Guvernul Copiilor 2 | Government of Children 2: Desirable Futures

Guvernul Copiilor 2 | Government of Children 2: Desirable Futures, filmul vizionar regizat de Ioana Mischie, va putea fi văzut într-o proiecție specială, în prezența echipei, la Centrul Cultural Reduta din Brașov duminică, 9 iunie, de la ora 17:00.

Filmul prezintă publicului o lume imaginată de copiii români, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, din diverse categorii sociale, care au fost intervievați cu privire la societatea ideală pe care ar clădi-o dacă ar deveni lideri. Viziunile lor au fost extinse și aduse la viață de un grup transdisciplinar de artiști, arhitecți, peisagiști, educatori, psihologi, devenind veritabile „utopii tangibile” inserate în film. Rezultatul este un documentar inovator axat pe gândirea creativă a copiilor cu privire la viitorul societății pe termen lung.

Pentru realizarea lui s-au folosit în premieră tehnologii noi valorificate în cadrul jocurilor video sau soft-uri de machine learning și inteligență artificială pentru a prototipa un număr restrâns de viziuni din film, devenind astfel primul film românesc care valorifică aceste tehnici.

Trailerul poate fi urmărit pe: https://youtu.be/ReVlPhDWL6I

📍Centrul Cultural Reduta Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://centrulculturalreduta.ro/guvernul-copiilor-2-government-of-children-2-desirable-futures-in-9-iunie/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 09 Iunie 2024

Program:
De la 17:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL