Evenimente si spectacole pentru copii in perioada 3-5 aprilie 2015

Recomandari de evenimente, spectacole si activitati pentru copii in Bucuresti

 

 

evenimente copii

 

Un maraton cu spectacole de la Tapusele: de vineri pana miercuri se joaca spectacolul atelier pentru copii cu varsta intre 3-8 ani: Uite ce-a iesit din ou!

Sambata de la ora 17, Teatrul Coquette ii asteapta pe copii la spectacolul Ana si Elsa, dupa povestea Disney  „Frozen”. Un spectacol despre curaj, prietenie si dragoste.

Sambata, La Fundatia Calea Victoriei copiii dornici să înţeleagă şi să descifreze minunata aventura a oamenilor de-a lungul timpului sunt invitati la călătoria imaginară în Roma antică.

De sambata ora 18.00 pana duminica 5 aprilie ora 10.00 copiii il asteapta pe Iepuras la cea mai distractiva Petrecere in Pijama! Distractie si voie buna pentru copii 5-10 ani in weekend-ul de Florii.

Duminica de la ora 11, incepe spectacolul pentru copii 1-4 ani: Poveştile pietrelor, spectacol senzorial cu muzica live.

Duminica la ora 17 aflam in sfarsit Povestea Iepurasului de Paste! Iepuraşul vine an de an cu ouă roşii şi cadouri pentru copii. Cum a început oare această aventură?

Tot duminica de la ora 18, se lanseaza un nou concept de spectacol pentru copii: Musicalul – Cantec pentru Tisha, o noua premiera Miniartshow by Ioana Ginghina. Un spectacol musical pentru copii inedit, cu un text original, antrenant, plin de cântece și jocuri interactive în care spectatorii devin eroii poveștii Tishei.

Oferte:

Club Poseidon lanseaza Oferta „Happy Swimming Hour” la cursurile de inot pentru copii 3-7 ani.

 

Daca doriti sa iesiti in oras la masa, va prezentam cateva restaurante cu locuri de joaca pentru copii.

 

 

Va dorim vreme buna si multa veselie in acest weekend!

Echipa Gokid

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU