Lansare de carte: Scrisoare pentru Mos Craciun de Cristina Preda

Joi 12 Decembrie 2013

Cartea Scrisoare pentru Mos Craciun de Cristina Preda, a fost publicata de Self-Publishing Romania

Elefantelul curios găzduiește o lansare de carte specială. Cristina Beatrice Preda, tânăra de 17 ani, autoarea celor două volume  „Aventurile lui Tăpățel și prietenii lui jucăuși” și „Jurnalul Creionului Tapat”, își lansează un volum special de sărbători

Cartea Scrisoare pentru Mos Craciun de Cristina Preda a fost publicată de Self-Publishing România. Iată ce spune Cristina despre ea si noua ei carte: Am zugrăvit prima poveste când eram în clasa a treia, împinsă de o ambiție justificată de a-mi mulțumi învățătoarea. Îmi amintesc perfect cum așezam cu patos cuvintele pe hârtie, și respectivul caiet s-a umplut într-o clipită, dându-mi de știre că sunt obligată să închei.

Am continuat să scriu povești scurte cu pilde, însă, de această dată, fără un scop bine definit, ci pentru mine, pentru sufletul meu. Atunci a fost momentul în care am realizat că este plăcere pură, și că asta vreau să fac mai departe.

Întâia „publicare”a poveștilor a fost la panoul școlii, unde m-am bucurat să pot împărtăși elevilor gândurile mele răsărite din inocență.

În prezent, particip cu voioșie la întâlnirile cu elevii de la Biblioteca Metropolitană, iar de fiecare dată rămân plăcut surprinsă de deschiderea lor, și de bunătatea cu care mă întâmpină. Râsetele lor cristaline sunt o răsplată neprețuită pentru mine, și mă consider bogată în zâmbete largi.

Cartea pe care o lansez „Scrisoare pentru Moș Crăciun” are o semnificație aparte pentru mine, așa cum are și relația bunici-nepoți. De-a lungul timpului, viața mi-a dat de înțeles că are și suișuri și coborâșuri, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm răpuși de prima rafală de vânt. Nu atunci când avem o lume întreagă de explorat. Credința și voința zdrobesc limitele, pe care de cele mai multe ori, noi ni le impunem, fără a ști cu exactitate de ce suntem capabili.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

In cadrul evenimentului, actrița Rusu Nicoleta, de la teatrul Ion Creangă va citi un fragment din carte, iar Daniela Andrei (15 ani) va susține un mini-recital la vioară.

Mai multe detalii despre lansarea de carte Scrisoare pentru Mos Craciun de Cristina Preda puteți găsi pe pagina de facebook special creată:https://www.facebook.com/events/750033705011543/?ref=22.

Detalii Eveniment

Data:
Joi 12 Decembrie 2013

Program:
18:00:00 - 19:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Elefantelul curios

Județ:
Sector 4

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. C-tin Brancoveanu, nr 7 D

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL