16 Ieşiri de Weekend În Familie la Bucureşti: Festivalul Suntem Poveşti, MTB Race în Parcul Văcărești, Multe Ateliere şi Spectacole | 4-5 Noiembrie

Festivalul Suntem Poveşti, MTB Race în Parcul Văcărești, multe ateliere şi spectacole ne aşteaptă în weekend la Bucureşti. Vezi lista noastră de evenimente şi activităţi pentru copii şi părinţi în 4-5 Noiembrie.

Cu speranţa că meteorologii nu se vor înşela, ne pregătim pentru un weekend de toamnă  însorit. Ne îmbrăcăm totuşi bine şi nu ratăm ieşirile în aer liber, sau chiar excursiile în afara Bucureştiului. Dacă rămâneţi totuşi în zonă nu rataţi evenimentele de weekend pentru copii şi părinţi din lista de mai jos.

vremea în Bucureşti evenimente de weekend 4-5 noiembrie
meteoblue.com

 SÂMBĂTĂ 

4 NOIEMBRIE 2017

ATELIERE

 1

ALaNDaLa ne așteaptă la atelierul creativ pentru copii între 4 şi 10 ani: Toamna în pădure. Prietenii din pădure ne cheamă în fiecare nou sezon al castanelor să ascultăm poveşti şi să ne jucăm!

 2

 În mod normal stafidele stau pe fundul paharului, dar noi le vom face să sară în sus de „fericire”, vom învăța cum se formează ploaia, de ce este important sa ne spălăm pe mâini și care e treabă cu lichidele nenewtoniene. Vino la Experimentele Savantului Iscusit, care vor pune la treabă toți copiii mai mari de 5 ani care au întrebări ce pun in încurcătură adulții.

 3

Culorile toamnei. Atelier creativ pentru copii între 2 şi 4 ani la ALaNDaLa. Ne vom folosi de tot felul de materiale, frunze şi chiar de amprentele palmelor noastre pentru a crea peisaje de toamnă colorate şi … diferite.

 4

Ateliere Creative de Vacanta la Clay Play Ceramica. Ne intalnim sa ne jucam la roata olarului, sa modelam in #lut, sa pictam pe ceramica, ba chiar incepem sa ne pregatim ghetutele pentru #MosNiculae!

 5

Daca esti in cautarea unei activitati care sa insemne timp petrecut cu copilul, care sa imbine miscarea si engleza, atunci clasa de Yoga for Kids and Parents cu Anastasia  este cea potrivita pentru tine!

 6Atelier Gratuit pentru Copii – Understanding Design. Un atelier de bricolaj în cadrul căruia fiecare participant își va construi un ceas, sub orice formă dorește! Având la îndemână lemn, mecanisme, scule electrice și unelte, plus creativitatea din dotare, suntem convinși că vom fi impresionați de ceea ce va ieși din mânuțele lor.

TEATRU

 7

Spectacol de teatru pentru copii Vulpea si Corbul la Teatrul Coquette. Spectacolul cuprinde momente menite sa starneasca hazul celor mici, dar si atentia lor la anumite tipuri de comportament, pe care fabula doreste sa le aduca in vedere.

FESTIVALURI

 8

Festivalul Internațional de Arta Povestirii „SUNTEM POVEȘTI”, organizat în București, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2017. „SUNTEM POVEȘTI” își propune să le transmită oamenilor faptul că cel mai eficient mijloc de transport este imaginația, cea mai mare comoară este înțelepciunea și cele mai frumoase povești sunt ei înșiși, prin propriile vieți, prin viețile celor din jurul lor și prin modul în care reușesc să le împărtășească.
  9Festivalul de Muzică Veche București este dedicat muzicii vechi europene, de la piese medievale până la muzica renascentistă, barocă, bizantină. Concertele festivalului îmbină muzica, vizualul şi teatrul, angrenând publicul într-o serie de povești culturale născute din timpuri vechi.
  • Vezi lista de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

Citeşte şi: Trezitul Copiilor Dimineaţa: Floare la Ureche sau Coşmar?

CONCURS

10  București MTB Race este un concurs de mountain bike ce iși propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze Parcul Natural Văcărești ca spatiu de protecție, educație și recreere în aglomerația Bucureștiului.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 4 NOIEMBRIE


RECOMANDĂRI

Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Primară Montessano,
9 Noiembrie 2017

  • V-aţi întrebat vreodată cum arată mediul Montessori prin ochii unui copil? Experienţa Silent Journey & Discovery a fost creată de către Barbara Gordon, Trainer Montessori (AMI), şi permite interacţiunea părinţilor cu mediul şcolar exact în acelaşi mod cum o face un copil. Este ceea ce vă propunem să experimentaţi pentru prima oară în Romania, la Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Montessano, în data de 9 noiembrie.

SEJUR ÎN LAPONIA!

Sejur pentru familie in Laponia Moș CrăciunHauskaa Joulua! Craciun fericit in Laponia, acasa la Mos Craciun. Vrei sa-l cunosti pe Mos Craciun, sa-i spui cat de cuminte ai fost si ce daruri iti doresti anul acesta? Ai in premiera sansa sa alegi una din cele 2 perioade in care il poti vizita pe Mos Craciun in Laponia! 18.12.2017 si 22.12.2017. VEZI DETALIILE SEJURULUI.

CURS DE PROGRAMARE & ROBOTICĂ +6 ANI

  • ITsMAGIC® este despre a ii face pe copii competitivi IT în era digitală. Vezi detaliile cursului de Programare & Robotica ITiny® +6 ani în anul şcolar 2017-2018. Cursurile sunt concepute special pentru cei mai curiosi si dornici de invatare. Toate materialele sunt furnizate de ITsMAGIC® (laptopuri, tablete, roboti educationali).

Copilul Meu NU Ma Asculta, Ce fac? Workshop pentru părinţi cu Cati Călin la Gradinita Montessano

 DUMINICĂ 

5 NOIEMBRIE 2017

SPECTACOLE

11

Nu-i așa că v-a fost dor de Circul AS și de frumusețea numerelor de jonglerie cu animăluțe vesele și prietenoase? Duminică, 5 noiembrie, începând cu ora 10, Salina by ABC vă învită la o ședință de salinoterapie și un nou spectacol susținut de Circul AS!

 

12 Laboratorul muzical al Marucăi, pentru oameni mici și oameni mari, este un amestec original de copilărie, tradiție și experiment. Repertoriul este variat și include: cântece de copii, melodii tradiționale, compoziții proprii, cover-uri originale ale unor piese cunoscute – toate altoite pe instrumentele tradiționale românești: fluiere, caval, cimpoi, cobză, țiteră, drâmbă, gordună, tobă, dairea. Intrarea este liberă.

TEATRU

13Spectacolul Printesa si bobul de mazare pentru copii intre 3 si 10 ani, pune in scena povestea printului mofturos cu un umor adecvat copiilor. Spectacolul Printesa si bobul de mazare readuce in prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilariei. Ii invitam pe copiii de toate varstele sa se bucure de el!

ATELIERE

14În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ghidați să descopere și să se descopere în ateliere felurite la Recreația la Lente – Luna prieteniei, de la teatru de umbre și mimă la benzi desenate și colaj.

15

Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Duminica dimineata, Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

Vezi şi: Pombo Te Iubeşte. Scurtmetraj Premiat de Animaţie +10 Ani

  • Vezi şi lista de festivaluri kid-friendly sau doar pentru părinţi, evenimente care te aşteaptă în acest weekend în Bucureşti.

EXPOZIŢIE

16 Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită la expoziția de fotografie „Mica lume mare”. Aflată la cea de-a IV-a ediţie, expoziția reuneşte lucrări din portofoliul a 40 de fotografi pasionaţi de fotografia macro & close up.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 5 NOIEMBRIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU