Excursie gratuita in imprejurimile Clujului- Borhanci si Feleac @ Cluj

Duminică 18 Noiembrie 2018
Cluj-Napoca

Excursie gratuita in imprejurimile Clujului- Duminică 18 noiembrie 2018

Te invităm la o excursie gratuită în împrejurimile Clujului, în Pădurea Borhanci și apoi până la releul din Feleac. Scopul acestei excursii este mișcarea în natură precum și crearea de noi relații de prietenie între participanți. Vom avea ocazia să facem mișcare pe poteci, prin livadă și parțial prin pădure.

În pauzele de pe traseu ne vom cunoaște mai bine, vom vedea ce pasiuni comune avem și vă vom prezenta și activitățile Clubului Montan Apuseni. Vom face și o slănină friptă, deci vă rog să vă aduceți cu voi slănina, brișca și ceapa. Dacă nu vă place slănina, puteți aduce un cârnaț pentru prăjit.
Îți poți aduce și câinii la plimbare, dacă sunt sociabili!

DATA: DUMINICĂ 18 NOIEMBRIE 2018 10.00- 17.00

LOCUL PLECĂRII: cartierul Gheorgheni, ultima stație a autobuzului 32, la capătul străzii C. Brâncuși.
Acces cu autobuzul: autobuzul 32, cu plecare din Piața Mihai Viteazu, în fața cinema Florin Piersic. Duminica plecarea spre cartierul Gheorgheni este la ora 9.28 sau 9.44.

Va rugăm să vă prezentați la locul de plecare la ora 9.45, la ora 10 fix se pleacă pe traseu!

REZERVARE: Nu trebuie rezervare dar vă rugăm să dați Join/Particip la eveniment, să putem estima numărul participanților.
Participarea la această excursie nu presupune costuri, doar acceptarea condițiilor de participare prezentate de către organizatori.

TRASEUL PROPUS:
Cartierul Gheorgheni (capat linie autobuz 32)- Cartierul Borhanci- Livada Palacsay- releu Feleac.
Întoarcerea va fi în același loc ca și plecarea.

CONTACT:
e-mail: [email protected]
web: clubapuseni.ro, facebook: Clubul Montan Apuseni.
Ghid: Dan Moisa, tel. 0744 776393

DIFICULTATEA TRAASEULUI: ușor.
Traseul presupune urcarea prin livadă și pădure timp de 2-3 ore, a unei diferențe de nivel de 350m. Pe traseu vom face pauza de masă pentru a face prăjelile. După aceasta, vom urma traseul de întoarcere care durează 2 ore.
Vă rog să aveți în vedere că ne vom întoarce în jurul orei 17.00.
Traseul este recomandat tuturor participanților, indiferent de pregătirea fizică. Puteți aduce cu voi și copii daca au mai parcurs trasee prin Făget.
Trebuie să aveți în vedere că va fi o excursie de toamnă iar dimineața temperatura va fi în jur de 4 grade de aceea vă rugăm să aveți echipamentul adecvat anotimpului!

Masa de prânz o vom servi pe traseu, așa că va trebui să vă aduceți mâncare de acasă.

Drumeția se va desfășura indiferent de condițiile meteo, deoarece vom merge echipați corespunzător.
Și pentru că siguranța ta este primul nostru obiectiv, vom face tot ceea ce este posibil să parcurgi traseul în deplină siguranță. Astfel, vor fi doi organizatori cu experiență pe munte care se vor ocupa ca tu să nu ai nici o problemă pe traseu. Organizatorii sunt bine pregătiți, buni cunoscători ai zonei și cu echipament de prim ajutor necesar.

Vom povesti despre viețuitoarele din zonă precum și istorii interesante despe zonă.

Persoanele înscrise declară că participă pe proprie răspundere la această activitate și că vor respecta întocmai indicațiile organizatorilor. Drumeția montană este o activitate se desfășoară în natură și care este supusă unor riscuri naturale (meteo, tectonice, faună, vegetație).

Prin urmare există un anumit nivel de pericol obiectiv de accidentare care nu poate fi prevenit sau redus la zero de către organizatori. Participanții sunt supuși unor riscuri pe care trebuie să și le asume și pentru a căror reducere trebuie să conlucreze atât cu organizatorii cât și cu ceilalți participanți.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU: pantaloni de munte, rucsac mic, bocanci de munte, pulover căduros, geacă, căciulă-bască de soare, bidon de apă- 2 litri, eventual termos cu ceai cald.

Obiective: Pădurea Borhanci, Gradina Palacsay.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 18 Noiembrie 2018

Program:
10:00 - 17:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL