Koko and the ghosts. Film pentru copii

Saturday 30 November 2013

Lungmetrajul lui Daniel Kušan, Koko and the ghosts, un film de aventuri pentru întreaga familie la Zilele Filmului Croat

croatConsiderat un succes zdrobitor de box-office în Croația, lungmetrajul lui DanielKušan, Koko and the ghosts este un minunat film de aventuri pentru întreaga familie, care va fi prezentat și la București în cadrul Zilelor Filmului Croat, sâmbătă, 30 noiembrie, ora 10.30, la Cinema Elvira Popescu.

La scurtă vreme după ce familia lui Koko (Antonio Parac), un băiat de 12 ani, se mută într-un apartament din Zagreb, încep să se întâmple lucruri bizare și toată lumea crede că locuința este bântuită, poate chiar de fostul proprietar mort în circumstanțe misterioase. Koko va afla adevărul despre casa familiei lui atunci când va pleca în căutarea surorii dispărute.

Koko and the ghosts a câștigat patru premii la Pula Film Festival 2011: Premiul Publicului, premiul pentru Cea mai bună coloană sonoră, premiul pentru Cel mai bun montaj și premiul pentru Cel mai bun debut în cadrul festivalului.

Koko and the ghosts este inspirat dintr-o poveste scrisă de tatăl regizorului, IvanKušan, care a fost și co-scenarist al filmului.

Filmul va fi subtitrat atât în limba română, cât și în limba engleză.

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 30 November 2013

Program:
10:30:00 - 10:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Cinema Elvira Popescu

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Dacia, nr.77

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL