Festivaluri si evenimente pentru copii in Bucuresti, 21-22 mai 2016

Weekendul este aproape si ne pregatim sa iesim cu cei mici la ateliere, spectacole si festivaluri care abunda in perioada aceasta. Vremea va fi in general placuta si un pic capriocioasa doar sambata, cand sansele de ploaie sunt destul de mari. 

vremea in weekend

Sursa: weather.com

Haideti sa vedem unde putem merge in weekend cu copii!

Joi, 26 mai de la ora 18.30 incepe Atelierul de inteligență emoțională pentru copii 5-7 aniEmoțiile – prietenele copiilor noștri! Gokid si PsihArt ii invita pe copii la atelierul de inteligenta emotionala, la care vor invata sa recunoasca si sa verbalizeze emotiile si vor capata instrumente pentru a gestiona situațiile în care furia duce la agresiune.

☑ Vacanta & Scoala de Vara 2016 cu Cei Trei Muschetari – zona Calea Mosilor – Obor, Sector 2, Bucuresti. Nu se stie cine si cand a inventat Vacanta de Vara, dar sigur a fost cineva extrem de inspirat! Pentru copiii Dvs. dragi va propunem un Program de Vacanta extraordinar, cu multe activitati creative, recreative si educative!

 Pana pe 24 mai are loc Festivalul Internațional de Teatru pentru Copil și Întreaga Familie – Teatru, stradă şi copil, Ed. 5 – 2016.

Sambata 21 Mai 2016 – ateliere si evenimente pentru copii

Ⓢ Fundatia Calea Victoriei invita copiii, la un curajos atelier de Public Speaking pentru adolescenti (12 – 16 ani), sustinut de Iuliana Ivanov, pentru a-i ajuta sa deprinda usurinta de a vorbi in public, sa isi depaseasca emotiile la examene.

Ⓢ Chiar și animalele au nevoie de o bună igiena, oricât de mici sau de mari ar fi. Haideți să facem împreună pastă de dinți pentru prietenii noștrii elefanții! Dacă vă plac elefanții, sigur vă veți împrieteni și cu lungii șerpi multicolori pe care îi vom crea! Sambata,  la atelierele de Experimente cu Reactie si Distractie!

Ⓢ Tapusele va asteapta la atelierele pentru copii cu varsta intre 3-9 ani. Ne facem propriile incaltari – Sosoneii veseli.

Ⓢ Atelier de creativitate, joaca si povesti pentru copii si parinti: Povestea norisorului de vara

Ⓢ Noaptea Europeană a Muzeelor 2016Circuite în cele patru orașe candidate la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021: București, Timișoara, Cluj-Napoca și Baia Mare.

Ⓢ  Eveniment gratuit pentru copii: Traditii, basme si eroi cu MiniArtShow, prin care sărbătorim tradiţiile, obiceiurile, eroii şi meşteşugurile populare!


☑ Vrei să-i oferi copilului tau o vară de neuitat în care să îmbine activitățile distractive cu dezvoltarea unor noi abilități? Step IT Academy invită copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani la IT Școala de Vară la Step IT Academy!

Citeste si: Cele mai interesante festivaluri din Bucuresti in 2016


Duminica 22 Mai 2016 – ateliere si evenimente pentru copii

Ⓓ Muzicantii din Bremen este o poveste despre speranța și prietenie si face parte din programul de spectacole pentru copii la Teatrul Coquette.

Ⓓ Atelier pentru copii cu varsta intre 4-10 ani cu Tapusele. Reciclam si cream masti africane. A recicla creativ e o artă. Avem: peturi interesante, faşă de ghips, culori şi alte material surpriză pentru ca tu să creezi o mască africană numai bună de pus pe perete.

Ⓓ Ne întâlnim la un spectacol de magie cu Titus Magicus, care îi va încânta pe copii cu numere de apariții, dispariții, prestidigitație.

Ⓓ  Mama Antreprenor, editia a treia. Asociatia Work At Home Moms invita mamele din Bucuresti la al treilea eveniment din seria „Mama Antreprenor” in cadrul caruia puteti afla cum sa initiati si sa dezvoltati un business pe temele anuntate.
*Ne dorim sa oferim posibilitatea participarii la Mama Antreprenor, editia a treia, si mamelor din alte orase .Se va participa si pe skype daca nu locuiti in Bucuresti si nu aveti cum sa ajungeti fizic la eveniment.

Ⓓ Spectacol de teatru interactiv pentru copii – Momolino. Rabdarica si Mofturica in misiune cu Zana Maseluta este un spectacol jucăuş şi plin de umor, educativ, la care invatam despre empatie şi încredere, despre cum să facem faţa fricilor şi să ne exprimăm emoţiile.

Ⓓ Sunteti asteptati la o cursă a educației non-formale pentru copiii între 5 și 12 ani alcătuită din 5 ateliere, la Maratonul Atelierelor NoGravity Club – Prima Ediție, care are loc între orele 10:30 și 15:00.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

1 COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU