Intalnire Comunitara pentru Copii cu Parinti | Brasov

Sâmbătă 19 Noiembrie 2022
Brasov

✨ De cand am devenit parinte, simt pregnant cum ne lipseste atat de mult Comunitatea. Acel loc creat intre oameni, pentru oameni si mai ales pentru copiii nostri, care tare duc lipsa jocului liber impreuna.

✨ Propun deci sa ne intalnim intr-un cadru fain, un atelier deja existent si care duce lipsa de prezenta Oamenilor si rasul rasunator al Copiilor. Acest loc il numesc Atelierul de Lut, si este un loc cu foarte mare potential comunitar care cere putina implicare. De el ne putem bucura si noi, adultii, caci modelajul in lut este o forma foarte faina de relaxare si conectare cu elementele Pamantului si cu creativitatea noastra innascuta.

🌟 Asadar, sambata, 19.11 va invit sa ne intalnim la acest spatiu, situat in Schei, pe o straduta retrasa, sa ne cunoastem ca sa aflam ce nevoi ar fi in comunitate si care suntem cei care vor sa isi aduca copiii la un loc intr-un mediu cald si primitor, unde sa poata explora partea lor artistica. Locul sustine astfel de activitati atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, deci daca te atrage sa te murdaresti putin si sa creezi un obiect din ceramica, vino cu hainele potrivite. Daca nu, poti sta linistit la un ceai si o poveste intre adulti, in timp ce micutii se vor distra si vor modela.

⌛ Din primavara dorim sa dezvoltam si gradina din spate a atelierului astfel incat sa poata gazdui mici evenimente de muzica, poezie, foc de tabara si intalniri de tot felul, unde parintii si copiii sa poata veni impreuna si sa aiba acces la activitati simple si implinitoare. Intr-un spatiu de legatura cu gradina, vom face o mica biblioteca comunitara pentru cartile ce stau degeaba prin rafturi si isi cauta alti stapani.

🎉 Sugerez sa aducem cu noi ceva de mancare, de impartit cu ceilalti, si mai ales de care sa se poata bucura copiii.

🔸 Intalnirea are loc sambata, 19.11, pe str Iezer nr 4, Brasov, de la ora 12:00
🔸 Participarea va fi pe baza de donatie, iar banii stransi vor fi folositi pentru a cumpara lut, forme, ustensile si vopsele pentru urmatoarele evenimente.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

♥️ Va asteptam cu mare drag si inimile deschise!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 19 Noiembrie 2022

Program:
De la 12:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL