Kids Fun 1-2 Iulie București. Weekend cu Evenimente pentru Copii și Părinți

Vacanta si-a intrat definitiv in drepturi, mulți dintre noi suntem deja plecați în concediu iar Bucurestiul e ceva mai liber in aceasta perioada caniculara. Asta nu ii opreste pe organizatorii de evenimente sa ne pregateasca o multime de surprize. Kids Fun in 1-2 Iulie la București!

Avem parte de ateliere, spectacole, festivaluri, petreceri in aer liber. Saptamana asta iti aducem si recomandări de evenimente pentru parinti ai caror copii sunt plecati la tara sau in tabara.

vremea kids fun 1-2 iunie Bucuresti

 VINERI 

30 IUNIE 2017

 

EVADARE

 • Evadează cu noi ne invită la Family trekking & magia biosferei din Poiana Marului. Pentru ca ne place natura, pentru ca suntem parinti si vrem sa impartasim importanta si frumusetea naturii cu copiii nostri, vezi detaliile unei evadări speciale pentru toată familia.

Vezi și: Săptămâna Fresh. Activitate Gustoasă pentru Copii şi Părinţi Sănătoşi

FESTIVAL

TEATRU

 • Cel mai recent spectacol produs de Teatrul Ion Creangă, „La un metru de tine”, este povestea întâlnirii dintre El, un tată, un bunic și Ea, o fetiță a străzii, care trăiește într-o mică lume pătrată. Spectacolul ia forma unui mic poem nonverbal, adresat tinerilor spectatori cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani.

TOATE RECOMANDĂRILE DE VINERI 30 IUNIE


 RECOMANDĂRI ŞCOLI DE VARĂ 

 • Copiii adoră filmele și animațiile. Am cules afirmații de la ei că acestea le picură bucurie și le îmbogățesc atitudinile optimiste. În această tabără vom antrena superputerea Optimism apelând la cinematografie. Vom vizita platouri de filmare virtuale, vom viziona filme cu mesaje optimiste puternice, ba chiar vom învăța să ținem camera în mână și să încropim propriile filmulețe. Despre OPTIMISM, evident și fericire. Antrenăm #Optimismul. Vezi toate cele 8 tabere urbane GrittyHub, o altfel de școală de vară, cu activităţi de #Caracter!
 • A început vacanța de vară și căutăm pentru tine activități interesante pentru copii în săptămânile în care stăm în București. Vrei să vezi ce facem cu copilul vara asta în București? Vezi toate recomandările de școli de vară în 2017.

 SÂMBĂTĂ 

1 IULIE 2017

Kids Fun 1-2 Iulie București

◉ ATELIERE

Scoici pe sticla cu Leo, Chit si Maggie. Atelier pentru copii. Atelierul ii ajuta pe copii sa se imprieteneasca mai usor, dezvolta inteligenta emotionala si conceptul de sine.

FESTIVALURI

 • Teatru sub lună, singurul festival de teatru independent în aer liber, se află la a-3-a ediție și reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz sau café-concert.
 • Bucharest International Film Festival 2017

OFERTĂ DE PETRECERI

TOATE RECOMANDĂRILE DE SAMBATA 1 IULIE


 TABĂRĂ DE VARĂ

 • Ți-ai dori o tabără de vară pentru copilul tău, în care să se distreze și își facă noi prieteni, să se bucure de activități interesante în natură, și să învețe lucruri noi pe care să le aplice cu succes în viața de zi cu zi? Tabăra de Știință & Creativitate de la Laboratorul Trăznit este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani și dă o nouă definiție pentru noțiunea de tabără pentru copii și adolescenți.

 DUMINICĂ 

2 IULIE 2017

Kids Fun 1-2 Iulie București

ATELIER

 • Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

EVENIMENT

 • Distracţie, muzică si dans în PARCUL „LUMEA COPIILOR”, in spatele Palatului Copiilor. La Foişorul JAPONEZ alternând săptămânal cu Foişorul FANFARA vor fi demonstratii de dans (copii si adulţi), cursuri de dans interactive pentru copii şi adulţi, momente de antren al publicului, show-uri ale artiştilor colaboratori ai Asociaţiei Feel&Dance.

FESTIVAL

 • Bucharest International Film Festival 2017

 • În weekend are loc cea de-a 11-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu“, unde sărbătorim 11 ani de diversitate culturală. Vor urca pe scenă peste 2.000 de artiști: minorități, comunități naționale și ansambluri din Coasta de Fildeș, Serbia, Columbia, Polonia, Grecia, Belgia, Germania și Republica Moldova. Mai mult decât atât, festivalul este deschis de parada costumelor populare și cuprinde un târg de meșteșuguri și produse autohtone, ateliere de creație și spectacole de teatru pentru copii.

Citește și: 10 Sfaturi pentru o vacanta reusita cu copilul

SPECTACOL

 • Artista Ana Crăciun-Lambru vă invită la “E Ora de Păpuși!” un spectacol interactiv inedit în lumea diferitelor tipuri de teatru de păpuși: Marionete, Păpuși cu tije (Rod Puppets), Păpuși pe Mână și Teatru la Masă (Table Top Theatre), pentru a crea scurte momente încărcate de emoție și umor și a dezvălui publicului mai mult din magia acestei minunate arte.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICA 2 IULIE

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU