Filme pentru Copii la Cinema

Lista de filme eveniment pentru copii la cinema saptamana aceasta. Activitati pentru copii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Brașov si din celelalte mari orase din Romania.

Vezi cele mai recente aparitii de filme pentru copii la cinema in Romania si detalii despre filmele pentru copii.

Alege un film din lista de mai jos și consultă programul complet pe marile ecrane în București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Constanța sau alt oraș.

VEZI TOATE EVENIMENTELE

Crăciunul ursulețului Teddy
(Teddy’s Christmas – 2022)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Liniștea sărbătorilor de iarnă s-a așternul peste orășel, dar târgul de Crăciun este foarte animat. Tânăra Mariann vede un ursuleț de pluș pe raftul de sus. Să fie viu? Fata și-l dorește orice-ar fi, dar ursulețul ar vrea să ajungă la o familie bogată.

Premiera: 18.11.2022
Vârsta recomandată: +5 ani

DETALII FILM

O lume ciudată
(Strange World – 2022)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Aceasta este povestea legendarilor Clades, o familie de exploratori ale căror neînțelegeri, deși amuzante, riscă să le distrugă cea mai recentă și importantă misiune.

Premiera: 25.11.2022
Vârsta recomandată: +8 ani

DETALII FILM

Icar
(Icare – 2022)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Pe insula Creta, fiecare colț oricât de mic este un loc de joacă minunat pentru Icar, fiul celebrului inventator Dedal. Plecat să exploreze palatul regal din Cnossos, băiatul face o descoperire stranie: un copil cu cap de taur, care trăiește ascuns, din ordinul regelui Minos. În mare secret, știut fiind doar de tatăl său, Icar se împrietenește cu Minotaurul pe numele Asterion. Soarta le va rezerva surprize, căci regele îl întemnițează pe „monstru” într-un labirint secret.

Premiera: 11.11.2022
Vârsta recomandată: +12 ani

DETALII FILM

Căpitanul Colți-de-sabie și diamantul fermecat
(Captain Sabertooth and the Magic Diamond – 2019)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Doi tineri pirați în căutarea unui frate pierdut, un vampir cu arsuri solare puternice, o regină care isi schimbă forma și o armată de maimuțe furioase. Căpitanul Sabertooth se va confrunta cu o mulțime de provocări atunci când își propune să găsească un diamant magic pierdut.

Premiera: 21.10.2022
Vârsta recomandată: +6 ani

DETALII FILM

Elfii cofetari
(The Elfkins – 2019)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Legendarii „elfkins” din Köln, Germania, erau elfi care îi ajutau noaptea pe meșteșugari la muncile lor. Cu 200 de ani în urmă, însă, ei au fost izgoniți de soția malefică a unui croitor. Aceasta este povestea întoarcerii lor.

Premiera: 26.08.2022
Vârsta recomandată: +7 ani

DETALII FILM

Animăluțe furioase: Legenda lui Hank
(Paws of Fury: The Legend of Hank – 2022)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Hank, un câine adorabil cu capul în nori își dorește să devină maestru samurai și pornește în căutarea destinului său. Din păcate pentru el, ceea ce găsește în schimb este un oraș ciudat și neprimitor denumit Kakamucho. Acolo, fără să vrea, iese în evidență, având în vedere că este singurul câine și restul locuitorilor sunt… pisici! Și, așa cum știm cu toții, pisicilor chiar nu le plac câinii.

Disperat să le mulțumească orășenilor, Hank devine fără să vrea parte din planurile egoistului Ika Chu de a elimina toți locuitorii din Kakamucho. Doar un mic obstacol îi stă lui Ika în calea de a domina lumea (bine, formată din Kakamucho) și planul său malefic este să-l păcălească pe Hank să-l ajute, alungând cetățenii din oraș pentru totdeauna.

Lui Hank îi sare în ajutor doar Jimbo, în trecut un samurai puternic, actualmente căzut din grație, și Emiko, un pisoi înflăcărat care are aceleși vise precum Hank. Împreună, acest trio neobișnuit pornește într-o călătorie în care sunt obligați să își depășească prejudecățile și să învețe adevăratul sens al prieteniei.

Premiera: 12.08.2022
Vârsta recomandată: +7 ani

DETALII FILM

Gașca Animăluțelor DC
(DC League of Super-Pets – 2022)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Nedespărțiti, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân, Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton țestoasa și Chip veverița – să-și stăpânească puterile recent descoperite și să-l ajute să-i salveze pe supereroi.

Premiera: 29.07.2022
Vârsta recomandată: +5 ani

DETALII FILM

Minionii 2
(Minions: The Rise of Gru – 2022)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Plasat imediat după evenimentele din primul film, de data aceasta în anii 1970, un Gru de 12 ani crește în suburbii. Un fanboy al unui grup de super-răi cunoscut sub numele de Vicious 6, Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura. Când Vicious 6 îl concediază pe liderul lor, legendarul luptător Wild Knuckles, Gru este intervievat pentru a deveni cel mai nou membru al lor.

Nu merge prea bine, iar lucrurile se înrăutățesc doar după ce Gru le fură o piatră prețioasă cu ajutorul lui Kevin, Stuart, Bob, Otto și ceilalți Minioni și devine brusc inamicul de moarte al vârfului răului. Pe fugă, Gru și Minioni vor apela la o sursă improbabilă de îndrumare, Wild Knuckles însuși, și vor descoperi că, chiar și băieții răi au nevoie de puțin ajutor de la prietenii lor.

Premiera: 01.07.2022
Vârsta recomandată: +6 ani

DETALII FILM

Detalii Eveniment

Perioada:
01 Iunie - 31 Decembrie 2022

Orasul:
București

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL