Filme pentru Copii la Cinema

Lista de filme eveniment pentru copii la cinema saptamana aceasta. Activitati pentru copii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Brașov si din celelalte mari orase din Romania.

Vezi cele mai recente aparitii de filme pentru copii la cinema in Romania si detalii despre filmele pentru copii.

Alege un film din lista de mai jos și consultă programul complet pe marile ecrane în București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Constanța sau alt oraș.

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

Yeti – Omul Zăpezilor
(Abominable – 2019)

• film pentru copii la cinema •

Yeti s-a rătăcit prin lumea noastră, și are nevoie de ajutor ca să se poată întoarce în lumea lui magică.

Premiera: 11.10.2019
Vârsta recomandată: +8 ani

DETALII FILM

Familia Addams
(The Addams Family – 2019)

• film pentru copii la cinema •

O comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams

Premiera: 25.10.2019

DETALII FILM

Mosley: Povestea trolifanților
(Mosley – 2019)

• film pentru copii la cinema •

Pentru a-și salva familia, Mosley pornește într-o aventură fantastică pentru a-i găsi pe Cei Drepți, dar, spre marea lui surpriză, află un secret care îi dezvăluie adevărul despre propriul său neam…

Mosley, alături de familia lui de Trolifanți patrupezi, trăiește ca simplu muncitor la ferma deținută de Simon, un individ extrem de nemilos.

Într-o seară, după ce Mosley a tras cu plugul toată ziua, fiul său, Rue, vine să-i spună foarte entuziasmat că a descoperit ceva magic în pădurea de lângă fermă. Bera, soția însărcinată a lui Mosley, își convinge soțul să meargă cu Rue acolo, să vadă despre ce e vorba.

Premiera: 04.10.2019

DETALII FILM

Călătoria fantastică a Maronei
(Marona’s Fantastic Tale – 2019)

• film pentru copii la cinema •

„Călătoria fantastică a Maronei” este un basm modern despre dragoste necondiționată și sacrificiu. Micuța cățelușă, cu nasul în formă de inimă, născută în urma unei povești de iubire dintre un dog argentinian și o metisă atragătoare, lasă urme profunde în viețile stăpînilor care, rând pe rând, o primesc în familiile lor.

Premiera: 04.10.2019

DETALII FILM

Playmobil: Filmul
(Playmobil: The Movie – 2019)

• film pentru copii la cinema •

Când fratele ei, Charlie, dispare pe neașteptate în universul magic Playmobil, Marla e nevoită să pornească în călătoria vieții ei pentru a-l aduce înapoi. Dar, pentru că e complet nepregătită pentru această aventură într-o lume complet nouă, Marla va trebui să accepte să facă echipă cu noii ei prieteni, cunoscuți pe drum: Del, vorbărețul șofer de camion, Rex Dasher, fermecătorul agent secret, un robot complet disfuncțional, dar cu o inimă mare, o zână extravagantă, și mulți alții.

În această aventură care ne va ține cu sufletul la gură, Marla și Charlie vor descoperi că, oricum s-ar juca viața cu tine, cel mai important e să crezi în tine, ca să reușești ce ți-ai propus!

Premiera: 27.09.2019

DETALII FILM

Prinţesa din Ţara Minunilor
(Princess in Wonderland – 2018)

• film pentru copii la cinema •

Ce se poate întâmpla când o prințesă găsește o carte fermecată, care o duce într-o lume a minunilor, acolo unde prieteni îi sunt un dragon magic, creaturi fantastice, și gnomi bonomi? O aventură minunată, în care prințesa se va lupta cu vrăjitorul cel rău pentru a-și regăsi mama, și pentru a readuce pacea în regatul ei.

Premiera: 20.09.2019
Vârsta recomandată:+6 ani

DETALII FILM

O belea de cățel
(Trouble – 2019)

• film pentru copii la cinema •

Trouble este un cățel tare simpatic, crescut în puf și răsfățat peste măsură de stăpâna lui extrem de bogată. Fără nicio grijă, micuțul are tot timpul din lume să provoace belele. Însă atunci când doamna moare, simpaticul animăluț este nevoit să învețe să trăiască o viață simplă, lipsită de lux și în același timp să se apere de moștenitorii iubitei lui stăpâne care i-au pus gând rău.

Premiera: 13.09.2019

DETALII FILM

Lista continuă pe pagina următoare! 

Detalii Eveniment

Perioada:
01 Iulie - 31 Decembrie 2019

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL