Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls

00:00:00 - 00:00:00
07-18 Noiembrie 2015
București

Spectacole de teatru, ateliere, conferințe, dialoguri și discuții teatrale, lansări de carte in perioada 7-18 noiembrie, la Teatrul Țăndărică, la Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls.

Vor fi 12 zile în care cei mici și cei mari sunt așteptați la spectacole de teatru susținute de trupe din țară (Timișoara, Oradea, Sibiu, Cluj, Târgu Mureș, Galați, Iași, Baia Mare, Brașov, Craiova și București) și din străinătate (China, Bulgaria, Belgia, Spania, Italia, Polonia), ateliere, conferințe, dialoguri și discuții teatrale, lansări de carte, decernarea premiilor de excelență în animația românească precum și o gală aniversară.

De asemenea, pe toată perioada festivalului, la sediul din Lahovari al Teatrului Țăndărică vor fi prezentate, în cadrul expoziției Călătoria lui Țăndărică, marionete atent alese dintr-o istorie de 70 de ani a teatrului, păpuși care marchează principalele repere în evoluţia teatrului de animație din România, rememorând atât artişti, cât şi personaje ce au consacrat această artă teatrală.

Ediția din acest an a Festivalului Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls vine cu un nou concept, mai complex, tema fiind “Teatrul pentru copii şi tineret faţă în faţă cu publicul său”. După 10 ani în care conținutul acestuia s-a diversificat și a evoluat constant, festivalul a trecut la o nouă etapă, reușind să se adapteze cerințelor noii generații și, totodată, să se alinieze la tendințele actuale în teatrul vizual și de animație la nivel mondial.

 

Programul complet al evenimentelor din cadrul festivalului:

 

TEATRUL NAŢIONAL PENTRU COPII, Beijing, China CEI TREI PURCELUŞI spectacol in limba engleza

Sala Lahovari

Prosoape, bureţi şi cleme: toate acestea se găsesc în spectacol. Piese de decor pe care le vedem în viaţa de zi cu zi, dar care se transformă. Este un spectacol care stimulează imaginaţia copiilor şi este un fel de introducere pentru cei care iau contact pentru prima data cu teatrul.

Joi, 12 noiembrie 2015, ora 10:00


Cristina Pepino: ALBUM SCENOGRAFIE

Sala Lahovari

UNATC Press “Cristina a fost omul și artistul căruia îi datorez cel mai mult pentru cariera mea de regizor și pentru viața frumoasă pe care am trăit-o. Am lucrat cu mulți scenografi valoroși, dar cele mai inovatoare spectacole ale mele, cele mai multe experimente au fost realizate împreună cu ea. Avea bun gust, cultură, umor, pe lângă marele ei talent de desenator, pictor, designer.” – Cristian Pepino.

Albumul, scos în condiții grafice excelente, prezintă activitatea unui artist inventiv și inovator, de o mare generozitate.

Joi, 12 noiembrie 2015, ora 17:30


Adunarea păsărilor (spectacol pentru adulți)

Sala Lahovari

Distribuție: Ioan Brancu,Gabriel Apostol,Liliana Gavrilescu,Decebal Marin,Geo Dinescu,Marin Fagu,Andreea Ionescu,Cristian Mitescu,Ramona Vornicu,Cristina Țane

de Farid Uddin Attar

Scenariu: Cristian Pepino, după o idee de Michaela Tonitza Iordache

Regia și scenografia: Cristian Pepino

Costume: Cristina Pepino

Muzica: Gabriel Apostol

Pregătire vocală: Decebal Marin

Mânuire păpuși: Ioan Brancu

Mișcare scenică: Liliana Gavrilescu

Comparat cu poemul original (ori cu dramatizarea lui Peter Brook şi Jean-Claude Carriere din 1979), autorul prezentului text a ţinut cont în primul rând de valoarea şi dimensiunea universal umană a gândirii poetului persan Farid UDdin Attar, a filosofiei orientale, a gândirii înaintate şi a cunoaşterii de sine. Drumul lung şi dificil al “iniţierii” în Adunarea păsărilor, al marii călătorii, se depărtează la Attar, faţă de ceilalţi filosofi şi scriitori orientali, de “cer” şi devine demonstraţia adevărului de pe pământ, a adevărului din om – singur vinovat şi responsabil de destinul său. Tocmai această trăsătură fundamentală a literaturii lui Attar, această desprindere de religie, această deschidere larg umanistă a gândirii lui, ne-a făcut să optăm pentru transpunerea acestui text.

El păstrează pe de altă parte frumuseţea şi originalitatea gândirii orientale, dar se depărtează de fanatismul funciar al credinţelor monoteiste cu precădere al celei islamice, în favoarea raţionalismului, şi al unui sens real pentru o viaţă reală.

“Iniţierea” devine astfel un fapt de cunoaştere în act şi “pentru mine”, un drum al conştiinţei spre ea însăşi, temeiul unic al oricărei existenţe autentice în cadre sociale.

Adulți; 60 min; nonverbal

Joi, 12 noiembrie 2015, ora 19:15


TEATRUL NAŢIONAL PENTRU COPII, Beijing, China CEI TREI PURCELUŞI spectacol in limba engleza

Sala Lahovari

Prosoape, bureţi şi cleme: toate acestea se găsesc în spectacol. Piese de decor pe care le vedem în viaţa de zi cu zi, dar care se transformă. Este un spectacol care stimulează imaginaţia copiilor şi este un fel de introducere pentru cei care iau contact pentru prima data cu teatrul.

Vineri, 13 noiembrie 2015, ora 10:00


TEATRUL DE DRAMĂ ŞI PĂPUŞI, Wałbrzych, Polonia SCUFIŢA ROŞIE

Sala Lahovari

Distribuție: Anna Jezierska,Sylwia Nowak,Jakub Grzybek,Paweł Pawlik

Spectacolul urmează formula unei călătorii. Michalinka, o micuță rebelă care se autointitulează Scufița Roșie, călătorește printr-o pădure demonică care se transformă într-o sursă de cunoaștere. Regia urmează convenția unui cabaret: gaguri, umor absurd și verbal, scene interpretate simultan, interacţiunea cu publicul. Scenografia suprarealistă, în alb și negru, asemănătoare unui thriller, armonizează cu cântecele amuzante.

Vineri, 13 noiembrie 2015, ora 18:00


CONFERINȚELE IDEEA – Octavian Saiu – MIT ȘI TEATRALITATE ÎN ANIMAȚIA CONTEMPORANĂ

Sala Lahovari

Mahabharata, Odiseea, Adunarea păsărilor… Opere exemplare, care culeg înțelepciunea unei lumi și o convertesc în poveste. Când teatrul își depășește orgoliul de a renunța la literatură, revine la astfel de scrieri în care condiția umană se oglindește cu sinceritate. Se nasc, astfel, spectacole ample cu desfășurări de forțe senzaționale, precum celebra Mahbharata a lui Brook, în care s-au reunit actori din toate colțurile Pământului. Sau, dimpotrivă, apar miniaturi de teatralitate, cum este Adunarea păsărilor semnată de Cristian Pepino, cu obiecte înaripate de arta magică a mânuitorilor din Teatrul Țăndărică. Și în spațiul fără granițe al unei montări gigantice, și pe scena intimă a animației, teatrul își redescoperă vocația esențelor prin întâlnirea cu efigiile mitologiei. După serii de experimente care parcă au nimicit comunicarea firească între actor și spectator, arta reprezentării se întoarce la originile sale și ale umanității.

Această conferință va oferi câteva teme de analiză a raportului între animația contemporană și poemele eterne prin care avem șansa de a pătrunde tainele universului – cu ochii larg deschiși ai copilului sau cu privirea atentă a spectatorului matur. Un spectacol inspirat de un asemenea text mitic nu doar „pune în scenă” o poveste prin recursul la păpuși mânuite cu abilitate, ci o traduce într-un limbaj al obiectelor și energiilor vii – cu mijloacele lui și, mai ales, cu metaforele lui. Așa, între cuvânt și imagine, descoperim alegoriile de-o clipă ale teatrului, inspirate de poveștile eterne ale lumii.

Vineri, 13 noiembrie 2015, ora 19:15


TEATRUL DE PĂPUȘI PUCK, Cluj Napoca, România RĂȚUȘCA CEA URÂTĂ

Sala Lahovari

Distribuție: Ramona Atănăsoaie,Frunzina Anghel/Angelica Pamfilie,Andreea Bolovan,Ionuţ Constantinescu,Iulia Dinescu,Călin Mureşan,Andra Ştefan

Un ou de lebădă ajunge în cuibul unei raţe domestice, iar din acest ou iese un boboc de „raţă”, mai mare, mai altfel, mai „urât” decât celelalte răţuşte. Apariţia bobocului „ieşit din rând” o nelinişteşte pe raţa mamă şi stârneşte adversitatea păsărilor din ogradă. Bobocul de lebădă, văzut ca rățușca cea urâtă, ajunge în curând ținta tuturor șicanelor, ciupelilor, ironiilor. Marginalizat de proprii săi frați, bobocul de lebădă nu are altă cale decât să fugă în lume, nutrind speranța că undeva există un loc pentru el.

  • Sâmbătă, 14 noiembrie 2015, ora 10:00
  • Sâmbătă, 14 noiembrie 2015, ora 12:00

COMPANIA PURANIMA, București, România DO MI NO

Sala Studio

Spectacolul concretizează o transpunere inedită a temei „călătoriei inițiatice”, care se desfășoară pe mai multe planuri: cel al actorului păpușar, ce oferă viață măștilor, cel sonor, realizat electroacustic și cel vizual – proiecții și interacțiuni în timp real, toate asamblate sincretic prin diverse tehnici multimedia. Personajul principal, Femeia, a pornit într-o călătorie în căutarea sinelui. Ea dezvăluie spectatorului, rând pe rând, 6 caractere umane arhetipale. Spectacolul îmbină, într-o simbioză inedită, teatru de animație, muzică și tehnici multimedia.

Sâmbătă, 14 noiembrie 2015, ora 19:15


 TEATRUL PENTRU COPII ŞI TINERET ARIEL, Tg. Mureș, România PRINŢESA TURANDOT

Sala Lahovari

Distribuție: Mariana Iordache,Viorel Meraru,Iuliu Pop-Andrieş,Georgeta Lozincă,Alice Bratu,Andi Brânduş,Mioara Topor,Cornel Iordache,Cristina Ungureanu,Cristi Bratu,Andrea Ajtai

Redus la elementele esenţiale ale unui spectacol de operă, dar folosind mijloacele de expresie ale teatrului de animaţie, Prințesa Turandot deschide o ispititoare poartă spre lumea fascinantă a teatrului muzical.  Brodând pe canavaua lui Gozzi şi inspirat din chiar libretul operei, se naşte un spectacol de teatru în teatru, cu arii de operă, cu păpuşi mari şi decor multifuncțional de inspiraţie orientală, cu memorabile momente muzicale pucciniene, totul susţinut de virtuoşi artişti ai teatrului Ariel.

  • Duminică, 15 noiembrie 2015, ora 10:00
  • Duminică, 15 noiembrie 2015, ora 12:00

Ion Creangă: FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI Ilustrații: Ileana Surducan

Sala Lahovari

Acum mulți‚ mulți ani‚ pe când telefoanele mobile nu se inventaseră‚ iar tinerii se întâlneau în sat la șezătoare‚ trăiau două surori vitrege cum nu se poate mai diferite: fata babei era urâtă‚ leneșă‚ țâfnoasă și rea la inima‚ iar fata moșneagului era frumoasă‚ harnică și bună la suflet. Ce se întâmplă când baba și fiica ei uneltesc să o alunge de acasa pe fata moșneagului? Vom afla de îndată într-o poveste despre faptă și răsplată. Unul dintre cele mai cunoscute basme ale lui Ion Creanga‚ Fata babei și fata moșneagului este pus într-o lumină nouă de Ileana Surducan‚ ilustratoare‚ ceramistă și creatoare de bandă desenată din Cluj-Napoca. Povestea de aproape 140 de ani prinde viață din nou într-o potrivire ingenioasă de figurine din ceramică‚ decoruri elaborate din hârtie‚ fotografii‚ colaje și ilustrații inedite. Al șaptelea titlu din colecţia Pasărea măiastră – colecţie de basme româneşti ilustrate de artişti români -, povestea Fata babei și fata moșneagului se desfăşoară în 56 de pagini minunat ilustrate de Ileana Surducan şi reprezintă un cadou perfect pentru micii şi marii cititori de poveşti ilustrate.

Duminică, 15 noiembrie 2015, ora 17:30


Play Shakespeare (spectacol pentru adulți)

Sala Studio

Distribuție: Mihai Dumitrescu,Cristian Mitescu,Marin Fagu,Geo Dinescu,Roxana Vișan

Este vorba de un spectacol nonverbal, o parabolă ce reinterpretează într-o cheie modernă mitul lui Hamlet și binecunoscuta poveste a lui Romeo și a Julietei sale. Pe parcursul spectacolului presărat cu gaguri ce amintesc de filmul mut, se pot întâlni și unele personaje celebre din viața noastră reală care ”se joacă de-a râsu-plânsu”, amintindu-ne că Shakespeare este contemporanul nostru, că personajele sale se pot recompune tot timpul, rămânând viabile, credibile.

Duminică, 15 noiembrie 2015, ora 18:00


Rapunzel

Sala Lahovari

Distribuție: Angela Filipescu/ Florentina Tănase,Daniela Ruxandra Mihai/ Anamaria Bălescu,Cristina Roșiianu/ Grațiela Ștefan Ene,Paul Ionescu/ Olga Bela,Eugenia Barbu/ Andreea Ionescu,George Simian/ Adrian Alexandru Neculcea,Dan Codreanu/ George Năstase

“RAPUNZEL – numele unei plante. Şi-apoi al unei fete. O fată cu fire de păr lung-prelung, care ajung dintr-o poveste străveche până la povestitorii Fraţii Grimm. Şi de la Fraţii Grimm până la noi. La noi firele intră-n mecanismele spectacolului. Firele ajung să pună în mişcare, să anime păpuşi şi elemente de decor. Decoruri marionetizate. La vedere –  în fel de fel de jocuri al păpuşarilor cu firele, cu păpuşile, cu obiectele, cu decorurile şi… cu un Povestaş venit parcă din alte vremuri.” Gavriil Pinte

Duminică, 15 noiembrie 2015, ora 18:00


TEATRUL FANI TARDINI, SECȚIA TEATRUL DE PĂPUȘI GULLIVER, Galaţi, România MICA SIRENĂ

Sala Lahovari

Distribuție: Ramona Păuc,Adina Ariton,Gina Geru,Eliza Cristu,Eduard Şişu,Aurelian Iorga,Cătălin Marin,Mihai Caragaţă,Rică Lungu Invitaţi în spectacol: Triton – Cristian Gheorghe

Frumuseţea poveştii lui Andersen, creativitatea regizorală, disponibilitatea ludică actoricească, compoziţia scenografică, surprizele „animate”, dar şi o ilustraţie muzicală de excepţie sunt secretele unui spectacol inedit, realizat cu dăruirea, talentul şi pasiunea unei echipe entuziaste de teatru de animaţie, care a încântat generaţii de spectatori: Teatrul Gulliver – Galaţi.

Luni, 16 noiembrie 2015, ora 10:00


TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET LUCEAFĂRUL, Iași, România PISICA VERDE

Sala Lahovari

„Pisica verde este o piesă care vorbeşte despre lumi imaginare, despre adolescență, dragoste și singurătate. Personajele imaginate de Elise Wilk nu interacționează aproape deloc, ci se adresează direct publicului, povestind propria versiune a aceluiași eveniment. Provocarea pe care o adresăm publicului tânăr este să urce pe scenă alături de actori într-un club, la o petrecere silent disco, unde vor afla povestea a șase adolescenți și a unei seri care le va schimba viețile.” Spectatorii vor deveni participativi, întrucât fiecare va avea posibilitatea să-și aleagă locul unde stă, va putea să se mute în timpul spectacolului, va putea opta ce anume să privească și, mai ales, ce să asculte. 

Luni, 16 noiembrie 2015, ora 19:00


PROIECT INDEPENDENT COMPANIA QUI PEUT, București, România PUNGUȚA DE DOI BANI

Sala Studio

Un spectacol plin de întrebări, creat prin intermediul metodei „Devising”, având la bază basmul original al lui Ion Creangă, „Punguța cu doi bani”.

Luni, 16 noiembrie 2015, ora 20:15


TEATRUL PENTRU COPII ARLECHINO, Brașov, România AVENTURILE LUI CHILLI RAMIREZ

Sala Lahovari

Distribuție: Adrian Iuga,Marius Stroe,Erika Mihaly,Adrian Dobrescu,Manuela Zaharie,Cecilia Negru,Florența Vătavu

Aventurile lui Chilli Ramirez este povestea unui șoricel supererou a cărui putere extraordinară nu este iuţeala picioarelor, nici forţa mușchilor, ci sclipirea minţii. Mintea bate mușchiul este deviza sa, iar atunci când reuşeşte să  se strecoare printre 100 de siamezi ninja fioroşi pentru că se dăduse cu spray de motan din cap până-n picioare și mirosea ca-ntreg magazinul Miaunina Ricci din centrul orașului, recunoașteți, desigur, marca inconfundabilă a umorului lui Ioan Gyuri Pascu.

Marţi, 17 noiembrie 2015, ora 10:00


COMPANIA DE TEATRU LIGHTWAVE, Bucureşti, România REFLECTION la Teatrul Notara

Sala Studio

Distribuție: Cristina Andreea Ion,Petru Stratulat,George Sfîrăială,Daniel Burcea

O femeie și un bărbat își trăiesc a doua tinerețe în grădina casei, încercând să treacă peste experiența care i-a înstrăinat. Suferința prezentului reînvie bucuria trecutului. Este primul spectacol Lightwave Theatre, o poveste impresionantă, lipsită de cuvinte, ce te va atinge profund. Păpuși în mărime naturală vor interacționa cu altele pe corp și cu actorii, deopotrivă, într-un fir epic ce te va purta prin stări de spirit contradictorii.

Marţi, 17 noiembrie 2015, ora 18:00


TEATRUL DE PĂPUŞI Baia Mare, România EVER AFTER

Sala Lahovari

Distribuție: Ileana Cosânzeana – Ruxandra Lăzărescu/ Liliana VOŞ,Făt-Frumos – Felix Arțuche/Camelia Strat,Iapa – Sonia Codorean/ Irina Oțoiu,Zmeul – Vlad Crișan

Alunecând înapoi în timp, descindem în lumea basmelor din care se extrag pilonii şi se construieşte un mit modern al progresului caricaturizat, iar Făt Frumos, Ileana Cosânzeana şi Iapa lui Făt Frumos sunt doar imagini pale, parodiate, a ceea ce erau ele odinioară în etosul popular. Trei monoloage ample sunt dramatizate cu ironie acidă, presărată cu multe semne de întrebare referitoare la concepţia noastră asupra lumii. Apelând la mituri străvechi, directivele unei montări cu păpuşi expresive și semne stilizate ne arată realitatea crudă a zilelor noastre. 

Marţi, 17 noiembrie 2015, ora 19:15


TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET COLIBRI, Craiova, România VRĂJITORUL DIN OZ

Sala Lahovari

Distribuție: Mugur Prisăcau,Alis Ianoș,Cosmin Dolea,Emanuel Popescu,Daniel Mirea,Ionica Dobrescu,Rodica Prisăcaru,Adriana Ioncu,Alla Cebotari

„Tot ce ni se întâmplă e ca un circ. Poți spune tot atunci când nu spui nimic. Suntem mari artiști, improvizăm Vrăjitorul din Oz, vă prezentăm.” Pornim în ritm de musical într-o aventură fantastică alături de Dorothy și cățelul ei Toto. Prin noua lume, ce ni se înfățișează după tornada neașteptată, sunt mânați de dorința de a găsi drumul înapoi spre casa din Kansas. Sfătuiți de vrăjitoarea de la Miazănoapte, copila și cățelul pornesc spre Marele Oz din Orașul de Smarald care indeplinește toate dorințele. Leagă prietenii cu Sperieciori, Omul de tinichea, cu Leul cel fricos, o pun la punct pe Vrăjitoarea cea rea și, cu peripeții, călătoresc până ajung să înțeleagă că-i fiecare în stare dorința să-i împlinească.

Miercuri, 18 noiembrie 2015, ora 10:00


TEATRUL NATIONAL RADIOFONIC PENTRU COPII, București, România Audiție RAPUNZEL

Teatrul de pe Teatru

Distribuție: Florentina Tănase,Daniela Ruxandra Mihai,Cristina Roşiianu,Graţiela Ştefan Ene,Dan Codreanu,Eugenia Barbu,George Simian,Paul Ionescu,Andreea Ionescu,Adrian Alexandru Neculcea

Despre libera circulație a lui  „Rapunzel” în natură

sau

De pe calea firelor, pe calea undelor

“A fost odată ca niciodată… a fost odată un „Rapunzel”, spectacol la Teatrul Țăndărică. Un spectacol cu fire… scurte, medii, lungi și lungi-prelungi. Și? Și? Și?- Și dup-o vreme, cum tot  s-a văzut el liber, spectacolul s-a dus la alt Teatru, unul Național Radiofonic. – De ce? – Să nu i se piardă atât de ușor urmele. – Și actorii? – Aceiași. Aproape aceiași. – La Teatrul Țăndărică erau două distribuții diferite. – Teatrul radiofonic are alte legi, alt limbaj. – Da, și? – Și din cele două distribuții s-a făcut una singură, mai mare.  – La Teatrul Țăndărică spectacolul punea privirea spectatorilor la încercare. – Și imaginația-n mișcare. – Și?  – Și ce era de văzut la Teatrul cu păpuși s-a făcut nevăzut la Radio. Tot ce era de văzut s-a făcut numai de auzit, de ascultat.  – Și imaginile?  – Imaginile s-au făcut de imaginat. – Și-acum? – Acum spectacolul e și colo și dincolo. Și colo, la Țădărică – și dincolo, în eter,  pe calea undelor. Pe unde scurte, medii, lungi și lungi-prelungi, cu o frecvență de înger.” – Gavriil Pinte

Miercuri, 18 noiembrie 2015, ora 17:30


COMPANIA DE TEATRU SYNCHRET & TEATRUL NAȚIONAL „VASILE ALECSANDRI” Iași, România ANA

Sala Lahovari

Distribuție: Raluca Bujoreanu,Mihaela Gârlea,Biatrice Cozmolici,Cezara Damian,Alexandra Bere,Roxana Nechifor,Alice Oșlobanu,Alice Botez,Alexandra Paftală,Mădălina Romila

Ana pornește de la mitul sacrificiului de sine al artistului, exploatat în Monastirea Argeșului, dar are ca element de originalitate faptul că povestea este văzută prin ochii Anei, soția lui Manole. Spectacolul propune mai multe formule de comunicare teatrală, între care: arta de animație, dans, muzică live și artă actoricească. Folosindu-ne de o scenografie simplă, care se metamorfozează pe parcursul spectacolului, se construiește o poveste, care împletește textul popular cu metafora și elemente de teatralitate contemporană, invitând publicul să descifreze noi sensuri și înțelegeri ale sacrificiului uman în fața artei și în fața divinității, în egală măsură.

Miercuri, 18 noiembrie 2015, ora 18:00

_________________________

Odată cu începerea acestei noi ediții a Festivalului Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls, Teatrul Țăndărică anunță continuarea Campaniei DĂRUIEȘTE ZÂMBETE, DONEAZĂ CĂRȚI ȘI JUCĂRII, ce are ca scop colectarea de cadouri pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 18 ani, intrenați la Spitalele “Marie Curie” și “Grigore Alexandrescu” din București. Donațiile se pot face până în data de 13 decembrie, la sediul din Lahovari. DIN RESPECT PENTRU COPII, VĂ RUGĂM SĂ DONAȚI DOAR OBIECTE ÎNGRIJITE SAU NOI.

Teatrul Țăndărică este un reper pentru teatrul de animație românesc. Fondat în 1945, cu o strategie repertorială consolidată în timp și un portofoliu de titluri din literatura românească și universală care nu mai au nevoie de nicio introducere (Pinocchio, Cenușăreasa, Capra cu trei iezi, Punguța cu doi bani, Păcală, Cei trei purceluși, Lampa lui Alladin, Motanul Încălțat etc), Teatrul Țăndărică urmărește, în permanență, să alinieze teatrul de animație și teatrul vizual din România la tendințele mondiale. Teatrul se implică, astfel, constant, în inițiative care au rolul de a promova și de a crește calitatea teatrului românesc vizual și de animație: programe pentru artiști debutanți, proiectul Studio Anima (unde se joacă adaptări libere după opere clasice: Faust, Candid, Play Shakespeare, Golem sau Galaxia Svejk) și deja consacratele festivaluri internaționale – Festivalul de vară „Teatru, stradă și copil” (ajuns la cea de-a patra ediție), respectiv Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls.

 

Detalii Eveniment

Perioada:
07-18 Noiembrie 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Tandarica Sala Lahovari

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Eremia Grigorescu 24

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL