6 Excursii de Relaxare în Familie la Domenii şi Ferme din Preajma Bucureştiului

Îţi aducem 6 recomandări de excursii de relaxare în familie la domenii şi ferme din preajma Bucureştiului, idei pentru weekenduri cu vreme frumoasă. Simţi că nimic nu te poate opri să urci familia în maşină pentru a descoperi locuri noi şi primitoare unde să vă simţiţi bine? Petreceţi cel puţin o zi departe de agitaţia oraşului în aceste destinaţii de lângă Bucureşti.

Moşia Corbeanca

Excursie de Relaxare în Familie lângă Bucureşti

Moşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieMoşia Corbeanca este o destinaţie de vreme bună. Gazdele te aşteaptă la relaxare cu mâncare bună, terasă spaţioasă şi spaţiu de joacă pentru copii, chiar şi pentru cei foarte mici şi dornici de joacă în nisip.

Moşia Corbeanca Excursii de relaxare în familie

Vezi şi: 10 Scurtmetraje de Animaţie Emoţionante despre Conexiunea dintre Tată şi Copil

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Moşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieMoşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieMoşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieLocaţia oferă nu mai puţin de 12.000 mp cu pajişte, cinematograf în aer liber, volei pe nisip, petanque, loc de joacă pentru copii, toate lângă Paradisul Verde, pe malul lacului Corbeanca. Pe moşie te poţi relaxa pe iarbă, în hamac, leagăn sau la piscină. Un spaţiu de evenimente şi experienţe outdoor!

Moşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieMoşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieMoşia Corbeanca Excursii de relaxare în familie loc de joacăMoşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieMoşia Corbeanca Excursii de relaxare în familieMâncarea este bună însă nu te aştepta ca preţurile să fie mici.

Contact

Vezi următoarea recomandare:

DOMENIUL MANASIA

1
2
3
4
5
6
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU