Lansarea Ghidului Ilustrat al Elevului la București

Sâmbătă 16 Martie 2019
București

🎯 Continuăm turul cu Ghidul Ilustrat al Elevului prin țară, pentru a-l duce în cât mai multe orașe și pentru a discuta despre dreptul elevilor la educație și participare. Vom mai vorbi despre U-Report, un instrument inovativ care promovează vocea copiilor și despre modele de succes sau cum poți reuși în viață prin educație. Un proiect al Asociației Forum Apulum, al Consiliului Național al Elevilor și UNICEF în România, dezbaterea va promova diversitatea și participarea elevilor la luarea deciziilor care îi privesc.

Sâmbătă, 16 martie, vom fi la București unde am planificat două activități:

🐝 🐝 🐝 Ora 13:00 – Training Ambasadorii Ghidului ilustrat al elevului, la Colegiul Economic “Viilor”, Bucuresti, sector 5.

Ambasadorii Ghidului vor fi pregătiți să lucreze cu noi în continuare pentru a duce discuția despre drepturile și obligațiile elevilor în comunitățile lor, în special în orașele mici și în mediul rural. Trainer: Florin Râșteiu – vicepreședinte CNE, membru Forum Apulum.
Dacă vrei să devii Ambasador, te poți înscrie completând formularul de aici: https://bit.ly/2T0JAXM – locurile sunt limitate.

📣 Ora 16:00 – Lansarea Ghidului ilustrat al elevului și promovarea modelelor de succes – Colegiul Economic “Viilor”, Bucuresti, sector 5.

Forum Apulum promovează educația, artele și atitudinea. Sprijină dezvoltarea gândirii critice, implicarea în comunitate și participarea la procesul democratic.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Consiliul Național al Elevilor este structura care reprezintă interesele elevilor din România și apără drepturile acestora.

UNICEF promovează consultarea și participarea copiilor la luarea deciziilor care îi privesc, iar în Romania, dezvoltă intervenții care promovează educația incluzivă de calitate.

Mulțumim partenerilor noștri locali, Colegiul Economic “Viilor”, pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment în București.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Martie 2019

Program:
16:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL