Filme pentru Copii la Cinema

Lista de filme eveniment pentru copii la cinema saptamana aceasta. Activitati pentru copii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Brașov si din celelalte mari orase din Romania.

Vezi cele mai recente aparitii de filme pentru copii la cinema in Romania si detalii despre filmele pentru copii.

Alege un film din lista de mai jos și consultă programul complet pe marile ecrane în București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Constanța sau alt oraș.

VEZI TOATE EVENIMENTELE

Întors pe dos 2
(Inside Out 2 – 2024)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Inside Out 2 e aici: O călătorie emoționantă prin adolescență!

Riley revine în „Inside Out 2” pentru a face față provocărilor adolescenței! Emoțiile de bază, Bucurie, Tristețe, Furie, Frică și Dezgust, o ajută să navigheze prin schimbările fizice și psihice ale acestei etape a vieții. Lor li se adaugă de data aceasta Anxietate, Invidie, Plictiseală și Rușine. Filmul explorează teme importante precum sănătatea mintală, nesiguranța și iubirea de sine, oferind o perspectivă unică asupra emoțiilor complexe ale adolescenței.

Animația uimitoare și personajele realiste te vor face să râzi, să plângi și să empatizezi cu Riley! Nu ratați șansa de a vedea „Inside Out 2” pe marile ecrane din 13 iunie!

Premiera: 13.06.2024
Nota IMDB: 8.2
Vârsta recomandată: +6 ani

DETALII FILM

Garfield
(The Garfield Movie – 2024)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Garfield, celebrul motan urban, cunoscut pentru aversiunea față de începuturile săptămânii și pentru pasiunea pentru lasagna, se lansează într-o escapadă sălbatică în sălbăticie! După un reuniune surprinzătoare cu Vic, tatăl său cel dezordonat, un motan sălbatic care își trăiește viața pe străzi, Garfield și prietenul său loial, Odie, decid să părăsească comoditatea vieții de animale de companie pentru a se alătura lui Vic într-o aventură plină de risc și mister.

Premiera: 17.05.2023
Nota IMDB: 6.2
Vârsta recomandată: Audiență generală

DETALII FILM

Prieteni imaginari
(If – 2024)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Filmul „Prieteni imaginari” explorează povestea unei tinere care își dă seama că poate vedea prietenii imaginari ai tuturor celor din jurul ei. În film, descoperim ce va face Bea cu această superputere în timp ce se avântă într-o călătorie plină de magie.

Premiera: 24.05.2023
Nota IMDB: 7.4
Vârsta recomandată: Audiență generală

DETALII FILM

Giganții din La Mancha
(Giants of la Mancha – 2024)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Un nor amenințător se adună deasupra pitorescului oraș La Mancha, aducând cu el prevestiri sinistre. Carrasco, un negustor șiret, bate la ușa fiecărei familii din oraș, cu irezistibile de le prelua proprietățile. Planul său? Să achiziționeze toate locuințele și să ridice pe terenul lor un complex luxos denumit „CarrascoLand”, completat cu un parc de distracții. Singura familie care rezistă tentației de a-și vinde casa este familie Quijote.

Alfonso este primul care simte că această furtună nu e una oarecare. Cu sprijinul lui Pancho și al Victoriei (care este prietena lui Pancho și iubirea secretă a lui Alfonso), hotărăște să investigheze povestea. Cei trei pornesc hotărâți în pădurea de la marginea orașului pentru a demasca monstrul responsabil de această turbulență atmosferică. Deși Alfonso este singurul convins de existența creaturii, toți trei se avântă în misiune fără ezitare, cu Carrasco mereu în urmă, hotărât să îi oprească cu orice preț.

Premiera: 24.05.2023
Nota IMDB: 7.2
Vârsta recomandată: Audiență generală

DETALII FILM

Micuța Ping și dragonul
(Dragonkeeper – 2024)

• film pentru copii și adulți la cinema •

În vremuri străvechi din China, dragonii erau aliați ai oamenilor, dar lăcomia oamenilor a distrus această alianță, iar dragonii au fost vânați și prigoniți. După mult timp, într-o fortăreață îndepărtată, tânăra slujnica Ping creează o legătură neașteptată.

Premiera: 19.04.2023
Nota IMDB: 7.1
Vârsta recomandată: Audiență generală

DETALII FILM

Guvernul Copiilor 2
(Government of Children 2: Desirable Futures – 2024)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Filmul dezvăluie o panoramă imaginată de mintea neîngrădită a copiilor români, cu vârste între 7 și 12 ani, provenind din diverse medii sociale. În urma interviurilor lor despre lumea ideală pe care și-ar dori să o construiască dacă ar avea puterea, aceste viziuni copilărești sunt transmise și dezvoltate de un echipaj transdisciplinar de artiști, arhitecți, educatori și psihologi, transformându-se în veritabile „utopii palpabile” ce prind viață pe ecran. Documentarul inovator explorează creativitatea și imaginația copiilor privind viitorul societății pe termen lung.

Pentru a da viață acestor viziuni, au fost folosite tehnologii de ultimă oră, inspirate din lumea jocurilor video și soft-urile de învățare automată și inteligență artificială. Aceste instrumente au fost utilizate pentru a prototipa o selecție de idei din film, marcând astfel primul film românesc ce integrează astfel de tehnologii inovatoare.

Premiera: 26.04.2023
Nota IMDB: ?
Vârsta recomandată: Audiență generală

DETALII FILM

Bobiță și Buburuză 6. – Clopoței
(Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk – 2024)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Cele mai recente aventuri ale micilor prieteni sunt din nou despre lucrurile mărunte din viața de zi cu zi. Printre motivele recurente prezente în cele 13 povestiri scurte se află empatia, ascultarea și dorința de a înțelege pe ceilalți.

Premiera: 05.04.2023

DETALII FILM

Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat
(Ghostbusters: Frozen Empire – 2024)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Atunci când un artefact ancestral eliberează o putere întunecată, Vânătorii de Fantome, atât cei noi cât și cei vechi, trebuie să colaboreze pentru a-și apăra căminul și pentru a preveni instaurarea unei noi ere glaciare care amenință întreaga lume.

Premiera: 12.04.2024
Nota IMDB: 6.5
Vârsta recomandată: +11

DETALII FILM

Kung Fu Panda 4 (2024)

• film pentru copii și adulți la cinema •

După trei aventuri de neuitat, eroul nostru, Po, este convocat de destin să-și asume un nou rol – acela de lider spiritual în Valea Păcii. Cu toate acestea, Po se confruntă cu provocări neașteptate: trebuie să învețe rapid despre conducerea spirituală și să antreneze un nou Războinic Dragon. În plus, o vrăjitoare malefică, Cameleonul, vrea să pună mâna pe Toiagul Înțelepciunii al lui Po pentru a-și recupera puterea pierdută. Cu ajutorul hoaței istețe Zhen, cei doi trebuie să protejeze Valea Păcii de amenințarea lui Cameleonul și să descopere că eroii pot fi găsiți în cele mai neașteptate locuri.

Premiera: 15.03.2024
Nota IMDB: 6.9
Vârsta recomandată: +6

DETALII FILM

Câinele și pisica: Pierduți prin New York
(Chien et chat – 2024)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Monica, proprietara celebrei pisici-influencer numită Diva, și Jack, un hoț care a pus mâna pe un rubin neprețuit, sunt amândoi aruncați într-o aventură neașteptată când animalele lor de companie – Chichi, un câine vagabond, și Diva – sunt luate de către circumstanțe nefericite. Cu pisica și câinele plecând către destinații necunoscute, Monica și Jack sunt nevoiți să se lanseze într-o călătorie tumultuoasă, care îi poartă între Montreal și New York.

Premiera: 23.02.2024
Nota IMDB: 5.8
Vârsta recomandată: +7

DETALII FILM

Godzilla x Kong: Un nou imperiu
(Godzilla x Kong: The New Empire – 2024)

• film pentru copii și adulți la cinema •

În epopeea Monsterverse, „Godzilla vs. Kong” aduce în prim-plan o confruntare epică între cele două legende, iar „Godzilla x Kong: Un nou imperiu” dezvăluie un nou capitol în saga lor. În fața unei amenințări iminente, ce pune în pericol nu doar existența lor, ci și a întregii omeniri, Kong și Godzilla sunt nevoiți să facă față unui adversar nemilos. Această aventură îi poartă pe spectatori într-o călătorie fascinantă, explorând noi aspecte ale originilor titanilor și dezvăluind misterele Insulei Skull, ceea ce adaugă adâncime și complexitate universului lor mitic.

Premiera: 26.03.2024
Nota IMDB: ?
Vârsta recomandată: +13

DETALII FILM

Ultimul jaguar negru
(Autumn and the Black Jaguar – 2024)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Autumn a copilărit în pădurea amazoniană, unde a construit o legătură specială cu Hope, un pui de jaguar pe care l-a găsit și adoptat. Un incident tragic a forțat-o însă să se despartă de Hope și să se mute în New York, unde a continuat însă să viseze că se va întoarce în pădurea tropicală la prietena ei felină. Acum, la vârsta de 14 ani și după ce s-a adaptat la viața urbană, Autumn se confruntă cu o situație de criză: satul său din copilărie este amenințat de traficanții de animale. În ciuda încercărilor profesoarei sale de biologie, Anja, de a o descuraja, Autumn se hotărăște să se întoarcă în Amazon pentru a-și salva prietena și a proteja pădurea tropicală de cei care încearcă să o distrugă. Alături de Anja, Autumn pornește într-o călătorie riscantă și plină de aventuri pentru a o revedea pe Hope și a opri distrugerea habitatului său natural.

Premiera: 07.02.2024
Nota IMDB: 5.9
Vârsta recomandată: +7

DETALII FILM

Tati part-time (2024)

• film pentru copii și adulți la cinema •

În această intrigantă dramă familială, Iustin, interpretat de Alex Bogdan, se confruntă cu un moment de cotitură în cariera sa de avocat atunci când apare neașteptat în viața sa Maya, o fetiță de 8 ani și fina sa. Visul lui de succes profesional, pentru care a făcut numeroase compromisuri, este brusc amenințat de apariția acestei noi responsabilități neașteptate.

Premiera: 05.01.2023
Nota IMDB: 7
Vârsta recomandată: Audiență generală

DETALII FILM

The Tiger’s Apprentice (2024)

• film pentru copii și adulți la cinema •

În urma pierderii bunicii sale, Tom Lee, un tânăr chinez-american, se îndreaptă către o călătorie plină de mister și învățături. El devine ucenicul înțeleptului tigru vorbitor, domnul Hu, pentru a absorbi înțelepciunea și a învăța arta ancestrală a magiei. Scopul său este nobil: să devină noul gardian al unui phoenix străvechi.

Premiera: 19.01.2023
Nota IMDB: 5.7
Vârsta recomandată: Audiență generală

DETALII FILM

Superpietonii Zurli (2023)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Gașca Zurli, alcătuită din Lulu, Mulțumesc, Vrăjimaturica, Truli și Tanti Prezentatoarea, este convocată de către președintele țării pentru a interveni într-o situație de criză. Vrăjitoarea malefică Tura Vura pune la cale un plan periculos pentru a destabiliza orașul și a aduce haosul, răpind zebra Tony, responsabilă de controlul circulației rutiere.

Plecând într-o călătorie plină de peripeții și momente amuzante, Gașca Zurli își propune să-și salveze prietenul Tony și să împiedice planurile malefice ale vrăjitoarei. În timpul aventurii, eroii colorați și plini de viață devin superpietoni, depășindu-și propriile limite. Întrebarea este: vor reuși să înfrângă vrăjitoarea Tura Vura și să restabilească ordinea în oraș? Acest film educațional și plin de aventură pentru copii și părinți promite să fie o călătorie amuzantă și captivantă, unde curajul și spiritul de echipă vor fi cheile pentru a învinge forțele malefice și a aduce pacea înapoi în comunitate.

Premiera: 19.01.2023
Nota IMDB: 2.5
Vârsta recomandată: Audiență generală

DETALII FILM

Crăiasa zăpezii și mica prințesă
(The Snow Queen and the Princess – 2023)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Kai și Gerda, protagoniștii acestei povești, își duc viețile într-un oraș adormit și confortabil, însă liniștea este întreruptă de invazia nemiloasă a Spiritelor de gheață, care îngheață totul în calea lor. În ciuda acestui pericol iminent, apare Ila, o mică vrăjitoare, ca o rază de lumină și speranță pentru cei doi eroi. Ila oferă ajutorul ei neînduplecat pentru a înfrunta amenințarea geroasă.

Uniți într-un scop comun, Kai, Gerda și Ila se aventura într-o călătorie remarcabilă către lumea fermecată a Țării Oglinzilor. Acolo, ei se confruntă cu provocări și încercări magice, dezvăluind secrete și descoperind puteri neexplorate. Înfruntând Spiritele de gheață în această lume fantastică, trio-ul eroic își propune să restabilească echilibrul și să readucă armonia în orașul lor liniștit. Așa începe o poveste plină de farmec și aventură, în care curajul și prietenia se dovedesc a fi arme puternice împotriva forțelor întunecate ale gheții.

Premiera: 05.01.2023
Nota IMDB: 5.3
Vârsta recomandată: Audiență generală

DETALII FILM

Marea migrație
(Migration – 2023)

• film pentru copii și adulți la cinema •

Familia Mallard se confruntă cu o criză internă întrucât viziunile asupra viitorului sunt divergente. În timp ce tatăl, Mack, caută să mențină siguranța și stabilitatea familiei pe iazul liniștit din New England pentru totdeauna, mama Pam resimte nerăbdarea de a deschide orizonturi noi și de a-i iniția pe copiii lor, Dax și Gwen, în frumusețea lumii. Intrigată de poveștile palpitante ale unei familii de rațe migratoare ce poposesc pe iaz, Pam reușește să-l convingă pe Mack să se alăture unei aventuri exotice care îi va purta prin New York City și, în cele din urmă, într-o călătorie fascinantă spre Jamaica tropicală. Astfel, familia Mallard pornește într-o călătorie plină de descoperiri, conflicte și conexiuni, evidențiind tensiunile dintre dorința de stabilitate și setea de explorare a lumii.

Premiera: 22.12.2023
Nota IMDB: 7.5
Vârsta recomandată: Audiență generală

DETALII FILM

Crăciunul pe strada Cizmarului
(Christmas on Cobbler Street – 2023)

• film pentru copii și adulți la cinema •

În preajma Crăciunului, Stine, o tânără de 11 ani, pătrunde clandestin în oraș cu trenul, căutând adăpost în noaptea rece de iarnă. Intrând fără știre într-o casă de pe strada Cobbler, se strecoară în atelierul cizmarului Andersen. Bătrânul morocănos nu este deloc încântat de prezența plină de viață a fetiței. Cu toate acestea, întâlnirea aparent neinspirată le schimbă ambilor viețile, ghidându-i într-o direcție nouă și neașteptată. Într-o poveste de Crăciun îmbibată de căldura inimii și transformare, Stine și cizmarul Andersen își descoperă unul altuia puterea magică a compasiunii și a conexiunii umane în timpul sărbătorilor.

Premiera: 22.12.2023
Nota IMDB: 7.3
Vârsta recomandată: +6 ani

DETALII FILM


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
14-30 Iunie 2024

Orasul:
București

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL