Luuunga Listă de Recomandări GOKID de Weekend 12-14 Mai. Evenimente pentru Copii şi Părinţi la Bucureşti

București

Weekend cu vreme capricioasă, în care ni se promit ceva furtuni, un pic de ploaie dar şi câteva ore bune de soare pentru ieşiri în parc! Nu uita să vă rezervaţi din timp locurile la activităţi, părinţii vor căuta şi în acest weekend evenimente indoor pentru cei mici.

Vezi cele mai importante recomandări de evenimente pentru copii în weekendul 12-14 Mai.

13-14 mai vremea in Bucuresti Lista de Recomandări GOKID de Weekend 12-14 Mai
wunderground.com


 VINERI 

12 MAI 2017

Lista de Recomandări GOKID de Weekend 12-14 Mai

 ATELIERE

 ATELIER PENTRU LICEENI

 • În cadrul Salonului European de Bandă Desenată liceenii (14-18 ani) sunt aşteptaţi la un atelier de storytelling/scenariu cu Sorina Vasilescu. Un eveniment care face parte din seria de evenimente prilejuite de Ziua Europei.

 TEATRU

 • Teatrul Ion Creanga va invita la spectacolul pentru copii de 1-3 ani Buna dimineata. Plecând de la povestea unei dimineţi obişnuite, regizoarea Ioana Petre a descoperit, împreună cu întreaga echipă artistică, noi moduri de a privi obiectele pe care copiii le folosesc zilnic.

 FESTIVAL DE FILM ISTORIC

 • Retrospectiva Festivalului de Film Istoric de la Pessac, cel mai mare din Europa, va avea loc în weekend la Institutul Cultural Francez din București. Tematica abordează percepția creatorilor (artiști și oameni de cultură) asupra libertății în diferite contexte istorice, de la epoca Iluministă la protestele din 1968, ilustrată atât în documentare, cât și în filme de autor.

  12-14 Mai Targ Design and More-Handmade Unicat

TOATE RECOMANDĂRILE DE VINERI 12 MAI


 SÂMBĂTĂ 

13 MAI 2017

Lista de Recomandări GOKID de Weekend 12-14 Mai

ATELIERE

 • Vă asteptăm la Clubul Copiilor Isteți la o nouă serie a experimentelor! Haideți să descoperim impreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invăţare! Cum să prepari gheaţa fierbinte? Sună imposibil? Probabil, dar se pare ca nu este aşa!
 • GrittyHub, clubul copiilor cu pasiuni pe bune, ne aşteaptă la ateliere demo gratuite! Clubul are PORŢILE DESCHISE în toate weekendurile din LUNA MAI și invită copiii de 6-12 ani curioși să exploreze atelierele. Locația se află în zona Cotroceni.
 • Deschidem ochii uimiţi şi vedem o lume în culori. Roşul, galbenul şi albastrul se combină între ele şi devin altceva. Minunile se întâmplă sub ochii noştri curioşi. Teatrul din Podul Meu vine cu un nou spectacol-atelier de dezvoltare senzoriala prin teatru intitulat CULORI.
 • Agenda Bio aniverseaza a 5-a editie dedicata stilului de viata sanatos unde vor fi diverse seminarii, conferinte si ateliere pentru copii. Pentru ca stim ca te preocupa sanatatea ta si a familiei tale. Un eveniment complet despre ce inseamna sa ai un stil de viata sanatos si unde sa cauti fericirea!

SPECTACOL

 • Tăpuşele ne invită împreună cu copiii de 2-6 ani la spectacolul „Gărgăriţa morocănoasă”, după cartea cu acelaşi nume scrisă de Eric Carle, vârsta recomandată 2-6 ani. Gărgăriţa morocănoasă încă nu ştie să spună „te rog” sau „mulţumesc”, nu împarte lucrurile cu ceilalţi, este cam lăudăroasă şi se crede mai puternică decât oricine. Oare e bine să se poarte aşa?
 • Spectacol muzical pentru copii. PAM PAM pornește într-o “Călătorie muzicală pe aripile Vântului!

 WORKSHOP PENTRU PĂRINŢI

Citeşte şi: Cele Mai Interesante Case Mobile pentru Ieşiri cu Familia în Natură

CURS DE TEATRU

 • Copiii de azi sunt dornici de joacă, fără să mai aibă posibilitatea de a se desfășura în compania celor de vârsta lor, cum au avut-o alte generații. Indiferent dacă este mai timid, sau îi place să fie în centrul atenției, copilul are nevoie de a se exprima prin joacă și jocuri. Teatrul Coquette vine în întâmpinarea copiilor talentați cu un curs de teatru pentru copii de 6-11 ani, ce va avea loc in perioada 13 mai – 15 iulie timp de 10 saptamani.

RELAXARE & CONCERT

 • Zilele trecute băieții de la EYEDROPS au lansat cu entuziasm ‘PREZENT’ – primul lor album. Super berarii de la Ground Zero Beer au pus la fermentat o bere nouă pe care o dedicăm PREZENT-ului şi ne invită din nou la relaxare&concert. Consumăm #LIVE niște PREZENT, în toate formele lui și cu toate simțurile. Adunarea la Eyedrops feat. Lemondrop LIVE // brewed by Ground Zero se face la Verde Stop Arena.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 13 MAI


 RECOMANDARE 

 MIERCURI – 17 MAI 

 • ALaNDaLa ii invita pe copiii intre 4 si 10 ani la un curs creativ alternativ la care vor face cunoștință cu arta modernă într-un mod inedit. Un curs interactiv de 8 module la care copiii vor primi informații, urmări proiecții și chiar crea opere proprii, folosind noțiuni și tehnici asemănătoare celor prezentate.

Vezi şi: Impactul pe care Îl Poate Avea Antreprenoriatul Asupra Familiei

  12-14 Mai Targ Design and More-Handmade Unicat

 DUMINICĂ 

14 MAI 2017

Lista de Recomandări GOKID de Weekend 12-14 Mai

 TEATRU

 • Mansarda din Lente ne invita la piesa de teatru Fata babei si fata mosneagului, acompaniata de o ora de joaca cu animatori. Cei mici vor călători împreună cu noi în lumea satului, în casa unei fete frumoase și bune care locuiește cu tatăl ei, mama vitregă și fiica acesteia.
 • Pretențiosului calif i se întinde de către vicleana și răzbunătoarea vrăjitoare Kashira o cursă, din care el împreună cu marele vizir trebuie să iasă cu brio, pentru a salva orașul din ghearele lui Mizra, fiul Kashirei. În spectacolul pentru copii Califul Barza al Teatrului Coquette.

Citeşte şi: Mami, Te Urăsc! Cum Interpretăm Libertatatea Copilului de a-şi Exprima Trăirile Negative

 ATELIERE

 • Te invităm la atelierul Yoga Familiei pentru a petrece timp de calitate în familie, printr-o activitate care susține conectarea dintre părinte și copil și care întărește sănătatea fizică și emoțională a copiilor. Vei face mișcare alături de copilul tău prin jocuri și posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani într-un mod jucăuș și distractiv.
 • Deschidem ochii uimiţi şi vedem o lume în culori. Roşul, galbenul şi albastrul se combină între ele şi devin altceva. Minunile se întâmplă sub ochii noştri curioşi. Teatrul din Podul Meu vine cu un nou spectacol-atelier de dezvoltare senzoriala prin teatru intitulat CULORI la Clubul Miruna.

SEMINARII, CONFERINŢE, ATELIERE COPII

 • Agenda Bio aniverseaza a 5-a editie dedicata stilului de viata sanatos unde vor fi diverse seminarii, conferinte si ateliere pentru copii. Pentru ca stim ca te preocupa sanatatea ta si a familiei tale. Un eveniment complet despre ce inseamna sa ai un stil de viata sanatos si unde sa cauti fericirea!

EXPO ŞI PROIECŢII

 • Documentaria.ro povesteşte vizual protestele mari din România ultimilor 10 ani. O face prin ochii fotografilor profesioniști, ale căror imagini au făcut înconjurul lumii. La avanpremiera „Protest”, găzduită de Funky Citizens şi Expirat. Intrare liberă!

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 14 MAI

…actualizăm!


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU