German Hip Hop Meets Classical

Sâmbătă 17 Martie 2018
București

Vă invităm cu drag la Palatul National al Copiilor la un concert senzațional, dedicat ultimului album al trupei de hip hop EINSHOCH6: „Reise um die Welt/Călătorie în jurul lumii“.

Rezultat din parteneriatul muzical al trupei din München cu Deutsche Welle, albumul valorifică experiențele formației din toate turneele acesteia în jurul lumii, sub forma unui jurnal de bord.
În același timp, albumul se adresează și iubitorilor de germană – profesori și învățăcei- fiind însoțit de numeroase materiale interesante, care pot fi accesate pe site-ul Deutsche Welle: dw.com/bandtagebuch.

Unde? Palatul National al Copiilor, bd. Tineretului nr. 8-10, sector 4, Bucuresti

Goethe-Institut București organizează concertul în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Palatul Național al Copiilor.

Bio EINSHOCH6:

„EINSHOCH6“ este o trupă atipică din München, care își încântă fanii cu mixajul inedit de muzică hip hop, acorduri clasice și texte smart. Fie că se află pe scenele marilor filarmonici sau într-un club de nișă, atmosfera creată este incendiară, căci tinerii, care au o educație muzicală clasică la bază, conving din 2003, de la fondarea trupei, auditoriul cu entuziasmul lor autentic pentru muzică și spectacol. Din 2013 trupa EINSHOCH6 pleacă în turneu în parteneriat cu Deutsche Welle, prezentând lumii întregi proiectul comun „Das Bandtagebuch/ Jurnal de trupă“ și câștigând noi fani din Asia, Africa, Europa și America de Sud pentru limba germană.

https://www.facebook.com/events/135780067244550/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 17 Martie 2018

Program:
20:00 - 21:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Palatul National al Copiilor

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Tineretului 8-10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL