Festivalul zambetului si al bucuriei. Sarbatorim 2 ani cu MiniArtShow

Sâmbătă 01 Martie 2014

Animație și distracție, spectacol de teatru și ateliere de creație la implinirea a 2 ani de la fondarea companiei MiniArtShow

2 aniCompania Miniartshow împlinește 2 ani de distracție educativă, spectacole și ateliere creative pentru cei mici. Ne-am născut din dragoste pentru cei mici și de aceea ne dorim ca pentru ei să facem lucruri frumoase și pe viitor. Am  decis ca evenimentul nostru aniversar sa fie tot pentru copii, așa că venim în întâmpinarea campaniei inițiata de “Salvați copiii România” – “Bun venit pe lume”.

Animație și distracție, spectacol de teatru și ateliere de creație sunt doar câteva dintre surprizele speciale pe care le-am pregătit pentru cei mici.

Gazda evenimentului este Ioana Ginghină fondatorul  acestui concept de educație timpurie MiniArtShow.

 

INTRAREA ESTE LIBERA

Prin proiectul “Festivalul zâmbetului și al bucuriei”, echipa Miniartshow şi-a propus să strângă fonduri pentru  campania “Bun venit pe lume” inițiat în 2010 de organizația “Salvati copiii”. Invitaţii prezenţi la eveniment au posibilitatea să-i ajute pe acești copii prin donații în bani  și printr-un simplu SMS la 8833 – 2 euro.bebe

Programul „Festivalului zâmbetului și al bucuriei”

Evenimentul începe la ora 17:00 cu ateliere creative, animație, facepainting și modelaj din baloane. Gazda evenimentului este Ioana Ginghină, fondatorul  acestui concept de educație timpurie MiniArtShow.

La ora 18:00 copiii vor avea parte de un spectacol interactiv “Scufița roșie”, un spectacol pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani. Vă invităm să-i cunoașteți pe Lup, pe Bunică și pe Scufița Roșie într-o adaptare nouă a poveștii cu același nume.

Până la ora 20:00 vor fi jocuri distractive, dansuri, piniata, jumbo și tot felul de surprize.

Pe parcursul celor 3 ore cei mici vor putea participa la atelierul creativ: “Vine, vine Primăvara”. La acest atelier cei mici vor  face mărțișoare, ghirlande colorate și felicitări vesele.

Evenimentul are loc la nivelul -1, în zona Fântâni, de la București Mall și este susținut de prieteni ai Ioanei Ginhină, persoane publice și actrițe precum: Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Majda Yolo, Ioana Maria Moldovan, Alexandru Papadopol.

 

Prezentare campanie Salvați Copiii România

Din păcate, România este pe primul loc în UE în ceea ce priveşte rata mortalităţii infantile, 1 copil mai mic de 1 an moare la fiecare 5 ore. Salvaţi Copiii România a iniţiat în 2010 proiectul “Fiecare Copil Contează”, parte a campaniei mondiale Every One, care urmăreşte reducerea mortalităţii infantile şi a copiilor până la 5 ani. Prin  acest proiect ne propunem diminuarea cu 15% a mortalităţii infantile şi a mortalităţii copiilor sub 5 ani, până în 2015.

Până în acest moment, Salvați Copiii a lucrat în 31 de comunități defavorizate, numai in perioada octombrie-decembrie 2013 cuprinzând un număr de 6930 de beneficiari, dintre care: 5356 copii 0-5 ani, 941 mame tinere și 633 gravide. De asemenea, a sprijinit cu servicii de educaţie pre şi post-natală, dar şi cu produse igienico-sanitare În comunităţile în care s-a desfăşurat programul nu s-au mai înregistrat decese în rândul copiilor cu vârsta mai mică de un an.

Organizația Salvați Copiii a reușit anul trecut să doteze 18 maternităţi cu echipamente medicale performante, iar anul acesta, prin bunăvoinţa donatorilor săi va continua cu încă 25 de maternităţi în oraşele: Piteşti, Bacău, Braşov, 3 maternităţi în Bucureşti, Reşiţa, Caransebeş, Constanţa, Craiova, Segarcea, Hunedoara,  Iaşi, Hârlău, Târgu-Mureş, Roman, Ploieşti, Sibiu, Botoşani, Vatra-Dornei, Arad, Timişoara, Vaslui, Focşani, Cluj-Napoca.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Martie 2014

Program:
17:00:00 - 20:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL