MAI sănătos! – Salina din Oraş Timișoara

Sunday 19 May 2019
Timisoara

Fii Mai sănătos și profită de o experiență gratuită într-un mediu 100% natural! Salina din Oraș – Timișoara vă invită să trăiți momente inedite printr-o mini-ședință destinată exclusiv celor care nu ne-au trecut pragul.

Frumusețea lunii mai vine cu o serie de alergii, dintre care cele mai cunoscute sunt cele la polen și ambrozie, dar și cu schimbări bruște de temperatură datorate ploilor sporadice de primăvară.
Toate acestea afectează funcționarea optimă a sistemului respirator și slăbirea imunității organismului. Proprietățile sării, astfel curele la salină, sunt cunoscute și validate ca metodă de tratament alternativ pentru curățarea sistemului respirator în fața factorilor alergeni, a bolilor dermatologice, bronșite, tuse, astm, rinite și altele. Însă, cel mai important, întărește imunitatea prevenind astfel afecțiunile viitoare.
Mai multe despre beneficiile salinoterapiei găsiți pe www.salinadinoras.ro.

Locurile sunt limitate, rezervați un loc printr-un mesaj privat pe pagină sau la numărul de telefon 0754 813 367. Locurile se rezervă în urma consultării tabelului cu locuri libere de la finalul descrierii. O mini-ședință durează 25 de minute, temperatura aerului este între 20-24 grade Celsius și nu există o ținută obligatorie.

Salina din Oras se afla pe str. Martir Cernăianu nr. 17A, cartier Mehala, zona Cetății, Timișoara!

Tabel locuri libere și program ședințe:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VGmFnpWra_t8JligsdDwu1ZT3C0CXyHgERv-hL_3TDA/edit#gid=0

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 19 May 2019

Program:
11:00 - 20:00

Orasul:
Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL