecte și idei fantastice au ajuns uneori să fie acoperite de zgomotul de fond. Așa că, o dată cu SDX, regândim întreg evenimentul pentru a pune în valoare ideile care schimbă orașul. Pentru ediția aniversară propunem o mutație reală în felul în care privim orașul din prisma schimbărilor climatice, oferind soluții pentru diminuarea efectelor lor asupra mediului și oamenilor. Reducerea producției de deșeuri, reciclarea creativă, îngrijirea spațiilor verzi, alternative de transport, reducerea emisiilor de noxe și a nivelului de praf — încep pe o stradă și continuă în tot orașul.

Detalii eveniment Street Delivery 12-13-14 inie 2015

 


 

Evenimente pentru copii si parinti, SAMBATA 13 IUNIE 2015

 a

Activitati pentru copii la Roaba de cultura din 13 iunie 2015

Eveniment gratuit pentru iubitorii de carti si iubitorii de natura – Citim in iarba: ateliere si activitati pentru copii.

activitati copii parcul herastrau 13 iunie 2015

Detalii eveniment Activitati pentru copii la Roaba de cultura din 13 iunie 2015


 

Atelier senzorial pentru copii de 1-3 ani – Ne jucam si desenam cu orez colorat

Apucam, adunam, incarcam si desenam cu orez colorat la un atelier senzorial marca Tapusele.

 

atelier senzorial copii 1-3 ani orez colorat

Detalii Atelier senzorial pentru copii de 1-3 ani – Ne jucam si desenam cu orez colorat


Curs de nutritie pentru copii – Eveniment pentru parinti

Parintii interesati sa le ofere o alimentatie echilibrata copiilor sunt invitati la cel mai modern curs de nutritie.

nutritia copiilor

Detalii Curs de nutritie pentru copii – Eveniment pentru parinti


12-14 iunie: Trei zile pline de ghidusii si povesti la Festivalul Interactiv Amintiri din Copilarie, Editia II-a


 

13-14 iunie, orele 11:00-13:00, Activitati gratuite pentru copii: Ateliere de creație, spectacol lectură în limba engleză și Zumba pentru copii. Family Weekend

 

evenimente gratuite pentru copii

ARCUB împreună cu AKKA Show organizează o nouă serie de evenimente special create pentru prichindei. Pe 13 și 14 iunie, între orele 11:00-13:00, copiii se pot bucura de laboratoarele de creație inedite din incinta foaierului ARCUB din strada Batiște nr. 14.

Sâmbătă, 13 iunie, micuții vor pătrunde în lumea celor trei purceluși, iar în cadrul laboratorului de creație vor reconstrui decorul și personajele celebrei povești Cei trei purceluși. În plus, copiii se vor delecta cu povestea năzdrăvanelor personaje și în cadrul spectacolului lectură în limba engleză, iar apoi vor avea parte de un workshop de conversație în limba engleză, susținut de un trainer specializat. Ziua de duminică va fi voioasă și antrenantă deoarece prichindeii vor avea ocazia să își personalizeze tricourile prin pete de culoare vesele și se vor distra prin programul de Zumba pentru copii în cadrul căruia dansul și exercițiile fizice îi va încuraja să dezvolte un stil de viață sănătos.

Evenimentul este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani.
Accesul la eveniment este gratuit. 


Evenimente pentru copii si parinti, DUMINICA 14 IUNIE 2015

 

Parada personajelor de poveste si de teatru

Parada personajelor de poveste si de teatru din cadrul Festivalului interactiv ” Amintiri din copilarie” incepepe 14 iunie, ora 11, pe Soseaua Kiseleff

parada personajelor de poveste

 


 

Ora 11:00, Club de lectura pentru copii intre 12 si 14 ani, la Libraria Humanitas Cismigiu. Vorbim despre cartea „Să creștem mici împreună” cu autoarea Laura Grumberg și despre benzi desenate cu Pisica Patrată.

Fanbook Scriitori Contemporani este cel de-al doilea modul al clubului de lectură pentru copii între 12 și 14 ani.

Întâlnirea va dura două ore, va fi coordonată de Marilena Șerban (profesor de limba și literatură română) și este organizată de Asociația CSR Mindset.
Fanbook este un club de lectură pentru copii între 12-14 ani dornici să citească și să dezbată o carte pe lună.
Scopul acestui proiect este de a oferi copiilor posibilitatea de a se întâlni cu personalități culturale din mediul literar, științific, cinematografic, artistic etc.
De asemenea, țintește să scoată copiii din școli, să le trezească interesul pentru lectură prin cărți din afara programei școlare și să îi ajute să creeze o legătură cu alte domenii de interes pentru ei, să dezbată, să facă alt tip de conexiuni decât o pot face în sălile de clasă.
Fanbook Scriitori Contemporani se află la a 11-a întâlnire și continuă să crească și să răspândească pasiunea pentru literatură.
http://www.csrmindset.ro/fanbook-despre
[email protected]


 

Ora 11:30 – Spectacol de teatru pentru copii peste 2 ani – Ana si Elsa, dupa povestea Disney „Frozen”. Un spectacol despre curaj, prietenie si dragoste.

regatul-de-gheata-ana-si-elsa

Detalii spectacol Spectacol de teatru pentru copii peste 2 ani – Ana si Elsa, dupa povestea Disney „Frozen”


12-14 iunie: Trei zile pline de ghidusii si povesti la Festivalul Interactiv Amintiri din Copilarie, Editia II-a


Expozitia Nationala Raw Generation 14 iunie 2015 Bucuresti

raw generation expo 2015

La aceasta editie vor fi prezente firme din intreaga tara (si din strainatate) care vor expune o gama diversificata de produse si solutii pentru un stil de viata sanatos. Va exista si  un spatiu destinat copiilor, de 50 mp, unde va veti putea lasa copiii in grija educatorilor si echipei celor de Paradisul Vesel.

Detalii eveniment Expozitia Nationala Raw Generation 14 iunie 2015 BucurestiDetalii Eveniment

Perioada:
12-14 Iunie 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL