[email protected]ța Constituției, Concert Zilele Bucurestiului 2016

Primaria Capitalei prin ARCUB organizeaza un concert de zilele Bucurestiului 2016 in Piata Constitutiei pe 17 septembrie 2016 cu intrare gratuita.

Cu ocazia Zilelor Bucureștiului, Primăria Municipiului București organizează o serie de evenimente dedicate împlinirii a 557 de ani de atestare istorică a Capitalei în diferite zone de interes ale orașului.

În data de 17 septembrie, în Piața Constituției, Primăria Capitalei prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, organizează un concert de Zilele Bucurestiului 2016, eveniment cu cei mai iubiți artiști pop-rock ai momentului:

// Andra // Stefan Banica Junior // Zdob si Zdub // Holograf // Trupa Vunk //Bere Gratis Oficial // Sore // Loredana Groza // RUBY // Connect-R //Gabriel Cotabiță // Marcel Pavel // Ovidiu Komornyik // Proconsul //Phoenix // Lidia Buble //

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de opt trupe de teatru de stradă, din Spania, Italia sau Franța. Clovni și păpuși uriașe, fluturi și dansatori luminoși se vor plimba printre spectatori și vor oferi mini-reprezentații pline de muzică și culoare în Piața Consituției și pe străzile alăturate.

Detalii Concert de Zilele Bucurestiului 2016:

Concertul va începe la ora 17.00 și va dura până la miezul nopții.

Locatie: Piata Constitutiei

Intrare liberă!

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 17 September 2016

Program:
17:00 - 00:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL