5 Excursii în Familie la Cai în Transilvania. Cluburi de Echitaţie şi Ferme Kid-Friendly

Excursii în familie la cai în Transilvania, lista noastră de recomandări de cluburi de echitaţie şi ferme la care să mergeţi pentru câteva ore de relaxare în compania cailor, sau la echitaţie cu instructor pentru iniţiere în acest sport nobil.


4. La Mesteceni
Excursie în familie la cai la Country Club

Excursii în Familie la Cai La MesteceniLa Mesteceni nu este doar o locaţie de relaxare, unde găseşti cazare şi restaurant. De aici puteţi pleca în excursii călare şi weekenduri de călărie. Copiii pot învăţa aici despre arta echitaţiei, pornind de la îngrijirea cailor şi ajungând la călărie. Taberele de echitaţie “La Mesteceni” oferă program variat adaptat vârstei copiilor, cu lecţii de călărie în regim unu la unu sau pentru grupuri.

  • Alba Iulia ➟ 23 km➟ La Mesteceni (VEZI RUTA)
  • Sibiu ➟ 48 km➟ La Mesteceni (VEZI RUTA)
  • Cluj-Napoca ➟ 120 km➟ La Mesteceni (VEZI RUTA)
  • Braşov ➟ 198 km➟ La Mesteceni (VEZI RUTA)
  • Bucuresti ➟ 332 km➟ La Mesteceni (VEZI RUTA)

Mai multe detalii

Vezi alte excursii în familie la cai în Transilvania:

Pensiunea Ferma Brânduşa

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară.Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare.Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU