Luminița de seară. Eveniment magic dedicat luminiței de seară (Oenothera Speciosa) la Grădina Comunitară Buruiană

Duminică 30 Iulie 2023
București

Când ai privit ultima oară o floare deschizându-se sub ochii tăi în timp real, fara vreun ecran care să intermedieze miracolul?

Te invităm să participi la un eveniment magic dedicat luminiței de seară (Oenothera Speciosa), o plantă specială ale cărei flori se deschid în timpul nopții și se închid dimineața.

La ora 20:50 (aproximativ) începe spectacolul. De aceea te invităm să ajungi înainte de 20:30 pentru a ne cunoaște și a te familiariza cu spațiul. Se poate ajunge oricând începând cu ora 18:30 (avertizment de caldură).

Țânțarii iubesc vremurile astea după cum probabil stii deja… însă te sfătuim să iei mai multe măsuri pentru a te proteja având în vedere că unul dintre vecinii spațiului este râul Ciorogârla, sanctuarul lor…

Te îndemnăm să porți haine largi care să îți acopere pielea și să ai la tine uleiuri esențiale/ șprei pt țânțari și multă răbdare și bunăvoință.
Pentru înscriere, te rugăm să trimiți un mesaj pe pagina Buruiană pentru a ne putea ajuta să ne orientăm cu privire la numărul de participanți.

⛵️Transport

Dacă vii cu mașina te rugăm să scrii pe pagina evenimentului pentru a ajuta și alți participanți să ajungă.
Poți găsi locația căutând “Grădina comunitară Buruiană” pe google maps.
Pentru a ajunge la grădina Buruiană se poate lua și autobuzul 423 sau 422 de la Ghencea
Aici se poate gasi programul autobuzelor care vin/pleaca în/din Domnești: https://primariadomnesti.ro/program-stb/

Te așteptăm cu inima deschisă să experimentăm împreună magia luminiței de seară și să ne conectăm cu frumusețea naturii care ne înconjoară.

📍 Grădina Comunitară Buruiană, Intrarea Voinești, Domnesti

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/832596968204557/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 30 Iulie 2023

Program:
De la 19:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL