Madrigal – Casa Colindelor. Tur ghidat, experiență interactivă și senzorială

Duminică 04 Decembrie 2022
București

🎄 În perioada 4 – 24 decembrie 2022, Casa Madrigal, din Aleea Dealul Mitropoliei, nr 11, se transforma în Casa Colindelor.

În pragul Crăciunului și a aniversării de 60 de ani de existență a Corului Madrigal, sediul ansamblului coral va fi transformat într-o capsulă a timpului, printr-o experiență interactivă și senzorială ce vă va purta prin decenii, istorii și amintiri.

Vizitatorii vor putea să își programeze un tur ghidat care va recrea povestea culturală și sonoră a Crăciunului în România postbelică, trecând prin istoria de aproape 60 ani a ansamblului, care, în 1966, la trei ani de la înființare, în plină dictatură, a redat Crăciunul românilor.

Turul colindelor va cuprinde 7 stații de explorare senzorială, care pornesc de la expunerea primului și singurului disc de colinde (vinil) produs în România comunistă, cel al Corului Madrigal.

Conceptul MADRIGAL – CASA COLINDELOR este creat de Emil Pantelimon, scenografia de Vladimir Turturica. Light design-ul este semnat de de Alin Popa, iar video mapping-ul de Dorin Popovici.

📌 La un tur ghidat MADRIGAL – CASA COLINDELOR pot participa maximum 8 persoane
📌 Durata unui tur este de circa 30 de minute

📌 PROGRAM DE VIZITARE

Sâmbătă & Duminică: 10:00 – 20:30
Luni – Vineri: 17:00 – 20:30
24 Decembrie: 10:00 – 16:30

Unde? MADRIGAL, Aleea Dealul Mitropoliei 11, București

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 04 Decembrie 2022

Program:
De la 10:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL