Întâmplarea din Pădure. Spectacol muzical de teatru cu actori și păpuși, live și interactiv 2-11 ani

Duminică 26 Mai 2019
București

„Suprema intelepciune este a distinge binele de rau.” Socrate

Adaptare parodică a binecunoscutei povești Capra cu trei iezi, această dramatizare, transformă povestea într-o situație actuală, din care copiii trebuie să învețe că trebuie să fie atenți la persoanele străine din jurul lor și la intențiile lor.

În lipsa caprei, plecată în sat la cumpărături, lupul îl răpește pe iedul cel mare, care neatent din cauza dispozitivelor smart, nu realizează că vocea nu-i a mamei și îi deschide ușa. Fapta lupului va fi pedepsită crâncen de mama grijulie și iubitoare.

Iezii, ca frații, se mai ciodănesc, dar iubirea și grija lor unul față de altul, se vede la tot pasul. Pentru parvenitul lup, care tânjește la îmbogățire rapidă pentru a se face invidiat de celelalte viețuitoare, mama-capră și vecina sa ursoaică au leac sau mai bine zis, ace de cojocul lui: o armată de albine furioase. Totul revine la normal, lupul fuge în pădure, iezișorul și-a învățat lecția după răpire, iar copiii-spectatori înțeleg că acum cât sunt încă mici, cei mari știu ce e mai bine pentru ei și că trebuie să fie ascultători.

Spectacol muzical de teatru cu actori și păpuși, live și interactiv, se adresează copiilor cu vârste 2-11 ani.

Durata: 35-45 minute

Pret: 15 lei

Unde? Universitatea Populara Ioan I Dalles, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 26 Mai 2019

Program:
11:00 - 12:00

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL