Evenimente si spectacole copii in weekend-ul 27-28-29-30 noiembrie 2015

Vezi evenimentele din weekendul acesta!

Weekend-ul 27-28-29-30 noiembrie are anul acesta parte de o punte pana pe 1 decembrie. Daca ramai acasa iti oferim cele mai importante evenimente si spectacole pentru copii  

evenimente spectacole copii 27-28-29-30 noiembrie

 

Evenimente Bucuresti pentru copii joi-vineri 26-27 noiembrie 2015

 • De-a Micul Prinț – Spectacol de teatru pentru copii mici. Teatru pentru o educatie timpurie a copiilor, in Bucuresti. Spectacol pentru copii 0-6 ani: Descopera povestea Micului Print care a fermecat generatii de copii la rand.
 • Începând de pe 27 noiembrie, vă invităm la evenimentele speciale organizate la Opera Comică pentru Copii cu ocazia Zilei Naţionale a României: vineri, 27 noiembrie, ora 11:00 – Concert lecție cu Felicia Filip și soliștii OCC

 

Evenimente Bucuresti pentru copii sambata 28 noiembrie 2015

 • Ateliere de modelaj in lut: ornamente de Craciun. La atelierele de modelaj si pictura pe lut cu specific de Craciun vom face ornamente pentru sarbatorile de iarna, la  Centrul de Ceramica Clay Play din data de 28 noiembrie pana in data de 19 decembrie.
 • Evenimente speciale organizate la Opera Comică pentru Copii cu ocazia Zilei Naţionale a României: sâmbătă, 28 noiembrie, ora 18:00 – Spectacol de gală „Dor de Eminescu, cu Ion Caramitru și Aurelian Octav Popa.
 • De la ora 11.00 suntem asteptati in AFI Cotroceni la o lansare de carte in ajutorul copiilor nascuti prematur: Gloria si Unicornul Magic.
  Asociatia Unu si Unu lupta pentru drepturile la viata a prematurilor, lanseaza impreuna cu partenerii sai campania O poveste de Crăciun pentr-un suflet prematur. Campania vorbește despre magia Crăciunului, dorinţa de a ajuta şi despre iubirea dintre oameni. 

 Daca vrei sa fii la curent cu toate evenimentele pentru copii din București, aboneaza-te la Newsletterul Gokid! 


 

Evenimente Bucuresti pentru copii duminica 29 noiembrie 2015

 • Sus Jos, atelier dezvoltare senzorială si de învăţare creativă pentru copii 1-3 ani, cu Voicu Hetel, actor şi Cătălina Hetel psihoterapeut.
 • Spectacol copii 2-10 aniPrintesa si bobul de mazare. Spectacolul este pus in scena dupa frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor.

Activitati si evenimente pentru copii luni 30 noiembrie 2015

 • Pe 30 Noiembrie și pe 1 Decembrie, NoGravity Club este deschis. Loc de aventură şi escaladă indoor, completat de o puternică componentă de educaţie prin aventură si non-formală. Rezerva echipamentul copilului la numarul 031 1008 888. Esti rugat să aduci pantofi sport de schimb pentru copil.

 

Evenimente pentru copii marti 1 decembrie 2015

 • Festival 1 Decembrie – Concert de Gală – Orchestra Liceului George Enescu vine la Opera comica pentru copii.
 • Vă invităm la evenimentele speciale organizate la Opera Comică pentru Copii cu ocazia Zilei Naţionale a României:

 


 Daca vrei sa fii la curent cu toate evenimentele pentru copii din București, aboneaza-te la Newsletterul Gokid!. 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU